R

Binbaşı
02 Mayıs 2003
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
97 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
7 yıl
Cep telefonu değiştirme hakkınız bitti. sorununa kim destek oluyor?
Merhaba, cep numaramı değiştirmek isterken bu hatayı alıyorum. eksi numaramı kullanamıyorum. Onaylı olmadığı için ilan vermede problem yaşıyorum. Daha önce numaram onaylıydı. Sorun 4 gündür devam ediyor. Bazı adminlere mesaj attım ancak destek alamadım.

Yardımcı olacak kimse yok mu?
R
7 yıl
Bonjo tur rezaleti.. Aman!!!
Öncesinde belirteyim simdiye kadar hic bir firma hakkında bu tip bir eleştiri ya da yakinmada bulunmadım. Bu tip yazıların cok etik olduğunu düşünmüyorum. Ancak artık biktim bu kadar sorumsuzluk olamaz dedim ve yazmaya başladım..

Arkadaşlar, bu tur firmasından günübirlik gezi olarak Mart ayında şile turu aldık. Turun kalkmasına 10 saat kala akşam teyit icin firmayı aradık ve turun iptal olmuş olduğunu öğrendik. Son dakika.. Biz aramasak haberimiz olmayacak...

Sonrasında iptal ettikleri turu neden son gun akşamı bizim arayarak öğrendiğimizi ve bir kac gün / hafta öncesinde kendilerinin neden bilgi verilmedigini sorguladigimizda 'prosedur bu sekilde' diyerek gecistirdiler. Bunu tum call centerdaki 2 3 kisi ayni şekilde yapti. Zaten 2 3 kisilik bir bakkal dukani..

İptal ettikleri tur icin ücret iadesi yapacaklarini soylediler önce. Dedik saglik olsun başka alırız oluyor boyle bazen... 2 3 hafta gecti ücret yatmadi. Firmayi 1 ay sonra hala ucret yatmayinca tekrar aradik. Bize ucretin yatmayacagini ve baska bir tur almamiz gerektigini soylediler!! Biz guvenmedigimiz icin reddettik ama nafile... 100 defa konustuk ve kendi iptal ettikleri turu iade yapmadilar... Hatta telefonda bize bir call center elemani "telefonda baska musteriler bekliyor" gibi bir cumle kurdu. Yani paranizi aldiktan sonra artik musteri degilsiniz bunlara gore. Amac para almak. Para almadan 10 saat turu anlatiyorlar onda sikinti yok..

Sonrasında para yanmasin dedik... secip bir tur gidelim lanet olsun dedik ancak buseferde kesin kalkisli tur sorunu cikti. Bizim calismadigimiz gunlere sadece ilk secimimiz olmayacak bir lokasyona tur vardi.. Dedik para yanmasin bunlarla konusmak cok zor... Bıktık gidelim.

Su an sonunda tura çıktık ve otobüsten yazıyorum. Turda bir rehber yok!! Otobusun en arka koltuğunda kapi tarafındayim. Kapi açılıp kapanirken ayagimi cekmem gerekiyor. 5 kisi omuz omuza oturuyoruz en arkada. Normalde en arka koltuklar yatmadigi icin satılmıyor. İtiraz ettik gorevli "ben bilemem" dedi ve arkasini dondu gitti.

Grup misafirler oturma düzeni olmadigindan ayri ayri oturuyor.. Herkes isyan etti otobüsteki. Tekli binenler koltuklara oturmuş.

On koltuklar bos ve rezerve!!

