3

Teğmen
25 Aralık 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
6 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
3
15 yıl
Webspell kurulumu ?
Öncelikle Merhaba..

Arkadaslar nette aradım fakat anlasılabilir güzel bir kaynak bulamadım cok acele webspell kurulumu ile ilgili bilgi almam gerek ? bana yardımcı olurmusunuz ?
3
15 yıl
Teknoloji Mühendisliği
Öncelikle Merhaba beyler.. bu günlerde öss sonuçları nedeniyle burası bir hayli yoğun

Benim sorum su avrupada çok yaygın olan fakat ülkemizde yeni yeni gelişen Teknoloji Mühendisliği hakkında bilgisi olan varmi ? yani neler yapıldıgını bolumlerini netten buldumn fakat hangi okullarda var 2 yıllığı mevcutmu ? bu konularda beni aydınlatırsanız cok memnun olurum..


Şimdiden Teşekkürler..
3
15 yıl
Siteme 1\u0027den fazla dil desteği
Öncelikle herkese selamlar..Sanırım sorunum için doğru yerdeyim

Arkadaslar sitemle bir kac gündür uğrasıyorum..hersey iyi fakat bir sorunum var daha doğrusu bir isteğim sitem suan ingilizce ben siteme örn. almanca ve ispanyolca dilleri eklemek istiyorum ve mümkünse siteye intro olarak değil banner da küçük ülke iconları ile yapmak istiyorum... şimdiden teşekkür ederim.. iyi günler..
3
15 yıl
Yardım !..
Öncelikle herkese selam..

kullanmakda olduğum sitemin panelinden bir mail hesabi actim (xxx@clanbb.com) fakat ne yaptıysam birakin msn gibi oturum acip arkadas eklemeyi e-posta olarak bile giremedim mailler icin..

ne yapmalıyım ki bu actım hesabi msn v.b gibi kullanim ? yardım ederseniz sevinirm..
3
15 yıl
Çift Power. Bağlantısı ?
Öncelikle Herkese Selamlar..

Suan kasamda 430W lık bir power bulunmaktadır..eski kasamdan kalan 350W lik power ise kutusunda beklemektedir :) benim amacım 2 powerida suan kullanmakta oldugum raidmax aztec kasasının icine yerleştirmektir..kasayi biraz kurcaladım ve yer var..Fakat arastırmalarıma gore eger mantık olarak 430 + 350 = 780W istersem paralel baglanti vs gibi karısık işler var :) bende bu yoldan vaz gectim ve kasadaki 430 W aynı yerinde tutarak sadece ekran kartı ve anakarta aktaricam hatta hdd yide buna baglamayi düşünüorm ve dışardan takıcam 350W lik power i ise geri kalan donanımlara baglıcam ama tabi ek olarak ilerde kasa modf. icinde 350W i kullanıcam led sistemi,+fanların calısması gibi ihtiyaçlarımıda bu power dan karıslıcam yani sunu demek istiyorum kısaca.. kasada suan var olan 450 W power anakart,e.karti ve hdd ye dısardan takıcam 350w ise dvd-rom v.b bnzeri seylere takıcam + ilerdede mod. icin kullanıcam.. bu duruma uygun baglanti nasıl olabilir ? dier konulardan pek birşey anlamadım.. ?

Basit olarak prizden gelen fiş power a 3lü olarak giriyor ama dier power dada bole bi giriş var onu nasıl baglıcam ? yardımcı olursanız sevinirim...

Herkese iyi günler..
3
15 yıl
Anakart v.b önerileriniz ?
Öncelikle herkese Selamlar..

Suan sistemimde

Anakart : ASUS M2A-MVP
İşlemci : DualCore AMD Athlon 64 X2 2500MHz
Ekran Kartı : nVidia Sparkle Calibre 8800 GT
Ram : 2 GB

bu parçalar mevcut..bir cok kişi gibi bence pc yi oyun amacli kullanıyorum öz. FPS oyunları icin..

Ne yazıkki anakartim desteklemediği icin e.kartina ve cpu ya overclock atamiyorum yani anakart engelliyor..oncelikle ekran kartımı satip hd4770(fiyat/performans nedeniyle) almayi düşündüm fakat daha sonra suan kullanmakda olduğum kartın 2.el değeri 160 tl ye kadaar düşünce satmaktan vaz gectim..Ve yazın ileriye dönük ddr3 destekli bir anakart almaya karar verdim..

Nette biraz arastırdım fiyatlar suan icin biraz yüksek anakartlardan pek anlamadıgım icin sizlere danısmak istedim..

Amacim benim sahip oldugum cpu'yu kullanan kişiler fan ile birlikte overclock yaparak cpu yu 3,0 hatta 3,1 e hızlarını cıkartıyorlar..bende suan anakartım desteklemediği icin yeni kart alip oc yapıcam..ve dolayısıyla da performans biraz daha articak..

Fakat anakarti amd düşünüyorum cünkü intel alirsam bu kez cpu da değişmem gerek bu yüzden sizlerden öz. Amd anakart önerileri bekliyorm

Herkese iyi günler..
3
15 yıl
Kulaklık Seçimi ? (mic.li)
öncelikle herkese selamlar... ben 2ay once CreaTive 'nin Fatal1ty Game. Kulaklığını aldım şanssızlık dun kulaklık bozuldu.. ve yeni kulaklık almak zorunda kalıyorum.. sizlere sorum bana hangi kulaklığı(mikrofonlu) önerirsiniz.Fiyat olarak 90-100 ytl geçmesse memnun olurum..

Oyun olarak Fps (call of duty 2) oynuyorum yani oyuncu olarak bir kulaklık alıcam..

Önerilerinizi bekliyorum ?

iyi Günlerr
3
15 yıl
İsim Hakkı almak ?
Öncelikle herkese selamlar...

Sizlere bir sorum olucak acaba isim hakkı nasıl alınıyor yani neler gerekli nasil bir işlemi var ? aranızda bu konu hakkında bilgisi olan arkadaslar varsa bilgilerini bnimle paylaşabilirmi ?

İyi Günler
3
15 yıl
CoD 2 Hamachi ?
Öncelikle Selamlar...

Arkadaslarımla hamachi üzernden cod2 oynamak istiyorum..Ağ kurudm hamachide hersey tmm server kuruyorum arkadaslarda girio joine tıkalynca server buluyorlar fakat oyuna igrdklernde 13sn 20 sn geçiyor oyuna girmiyor bir yaması falan varmi ?? CoD 2 Hamachi üzernden nasil oynanır yardım lütfennn
3
15 yıl
Video Edit ?
Arkadaslar bana önerebileceğiniz Video Edit Programı varmı ? Amacım videoları birleştirmek yavaslatmak,müzik vb eklemek

önerilerinizi bekliyorum..

İyi Günler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.