Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
720
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yaka Mikrofon
O
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba,

İş yerinde böyle bir alım yapacağız fakat konudan çok da anlamıyorum. belki mikrofon olayından anlayan biriniz varsa yardımcı olabilir.

Yaka mikrofonu (mikrofon, alıcı ve verici hepsi beraber) alacağız. aslında kullanım amacı eğitimlerde, büyük konferans salonlarında verilecek eğitimlerde sunucunun beline takması, sonrası alıcının da konferans salonunun ses sistemine, mikserine bağlanması ve kullanılması. şimdi böyle bir olayda tamam mikrofonun çekim mesafesi ve frekans sayısı önemli. peki başka neler önemli? ayrıca bu dediğimi yani mikrofonun mekandaki ses sistemine bağlanabilmesi her ekipmanda mümkün olur mu?

Bir de ikinci ihtiyaç (birincisi kadar ön planda olmasa da) bu yaka mikrofonlarının bazılarının alıcısı ufak bir şey. böylece kameraya falan bağlayıp mobil kullanıyorlar, ses kaydını videonun üstüne yapıyorlar. zaten bilen anlamıştır ne demek istediğimi. şimdi ben böyle bir şey alsam ilk ihtiyaçta belirttiğim gibi de kullanabilir miyim? örneğin Sennheiser EW-112P G3 bu aleti hem kamera üstü hem de git salondaki ses sistemine bağla gibi kullanabilir miyim?

Ve son soru bu ihtiyaçları karşılayacak ne önerirsiniz?



P
9 yıl
Yüzbaşı

O
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Yok mudur bir bilen :/



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.