Aman Arkadaşlar. Bu firma bedava verse almayin. Linki aşağıda... Ben boyle insanlik görmedim...

https://www.bonjotur.com/gunubirlik-turlar-394.html
R
13 yıl
TTnet 2 mbit den 16mb e kadar olan pakete GEÇEMEDİM tabiiki :) Yeni ne önerebilirsiniz?
Çoooook uzun zamandır tt kullanıcısıyım. Pek fazla neti değiştirme durumuna girmedim kurcalamak istemedim pek. Hali hazırda TT 2mbit sınırsız bağlantı kullanırken, biraz hızlansız dedim ve 7 gün önce 16mbit e kadar olan bağlantıya geçeyim dedim.. Tabii kafamda soru işaretleri vardı bunu yaparken.. Korktuğum başıma geldi tabiiki. Geçişten 10 dk sonra hattınız aktiflendi dediler, modemi kapatıp açtım.. Hızım yerlerde 1mbit bile alamadım.. Sonrasında arıza kaydı oluşturdum (ki tt nin arızalara verdiği cevaplar arıza niteliğinde) Kayıtta özellikle akşam 8 den sonra arayın gün içinde çalışıyorum "bağlantımı deneme şansım yok" dememe rağmen bir sonraki gün öğlen aradılar :D Hattınız oldu fln dediler... Tabii işteyim deneyemedim. Arayan şahısa da bunu belirttim ve tekrar aramalarını söyledim.. Akşam eve gittiğimde değişen hiçbirşey yoktu tabiiki. Sonrasında tekrar aradım ve önce neden geri aranmadığımı ve sonrasında arıza bildiriminin ne durumda olduğunu sordum. Arıza kaydımın bulunmadığını söylediler :D Yani aramasam tekrar birşey yapıyorlar sanıcam.. Sonra tekrar arıza bildirimi yaptım tabiiki...

Bu olayların üzerinden 3 gün geçti ve az önce tekrar aradım. Modemim sürekli açık olmasına rağmen "modeminiz açık değilmiş ulaşamadık" tarzında bir açıklama yaptılar. Problem halinde 24 saat içinde müşteriyi geri arama zorunluluğunu sordum ona cevap veremediler tabiiki. Şu an halen 1mbit seviyesinde süzülüyor internet. TT ye 10 yılı aşkın zamandır servet ödemişimdir. Verdikleri hizmet bu... Bir kaç gün daha "insanlık" adına bekleyip doğru düzgün bir gelişme görmediğim taktirde hattımı-telefonumu fln iptal edicem (ki görmeyeceğime çok eminim bu adamların çalışma tarzı bu. Benim parama kalmamışlar belliki) Sadede gelirsek aslında bu bi şikayet maili değil şunu sormak istiyorum.

Hangi firmaya geçeyim? En azından özellikle nette sorun olduğunda gerçekten düzeltmeye çalışan firma var mı? Ucuzu-pahalısı değil müşteri memnuniyeti için çalışan ciddi bir firma arıyorum. Tabii numarayı da taşıcam voip tarzı bişi istiyorum ses desteği de olursa iyi olur. Yardımlarınızı bekliyorum.




EDIT : Uzun uğraşlar sonucu hattı ve bağlantıyı değiştirdiler. Şu an sorunsuz 8mbit alabiliyorum. Buna da çok şükür demekten başka yapabilecek bir şey yok...
R
15 yıl
Bilgisayar aniden kapandı tekrar açılmıyor...
Geçenlerde oyun oynarken pc aniden kapandı.Daha sonra açmaya çalıştığımda fanlar belli bi süre dönüyor ama sonra duruyor kendiliğinden (3-5 sn kadar)

ramleri değiştirdim ve başka pc de denedim ramler çalışıyor.
işlemciyi başka pc de denedim sorunsuz o da
ekran kartı ve hardisklerde aynı Çalışıyor...
bilgisayar ram takmadan açmaya çalıştığımda kapanmıor ve fanlar dönüşüne devam ediyor

sorun anakarttan gibi görünüyor muhtemelen yandı...Görüş ve önerileriniz nedir? ne gibi donanımsal ağrıza bu.Fanlar neden belli bi süre dönüp duruyorlar.Bu anakartın elektirik aldığı sonucunu verio sanırım.Bilgisayarı ram takmadan açmayı denedim ozaman fanlar dönüşe devam ediyo bilgisayar elektirik alıo ancak doğal olarak ramsiz görüntü gelmio ve birşey yapamıorm.Ram yollarında meydane gelen bi ağrıza olabilirmi yardım lütfen.

