S

Teğmen
27 Ekim 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme (?)
147 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
geçen yıl
Ücretsiz Findeks Kredi Notu Öğrenme
https://www.hangikredi.com/kredi-notu
adresine gerekli bilgileri girdikten sonra ödeme adımında kampanya kodu alanına 2023 kodunu yazarak ücretsiz findeks kredi notunuzu öğrenebilirsiniz.

detaylı raporunuzu görmek için www.findeks.com adresinden geçmiş raporlarım alanına bakabilirsiniz.
S
4 yıl
Türk.net zammını şikayet edelim
Arkadaşlar oturup hesapladım ve türknet in yaptığı zam ve ayrıca gizli zammı haksız bularak BTK ya şikayet ettim.

bu haksızlığı aynı şekilde şikayet etmek isteyenler olursa şikayet metnini paylaşıyorum.
şikayet metnini size gelen sms görüntüsünü ve fatura örneğinizi eklemeyi unutmayın.



türknet firmasından 4 yıla yakın süredir hizmet almaktayım. firma özgür internet kampanyası adı altında bir kampanya yaparak, hattımızın desteklediği en üst seviye kadar internet bağlantı hızı ve 1000 dakika her yöne telefon hattını taahütsüz bir şekilde 75,99 tlden sunmaktadır. türknetin yolladığı faturada 65,99 tl internet ücreti, 10 tl ise 1000 dakika her yöne telefon hattı kullanım ücreti olarak yazmaktadır.

firma 05.06.2020 tarihinde sms ile bilgilendirerek 01.07.2020 de tarifeye zam yapacağını ve yalın internet hizmeti vermeye başladığını bildirdi. sms te yeni aylık ücretin 88 tl olduğu, 1000 dakika her yöne telefon hattı kullanmak istemeyenlere 3 tl indirim yapılarak, hizmetin 85 tl olarak fatura edeceğini söylemektedir.

yolladığı faturada 10 tl 1000 dakika her yöne telefon hattı ücreti yazarken, 1000 dakika her yöne telefon hattı kullanımından vazgeçenlere 3 tl indirim yapacağını bildirmek ticaret ahlakına aykırı bir davranıştır. şu haliyle hesaplandığında %16 zam yapılmaktadır. fakat yalın internet adı altında %29 oranında gizli bir zam yapılmaktadır.

ülkemizde enflasyon %11 civarı iken %16 civarı zam yapılmasını doğru bulmuyorum, yalın internet adı altında %29 a çıkan gizli zam oranını ise fırsatçılık olarak adlandırıyorum.

Bilgi teknolojileri ve iletişim kurumunun bu duruma bir dur demesi gerektiğine inanıyorum. yapılacak zammın enflasyon oranını geçmemesini ve 1000 dakika her yöne telefon hattını kapatıp yalın internet kullanmak isteyenlere fatura yazdığı gibi 10 tl indirim yapılması için firmaya gerekli yaptırımın yapılmasını rica ediyorum.
S
6 yıl
Yine bir N11 iade rezilliği
N11 den 3 adet para kontrol cihazı satın aldım.

Kargo geldiğinde Aras kargo şubesinde açarak kontrol ettiğimde 1 adet ürün kutusu yırtık ve ürün hasarlıydı.

Hemen 2 nüsha hasar tutanağı tutturdum ve iade oluşturup kargoyla gönderdim.

Satıcı "ben sağlam ürün gönderdim" diyerek iade talebini reddetti.

2. İade talebini oluşturdum reddetti. Şu an 3. Talebi oluşturdum ve 3 kere de n11 aradım ama hala bir gelişme yok.

Ayrıca satıcıyı aradığımda inatla geri almam ve onaylamam. Kargodan iste paranı dedi.
Kargocudan aldığım bilgiye göre sıfır ve faturalı ürünü sigortasız göndermiş. Bu durumda satıcı daha da haksız oluyor.

Arkadaşlar konuya desteğinizi bekliyorum. Pişkin satıcılar yüzünden rezil ediliyoruz.
Bu n11 de ilk değil, son olmayacak gibi...

Bahsi geçen satıcı "elektro_toptan" ürün:https://urun.n11.com/is...umlu-ad-2138-P175977150
S
6 yıl
Garanti bankası sineğin kanadından yağ çıkarma hamlesi
Garanti bonus kart kullanan arkadaşlar bilirler, bonusun kişiye özel tanımladığı kampanyalar arasında, 75 TL üzeri harcamaları ücretsiz 3 taksite böldüğü bir kampanyası olur.

