O

Yüzbaşı
10 Mart 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
50 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
6 yıl
Yer kaplayan uygulamayı bulamıyorum
Merhaba,

Yeni Huawei P9 Lite 2017 aldım. Eski telefonumdan klonlayarak uygulamaları falan taşıdım. Ancak, şu an telefonun dahili hafızası dolu gözüküyor. 6GB uygulamalar kaplıyor. UYgulamalara tek tek bakıyorum hiçbiri 200mb'dan büyük değil. toplamı 6gb etmiyor yani. Neden böyle bir şişkinlik var? Klon ile aldığım için görünmez kopya mı oluşturuyor. Bilgisi olan var mı?
O
7 yıl
Dershane Oneri
Selam arkadaslar,
İzmir'de mezun kabul eden iyi dershane oneriniz var mi ozellikle esit agirlik icin?
O
7 yıl
Lise mi dershane mi?
Arkadaslar ben eski mezunlardanim. Sistem cok degisti. Simdi tekrar girme niyetim var. Birkac yere gittim. Adi temel lise ama dershane gibi mezun programimiz da var dediler. Baya haftasonu falan gunduz gitmeli. Ama forumda temel lise mi yoksa dershane mi ariyorsun gibi konular da var. İkisinin farki sadece mezun olup olmama durumu mu?
O
7 yıl
İzmir Dershane
Merhaba,

İzmir'de ygs/lys hazırlık için hangi dershaneyi veya dershaneleri önerirsiniz? Fiyat ve performans açısından düşünürseniz.
O
7 yıl
Kıyafet Giydirme Animasyonu
Arkadaşlar Merhaba,

Benim şöyle bir şeye ihtiyacım var ama hiç bir fikrim yok nasıl bulabileceğime dair.

İstediğim şu ki: Kullanıcı menüde bulunan kıyafetlerden seçerek mankeni giydirsin, program da kullanıcıya bu uygun bu değil gibi cevap versin. Amacım kurumsal giyim ile ilgili bir eğitim vermek. Kullanıcı uygulamalı olarak denesin sonra da demek bu olmuyormuş kurumsal kıyafet için desin. Nasıl böyle bir şeye ulaşabilirim sizce?
O
9 yıl
İzmir\u0027deki TOEFL Test Merkezleri
Arkadaşlar Merhaba,

İzmir'de TOEFL'a girmiş olanlar varsa girdikleri merkezleri değerlendirebilir mi? Bir İAkademi var bir de Türk-Amerikan derneği var bana tarihi uygun olan. bunlarda gireniniz var mı? nasıl değerlendirirsiniz?
O
9 yıl
Yaka Mikrofon
Arkadaşlar merhaba,

İş yerinde böyle bir alım yapacağız fakat konudan çok da anlamıyorum. belki mikrofon olayından anlayan biriniz varsa yardımcı olabilir.

Yaka mikrofonu (mikrofon, alıcı ve verici hepsi beraber) alacağız. aslında kullanım amacı eğitimlerde, büyük konferans salonlarında verilecek eğitimlerde sunucunun beline takması, sonrası alıcının da konferans salonunun ses sistemine, mikserine bağlanması ve kullanılması. şimdi böyle bir olayda tamam mikrofonun çekim mesafesi ve frekans sayısı önemli. peki başka neler önemli? ayrıca bu dediğimi yani mikrofonun mekandaki ses sistemine bağlanabilmesi her ekipmanda mümkün olur mu?

Bir de ikinci ihtiyaç (birincisi kadar ön planda olmasa da) bu yaka mikrofonlarının bazılarının alıcısı ufak bir şey. böylece kameraya falan bağlayıp mobil kullanıyorlar, ses kaydını videonun üstüne yapıyorlar. zaten bilen anlamıştır ne demek istediğimi. şimdi ben böyle bir şey alsam ilk ihtiyaçta belirttiğim gibi de kullanabilir miyim? örneğin Sennheiser EW-112P G3 bu aleti hem kamera üstü hem de git salondaki ses sistemine bağla gibi kullanabilir miyim?

Ve son soru bu ihtiyaçları karşılayacak ne önerirsiniz?
O
9 yıl
sunum kumandası
Arkadaşlar merhaba,

Bir sunum kumandası alacağım fakat powerpoint'in içine koyduğum videoları doğrudan bu kumanda üzerinden oynat/durdur yapmak istiyorum. bu özelliği olan kumanda bulamadım önerebileceğiniz marka/model var mı?
O
9 yıl
Bu hoparlörleri nasıl kullanacağım?
Arkadaşlar merhaba,

Komşu bana 5(4+1) tane philips hoparlör verdi. hoparlörlerin çıkışları fotoğraftaki gibi.

Bunlar için nasıl kablo almam lazım ve daha önemlisi bu 5 hoparlörü neye bağlayıp sonra tv'ye bağlayabilirim. bir aparatı ya da makinesi fln var mıdır? komşudan makinası gelmedi çünkü.

< Resime gitmek için tıklayın >
O
9 yıl
Sifon Suyu Az Geliyor Ciddi Yardım
Arkadaşlar merhaba,

Yeni taşındığım evde tuvaletin sifonunu çekince suyu birden tazyikli göndermediği için yeterli olmuyor temizleyip götüremiyor.

Bunu nasıl çözerim fikri olan var mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.