not:görüntü kesinlikle gelmiyor ve bios ekranına ulaşamıorm.

power değişti sorun powerdan da değil
R
16 yıl
3870-9600gso-9600gt-3870-9800gt
Bu kartlardan sizce hangisi ilerdeki oyunlardada sorun çıkarmaz.Alacağım yerde 3870-9600gso-9600gt hemen hemen aynı seviyede 3870-9800gt 30$daha pahalı.Hngisini seçmeliyim?
R
16 yıl
2.4 den sonra badgeler
355 badge oldu 2.4 le gelen tüm badge lootunu aldım gemlerimi alsam yoksa saklasammı badge gearıyla ilgili pek post yok forumda yeni bişiler gelirmi sizce hiç bluepost bulamadım
R
16 yıl
ABIT LG-95C overlock konusunda yardım...
INTEL E2160 1,8GHZ işlemci
ABIT LG-95C Intel 945GC 1066FSB anakart (667 mhz ye kadar ddr2 ram destekliyo)
CORSAIR XMS2 1GB 667mhz CL4 RAM

Arkadaşımız pc sine oc denicez.Ram ve anakart 667 mhz çalışıo ancak ram 5-5-5-15 de 800 mhz civarı oluomuş az bi voltajla.İşlemciyi nekadar çıkarabilirim yani açıkcası çok fazla kurcalamak istemiyorum çarpanı ne yapmalıyım 3.0 ghz civarı için...ram değerlerini dahada düşürürsem çarpanı yükseltmem gerekicek bu şekilde daha fazla performans sağlarmıyız?en uygun yol hangisi stabil performans için.Satıp 800mhz çalışan anakart ve ram alınsa performans ve oc konusunda bişey farkedermi sizce?
R
17 yıl
flashta link verme problemi
hazır kodla web sayfalarına link verebiliyorum ancak bilgisayardaki kendi yaptığım bi web sayfasına link verince hata alıyorum.kullandığım kod

on (release) {
getURL("...............");
}

yonlendirmek istedigim adres :

C:\Documents and Settings\agucuyener\Desktop\Unnamed Site 1x\1Untitled-1.html

1Untitled-1.html sayfasına yönlendirmek istiyorum..

yardımlarınızı bekliyorum.şi,mdiden teşekkürler....
R
17 yıl
256 sınırsızdan - 1024 4 gb kotalıya geçiş problem...
Ayın ortasında böle bi geçiş yaptım yalnız kota sorgulama sayfasına baktığımda bu ay 3gb download yaptığım görülüyo.Henüz down yapmadım bu arada 7 sinde aldım bugün ayın 9 u....yani 1.5 günde 2.5gb indirmek mümkün ama sanmıyorum telekoma gittiğimde bu salak cevabı versinler bana(..ama bazen sanıyorum::D)

telekom adsl sayfasının yetersizliği ve müşteri hizmetlerinin cahilliği neticesinde konuyu buraya taşımaya karar verdim.Sorular şunlar...

1-Ayın ortasında 1024 kotalıya geçtim diye ayın başında yaptığım download lar faturama yansırmı..
2-Kota aşım ücreti ilk ay gelmez dedi bazı arkadaşlarım.Bu mümkünmü?
3-Eğer böle bi ilk ay kota aşım ücreti ödememe durumu varsa bu malum adsl hattını(2 senelik) yükseltenler içinde geçerlimi.Yoksa sadece yeni kullanıcılar içinmi...

sorularım bunlar.Bu kota saçmalığıyla boğuşmuş tecrübeli arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var:)
R
17 yıl
Sony Vegas kullanan arkadaşlar...
Bi montaj hazırladık ancak bazı yerleri hızlandırmak istiyoruz.Program üzerinden hızlandırıyoruz ancak renderlediğimizde tekrar eskisi gibi video yavaşlıyo.Bunun ayarı nedir?Yardım lütfen:)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.