S

Binbaşı
09 Aralık 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
95 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
6 yıl
Superonline Taahhüt Uzatma Sonrası Mevcut Paket ile Devam Edememe
Merhaba arkadaşlar, hali hazırda superonline fiber internet kullanmaktayım. Paket içeriği 25 megabit 50 GB AKK ve TV+ Giriş paketi için 69 lira ödüyorum. Taahhüdümün bitmesine 8 gün var. Az önce taahhüdümün uzatılması için müşteri hizmetlerini aradım. Bana 25 megabit paketin olmadığını 24 megabitlik paketin olduğunu söylediler. İster istemez bu şekilde yeniden taahhüt verdim. Mevcutta kullandığım paket ile devam etme şansımız olmuyor mu? Bilgisi olan var mı?
S
10 yıl
VakıfBank 10 Alışverişin 1’i Bizden Kampanyası
VakıfBank Worldcard sahiplerine, 8-31 Ağustos 2014 tarihleri arasında, farklı günlerde yapılacak ilk 10 alışverişten en düşük tutarlısı kadar Worldpuan hediye edilecektir.

• 8-31 Ağustos 2014 tarihleri arasında müşterinin tüm kartlarından farklı günlerde yaptığı ilk 10 alışveriş kampanyaya dahil edilecektir.
• Harcamalar müşteri bazında değerlendirilecek ve bir müşteri kampanyadan 1 kez faydalanabilecektir. Bir müşterinin tüm (asıl ve ek) kartları ile yaptığı alışverişlerin tamamı birlikte değerlendirilecektir.
• Ek kart ile yapılan harcamalar asıl karta dahil edilecektir.
• BusinessCard'lar, Nakit çekimler, iptal/iade yapılan alışverişler ve Worldpuan kullanımları kampanyaya dahil değildir.
• Aynı gün yapılan işlemler arasından en düşük tutarlısı kampanyaya dahil edilecektir.
• Farklı günlerde yapılan ilk 10 alışverişten en düşük tutarlısı kadar Worldpuan hediye edilecektir.
• Kampanyaya katılmak için Bankamız’a kayıtlı cep telefonundan BEDAVA yazıp, bir boşluk bırakıp, kartın son 6 hanesinin 6635'e SMS ile gönderilmesi gerekmektedir.
• Kampanya SMS katılımlıdır ve ilk katılan 20.000 kişi kampanyadan faydalanabilecektir.
• Maksimum ödül kazanımı 50 TL'dir.
• Kuyum sektöründe yapılan alışverişler, Bankamız kanalı ile verilen otomatik ödeme talimatı kapsamında yapılan fatura ödemeleri, yurt dışında yapılan işlemler, vergi ödemeleri, sigorta ve BES ödemeleri, alışveriş kartlarına yapılan yüklemeler (paypal, ininal, multinet vs.) kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir. İnternet üzerinden yapılan alışverişler kampanyaya dahildir.
• Kampanyadan kazanılan puanlar 9 Eylül 2014 tarihinde ilgili kartlara yüklenecek. Puanların son kullanım tarihi 18 Eylül 2014'tür, kullanılmayanlar puanlar 19 Eylül 2014'te geri alınacaktır.
• Katılım için gönderilen kısa mesaj tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir.
S
11 yıl
Sony Xperia Z\u0027nin Türkiye Fiyatı Açıklandı
< Resime gitmek için tıklayın >

Sony’nin yeni amiral gemisi niteliğindeki akıllı telefonu Sony Xperia Z ülkemizde bazı online satıcılar tarafından listelenmeye başladı. Üstün donanımsal özellikleri ve suya karşı olan dayanıklılığı ile dikkat çeken Sony Xperia Z’nin daha önceleri ülkemizde ne gibi bir fiyattan satışa sunulacağına dair tahminler bulunuyordu.

Tahminler doğrultusunda Sony Xperia Z’nin yaklaşık olarak 1500-2000 lira olacağı konuşuluyordu. Uygun bir fiyattan çıkma olasılığı düşük olan cihazın fiyatı bazı online mağazalarda şimdiden listelenmeye başladı. Ön siparişte olan Sony Xperia Z’nin şu anki fiyatı ülkemizde KDV dahil 1999 lira olarak listenmiş durumda. Bu fiyata ön sipariş yapmanız durumunda cihazın mart ayı içerisinde elinize ulaşacağını da belirtelim.