Bu kampanyaya denk geldikçe katılırdım. Bu ay da bonus flaşta gördüm ve katıldım. 80 TL lik bir harcamam oldu ve otomatik bölündü.

Dönem içi işlemlere baktığımda ise 1 TL lik bir katılım payı alındığını fark ettim. Garanti bankasının bu kadar küçük hesaplar peşine düşmesini yadirgadim açıkçası.

Şimdi bazıları sende 1 TL nin hesabını yapacak kadar küçük hesaplar peşine düşüyorsun diyebilir. Buna cevaben Garanti nin zaten ücretli taksitlendirme gibi bir hizmeti var. Tutturduğu her noktadan elimize vermek zorunda değiller.
S
9 yıl
Vakıfbank Ramazan World Puan Kampanyası
Vakıfbank Ramazan World Puan Kampanyası

VakıfBank Worldcarddan 50 TL Worldpuan

http://vakifkart.com.tr/vakifkart-kampanyalar.aspx?Id=1330



Kampanya Koşulları :

VakıfBank Worldcard ile 13 Haziran – 19 Temmuz 2015 tarihleri arasında gıda marketi, giyim, çok katlı mağaza, ayakkabı, kozmetik, aksesuar, kuyum, optik, saat, kafe, restoran, fast-food sektörlerindeki Yapı Kredi World Üye İşyerleri'nde yapılacak ilk 100 TL’lik alışverişten sonra tek seferde yapılan her 100 TL’lik alışverişe 10 TL, toplamda 50 TL Worldpuan hediye edilecektir.
Kampanya kapsamında tek seferde yapılan ilk 100 TL ve üzerindeki alışverişten sonraki tek seferde yapılacak her 100 TL ve üzeri alışveriş için 10 TL Worldpuan hediye edilecektir.
Kampanya müşteri bazında geçerli olup, bir müşteri kampanyadan en fazla 50 TL Worldpuan kazanabilir.
Kampanyaya BusinessCard’lar, nakit çekim, mail order işlemleri, iade ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir.
Kampanyaya peşin ve taksitlendirme yapılabilen harcamalar dahildir.
Kampanyaya seçili internet sitelerinden yapılan alışverişler dahildir.
Aynı gün aynı üye işyerinden tek seferde yapılacak 100 TL ve üzeri alışverişlerin sadece bir tanesi kampanyaya dahil olacaktır.
Kampanyaya katılmak için RAMAZAN yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartının son 6 hanesinin 6635’e gönderilmesi gerekmektedir.
Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan'lar 30 Temmuz 2015 tarihine kadar en az 1 adet kullanıma açık bireysel kredi kartı olması durumunda yüklenecek olup, Worldpuan’ların son kullanma tarihi 10 Ağustos 2015’tir. Kullanılmayan Worldpuan’lar 11 Ağustos 2015'te geri alınacaktır.
Katılım için gönderilen kısa mesaj tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir.
Tercihkart sahipleri için kampanya katılım bedeli 10 TL'dir.
Alışverişlerin World Pos cihazlarından yapılması gerekmektedir
VakıfBank kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme yetkisine sahiptir.
Kampanyaya dahil seçili internet siteleri: 1V1Y.COM, ALAMARKA.COM, ALWAYSFASHION.COM , ANNELUTFEN.COM, BON PRIX, BUTİKBEBE.COM, E-BEBEK, EHAMAL.COM, ENMODA.COM, KUNDO.CO , LEZZETLİHEDİYE.COM, LİDYANA, MAMMASİTA.COM, MARKAFONİ, MARKAPORT.COM, MEMLEKETTENGELSİN.COM , MİZU.COM, MODAELİNİZDE.COM, MODAGRAM.COM, MORHİPO, PERABULVARI.COM, SEKİZ.COM, SHOPİGO.COM, TAZEDİREKT.COM, TAZEMASA.COM, TRENDYOL, UNNADO.COM, ZİZİGO
S
10 yıl
gittigidiyor worldpuan indirimi yapılır
gittigidiyor sitesinde 1000 tl üzeri alışverişlerde worldpuan indirimi yapılır
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.