R

Yarbay
25 Ekim 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
11 üye
Görüntülenme (?)
236 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
2 ay
Normal TV yi Ambilight nasıl ye nasıl ceviririz.
Samsung'un S90C Oledi mevcut bende ve TV'yi Ambilight yapmak istiyorum. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlardan her türlü tavsiye ve görüşlere açığım. Oled olduğu için o Ledler Olede problem cikartirmi bilemiyorum.
R
3 ay
Konsollarda HDMI kablo önemi ?
Ps5 ya da Xbox series serilinde gelen HDMI kabloların kalitleri ne ölçüde iyidir sizce
Geçen Oled TV aldığımda gelen servis çalışanı arkadaş baya bilgiliydi ve bana dediği eğer daha iyi bir görüntü almak istiyorsan HDMI kablosunuda degistirmen gerekmen gerektiğini söyledi.
Bu konu da detay bilgi verebilecek ya da farkı hisseden oldu mu
R
6 ay
İnternetten Telefon aldım beğenmedim açılmış ürün iade edilir mi
Arkadaşlar Merhaba,
Geçen ön siparişten Xiaomi'nin 13T modelini sipariş verdim, bir hafta bekledikten sonra ürün elime ulaştı neyse ürünü kurcaladik baktık kamera testi yaparken telefon kamerasının 2 dakikalığına buğu yaptığını resimleri bozdugunu farkettik bu durum bizi ilerisi için rahatsız etti.
Sizden şu konuda yardıma ihtiyacım var.
Begenmedik diye mi iade etsek yoksa kusurunu söyleyip mi iade etsek. Bizim amacimiz paramizi en hızlı şekilde geri almak ve başka modellere yönelmek.
Bu konularda bilgisi olan arkadaşlar beni aydınlatırsa çok memnun olurum.
R
6 ay
Yeni aldığım xiaomi 13T Kamera Buğu sorunu
Merhabalar,

Cihazı ön siparişten aldım elime ulaştığının akşamı kamerasinin buğu yaptigini farkettim resimlerinide aticam. Başka forumda gezerken başka bir arkadaşında aynı problemi yaşadığını farkettim. Şuan için yeni bir buğu yapmadı ama bu olay tekrar ederse büyük problem yaratır diye dusunuyorum.
Sizce nasıl bir yol izlemeliyim. Ön sipariş hediyeleri de bende şuan.

< Resime gitmek için tıklayın >
R
2 yıl
Samsung Qled 55Q 60T alt yazı problemi yardım
Hard diskime film indiriyorum alt yazıyı da ekliyorum ama malesef Türkçe alt yazıyı TV de açamıyorum. Nedenini ya da çözüm yolunu bilen biri varsa, yardımcı olabilir mi?
R
2 yıl
GS VS BARÇA maç bileti hakkında.
İyi akşamlar;
Şimdi şöyle bir durum var Passo lig şuan da GS'ın 6 maçlık bir kombo biletini satıyor, biz de tek maç UEFA maçımızın olduğu GS - BARCA maçına tek bilet almak istiyoruz. 6 maç üzerinden mi kombin satışıları devam edecek yoksa tek maçlık UEFA maçı için satışı olacak mı GS'yın.
Bilgisi olan renkdaslar cevap verirse sevinirim.
R
3 yıl
.
.
R
3 yıl
Tuzla\u0027dan bahçelievlere Marmaray help me!
Arkadaşlar benim derdim şu ; Tuzla'dan Bahçelievlere geçmem gerekiyor. Bilen arkadaşlarımızdan yardım bekliyorum.
Tuzla'da Tren garına takınım Tuzla'dan marmaraya binip hiç inmeden nereye kadar gidebilirim ve ne kadar sürer? Sizin verdiğiniz cevaplara göre de planlama yapicam.
R
3 yıl
Honda PCX 125 Anahtarsız çalıştırma sorunu
Bugün iş çıkışı motoru çalıştırmak istedim ama kontak dönmedi. Servisi aradım anahtarın pili bitmiş olabilir dedi. 2020 model anahtarsız calisan modeli.

Daha önce bu problemi yaşamış olan var mı.
R
3 yıl
Samsung Qled Wifi sorunu
Bugün her zaman girdiğim Netflix e giremeyince dedim ne oluyor acaba? Bir baktım TV im internete bağlanmıyorr artık biraz kurcaladım saği solu ama bir sonuca ulaşamadım. Var mı bu sorunu yaşayıp çözümü bulan.
Edit: Bu arada telefonumun wifi paylaşma özelliği ile TV ile interete girebildim ama nedense Superonline girmiyor
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.