Tahminler doğrultusunda fiyatı incelediğimiz zaman az çok tahmin edilenin ortaya çıktığını görüyoruz. Sony Xperia Z’nin oldukça sağlam özellikler barındıran bir cihaz olduğu ve bu fiyatı hak ettiği bir gerçek. Uygun bir fiyat olmasa bile Sony Xperia Z için ön görülen bu ücretin normal olduğunu belirtelim.

Kaynak:http://www.tamindir.com/sony-xperia-znin-turkiye-fiyati-aciklandi_h-2391/
S
11 yıl
Toyota Corolla Furia Concept
S
11 yıl
İntihar gibi kaza [Hız felakettir]
İntihar gibi kaza

2 genç 174 kilometre hızla elektrik direğini yerinden sökerek feci şekilde can verdi

< Resime gitmek için tıklayın >

Beylikdüzü’nde kiraladığı araca Mine Ulukurt adlı arkadaşını alan Cihan Çavuş, rampa aşağıya 174 kilometre hızla inerken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Çavuş, aydınlatma direğine çarptı. Yerinden sökülen direk, araçla birlikte sürüklenmeye başladı. Kaldırımın aşan araç yan yola geçtikten sonra 50 metre ilerde durabildi. Cihan Çavuş ve Mine Ulukurt, itfaiyenin 1 saati aşan çalışması sonucu aracın içinden çıkarılabildi. İki gencin öldüğü belirlendi. Aracı kiralayan şirket yetkilisi “GPS 174 kilometre hızla giden aracımızın kaputunun açıldığı sinyalini verdi. Ardından irtibat koptu. Geldiğimde korkunç manzarayla karşılaştım” dedi.

Bayrampaşa Cevatpaşa Mahallesi’nde cafe sahibi olan Cihan Çavuş, dükkanının 2 arka sokağında bulunan “Başkan Rent a Car”dan saat 20.00 sıralarında bir araç kiraladı. Yanına arkadaşı Mine Ulukurt’u da alan Cihan Çavuş, İstanbul turuna çıktı. Büyükçekmece’den Avcılar yönüne saat 01.30 sıralarında 34 GC 1841 plakalı Kia Cerato marka araçla seyretmekte olan Cihan Çavuş, Beylikdüzü D-100 Karayolu’nda rampa aşağıya inerken Hasarcılar Çarşısı’na birkaç yüz metre kala direksiyon hakimiyetini kaybetti. Sol şeritten sağ şeride geçen aracını kontrol altına alamayan Cihan Çavuş, yolun sağındaki aydınlatma direğine arkadaşı Mine Ulukurt’un bulunduğu kapı tarafından çarptı. Direği yerinden söküp altına alan araç, kaldırımı aşarak yan yola geçti. Direkle beraber sürüklenen araç 50 metre kadar ilerde durabildi. Kazayı gören araç sürücüleri gençlerin yardımına koştu. Gençleri sıkıştıkları aracın içinden çıkaramayan vatandaşlar olayı itfaiye, sağlık ekipleri ve polise bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri elektrikli makasla kestikleri aracın içinden Mine Ulukurt’u 40 dakikalık uğraş sonucu sıkıştığı yerden kurtardı. İtfaiye ekipleri, 20 dakika sonra da elektrik direğinin arasına sıkışan Cihan Çavuş’u çıkardı. Sağlık ekipleri kalp tomografisini çektikleri Mine Ulukurt ile Cihan Çavuş’un öldüğünü belirledi. Mine Ulukurt ile Cihan Çavuş’un cansız bedenleri Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı.

İtfaiye ekipleri, ok gibi araca saplanan direği elektrikli testere ile kesti. Vatandaşlar, direği sürükleyerek yolun kenarına taşıdı. Direğin alt kısmı ise araçla birlikte bir çekiciye konularak otoparka taşındı.

Başkan rent a car’ın bir yetkilisi “Cihan Çavuş, bir erkek arkadaşıyla gelerek araç kiralamak istedi. Ben tanımama rağmen araç vermedim. Ben yokken yine gelmiş. Dükkanımın 2 arka sokağında cafe işlettiğinden onu tanıyan çocuklar kiralık aracı ona vermişler. Benim tüm araçlarımda GPS bulunuyor. Bu aracımızdan sürat 174 kilometreye çıkınca uyarı geldi. Ardından da ön kaputun açıldığı bilgisi ulaştı. GPS’ye bakınca aracın 174 kilometre hızla seyrederken irtibatın koptuğunu gördüm ve olay yerine gelince korkunç manzarayla karşılaştım. Biz araçlarımızı kiraya verirken 120 kilometreyi geçmemeleri için kiralayan sürücüleri uyarıyoruz” dedi.

Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak:http://www.haberturk.com/gundem/haber/794531-intihar-gibi-kaza
S
11 yıl
Nokian 205 55 R 16 91 H Nokian WR G2 Kış Lastiği - 188 TL - Hepsiburada
Arkadaşlar ihtiyacı olan kaçırmasın. Nokian zaten kışlık lastikte bilinen bir marka fiyatta çok uygun. 188 TL Kargo bedava.

Nokian 205 55 R 16 91 H Nokian WR G2 Kış (Üretim Tarihi : 2012 Yılı)

http://www.hepsiburada.com/liste/nokian-205-55-r-16-91-h-nokian-wr-g2-kis-uretim-tarihi-2012-yili/productDetails.aspx?productId=otkmtt441614&categoryId=259720&SKU=OTKMTT441614

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

Aşağıdaki kampanya ile de fiyat dahada inebilir,

12-14 Kasım Hediye Çeki Kampanyası ,
http://www.hepsiburada.com/Liste/CustomProducts.aspx?eid=3331&m=1&
S
11 yıl
Nokian 205 55 R 16 91 H Nokian WR G2 Kış Lastiği - 188 TL - Hepsiburada
Arkadaşlar ihtiyacı olan kaçırmasın. Nokian zaten kışlık lastikte bilinen bir marka fiyatta çok uygun. 188 TL Kargo bedava.

Nokian 205 55 R 16 91 H Nokian WR G2 Kış (Üretim Tarihi : 2012 Yılı)

http://www.hepsiburada.com/liste/nokian-205-55-r-16-91-h-nokian-wr-g2-kis-uretim-tarihi-2012-yili/productDetails.aspx?productId=otkmtt441614&categoryId=259720&SKU=OTKMTT441614

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

Aşağıdaki kampanya ile de fiyat dahada inebilir,

12-14 Kasım Hediye Çeki Kampanyası ,
http://www.hepsiburada.com/Liste/CustomProducts.aspx?eid=3331&m=1&
S
12 yıl
Yeni Toyota Auris
S
12 yıl
Mutfak tüpünü reflektör yaptı
Pendik'te aracında reflektör olmayan engelli sürücü diğer araçların kamyonetine çarpmaması için “mutfak tüpü”nü reflektör olarak kullandı

< Resime gitmek için tıklayın >

İstanbul’da Pendik sahil yolu üzerinde aracında reflektör olmayan engelli sürücü diğer araçların kamyonetine çarpmaması için “mutfak tüpü”nü reflektör olarak kullandı.

YER Pendik sahil yolu. Saat 11.30. Vites arızası nedeniyle yolda kalan aracın engelli sürücüsü, kamyonetini korumak için önlemdüşünür. Aracında her araçta bulunması gereken reflektör yoktur. Ama onun yerine diğer araçları uyarabileceği başka bir şey vardır: “Mutfak tüpü!” Sürücü iner, aracının arızasını gidermek için 12 kilo ağırlığında, içinde 21.5 litre likit gaz bulunanmutfak tüpünü yolun ortasına hiç kimseyi düşünmeden koyar.

Arızayı gidermesi için bir arkadaşını arar. Arkadaşı gelene kadar İstanbulluları “Dikkat” anlamına gelen reflektör yerinemutfak tüpüyle uyaran sürücü arızanın giderilmesinin ardından kayıplara karışır.
S
12 yıl
Ankarada Yollar Felaket
Arkadaşlar an itibari ile Ankarada yollar felaket. Yola çıkacak arkadaşlar çok dikkat etsinler. Az önce Gimattan Pursaklara geldim. Otobanı kullandım. Otobana çıkana kadar yollar resmen buz pisti olmuş durumda. Frene bastığınız anda araç kızaklamaya başlıyor. Otobanda da durum aynı. Otobandan çıkmadan önceki yokuş felaket durumda idi. Karşı yol zaten kapalı gibi. Birçok araç ve tırlar sağda bekliyorlar. Pursakların içi deseniz zaten yorum yapmama gerek yok, berbat. Mecbur kalmadıkça bugün trafiğe çıkmanızı tavsiye etmem.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.