V

Binbaşı
02 Mayıs 2003
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
62 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
V
7 ay
Yeditepe Bilgisayar Mühendisliği mi? Bahçeşehir Bilgisayar Mühendisliği mi
Arkadaşlar bu iki üniversitenin bilgisayar mühendislikleri arasında kaldım. Herbirinizin fikri benim için çok değerli. Birde eica ediyorum başka üniversite karşılaştırması yapmayalım. Şimdiden teşekkürler.
V
3 yıl
2 X M.2 NVMe ssd + rtx 3080 ti (ekran kartı güç kaybı)
Arkdaşlar başlıkta belirtmiş olduğum 2 X M.2 NVMe ssd + rtx 3080 ti konfigürasyonu uygulamayı düşünüyorum. Ankartım Asus ROG Crosshair VIII Hero (Wi-Fi) olacak giriş çok ancak galiba 20 kanal pci exp 4.0 veriyormuş. 16 sı ekran kartına 4 'ü m2 nvmeye şimdi iki tane nvme takarsam anladığım ekran kartından yiyecek. pci 3.0 slotuna nvme takarsam ekran kartının 16 kanalından yer mi? En son 2014 yılında bilgisayar topladım arkadaşlar cahilliğimi mazur görün.
V
6 yıl
Cex.io You have no cards available for withdrawal in selected currency
Arkadaşlar merhaba cexio'dan hesabıma dolar olarak para göndermek istiyorum.deposit olarak kartım kayıtlı onaylı. Ancak withdraw kısmında şöyle yazıyor "You have no cards available for withdrawal in selected currency." kartım encard ( finansbank ) işbankası kartımda var ancak daha önceki deneyimlerimden ondan da gelmiş parayı çekmek zor. Yardımcı olursanız çok sevinirim. 50 yere komisyon ödemeyelim. İng bank bu konuda nasıl birde yardımcı olursanız sevinirim. Btctürk'e de para ödersek halimiz duman.
V
11 yıl
5D Mark II sigma 10-20mm f/4-5.6 ile uyum
Arkadaşlar 650D min bozulması sebebiyle geri gönderdim ve para iadesi talebinde bulundum. Sonuç olarak fotoğraf makinesiz kalmış bulunmaktayım. Elimde sigma 10-20mm f/4-5.6 Lens mevcutta var . Eğer ki 5D Marrk II yu alırsam hiç param kalmayacağından dolayı sigma 10-20mm f/4-5.6 kullanmak zorundayım sorum da bu zaten bu lens 5D Mark II 'ya uyumlumu pixel-peeper isimli sitede 7 adet fotoğraf gözükmekte ancak makineyide alıp ortada da kalmak istemiyorum Yardımcı olursanız sevinirim. Ona göre sipariş vereceğim.
V
11 yıl
Canon 60D Body için objektif,filtre, vs. tavsiye
Arkadaşlar belki önceki mesajımı hatırlıyorsunuzdur.650D için di. Ürün hatalı ölü pixelli çıkmasından dolayı para iadesi aldım ve canon eurasia garantili 60D body siparişi verdim. Elimde Sigma 10-20 mm geniş açı lens var. Bir tek bununla olmayacağından dolayı yeni bir lense ihtiyacım var. Düşündüğüm lensler tamron 17-50 VC siz ve Canon 35mm F/2.0 sabit odaklı köşelerin çok keskin ve net çıkmasını istiyorum. Bundan dolayı sabit odaklıyı baya bi tavsiye ettiler. Genel kullanım için 35mm sabit odaklı lens işimi görürmü yada 17-50 mi alsam daha iyi olur yorumlarınızı benden esirgemezseniz sevirnim.
V
11 yıl
Nikon vs Canon tercih
Arkadaşlar iki makine arasında kaldım. Kullanım olarak hobi amaçlı çekimler yapmayı ve sualtında fotoğraf çekmeyi planlamaktayım Housingle birlikte ( Parasını toparlayabildiğim takdirde :) ) . Oldukça çok gezen bir kişiyim . İlginç bir şey yada hoşuma giden bir şey gördüğümde çekmeyi planlamaktayım. Yardımcı olursanız sevinirm. İnanın çok arada kaldım.

Canon Eos 650D 18-55mm IS II KİT + Çanta + 16GB Class 10 Hafıza kartı + Uv Filtre 1710 TL

Nikon D5100 18-105mm VR KİT + Çanta + 16GB Class10 Hafıza Kartı + UV Filtre 1770 TL
V
11 yıl
Sinema için ses sistemi tavsiye [3000 tl]
Merhaba arkadaşlar ses sistemi kurma düşüncesindeyim ancak baya bi çelişkide kaldım aklımda ki düşünce şu maddi olarak hayalini kurduğum sistem için yeterli bütçeye sahip değilim bundan dolayı parti parti alıp seti tamamlama düşüncesindeyim. Sizce ne yapmalıyım ? Avr konusunda ise pioneer düşünüyorum. Ancak hangi modelin bana yeterli olacağını bilemiyorum en azından onu söyleseniz bile yeterli olur. Onun üzerine bi sistem kurarım yardımcı olursanız sevinirim. Ürünü yalnızca film için kullanmak isitiyorum.Müzikle çok fazla aram yok. subwoofer'ı sağlam bir şey almak istediğimden daha sonra alma niyetindeyim. Sağlamdan kastım klispsch'in 2000 euroluk ürünleri değil tabi ki :)
V
14 yıl
starcraft 2 hile trainer
beyler internetten araştırdım trainer hile denedim ama olmuyor orjinal olarak satın aldım yardımcı olursanız sevinirim
V
14 yıl
Beyler silverpineye nereden gidilir
Beyler silvierpineye gitmem gerekiyor undercityde yarasalara binmeye kalktım uçmaya çalıştığınız yeri bilmiyorsunuz gibi bir yazı çıktı uçamıyorumda undercityden yürüyerek çıktım ancak deathknell 'e kadar geldim ama silverpineye gidemiyorum oyunada yeni başladım yardımcı olursanız sevinirim
V
14 yıl
Wow Power levelling
Beyler WoW 'a geri dönecem ancak 80 'e kasmak zor geliyo tier 10 setli felan bir warrior istiyorum internette power levelling siteleri var Önerebileceğiniz bir site varmı yardımcı olursanız sevinirim
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.