A

Teğmen
06 Eylül 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
71 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
10 yıl
p8600 işlemci mi t9300 işlemci mi
Evet arkadaşlar bendeki makinede ki Işlemci p8600 bu işlemci sizce değişe yim mi t9300 ile makine ddr3 ram kullanıyor.
A
10 yıl
insydeh20 bios ahci
arkadaşlar hp dv 7 laptopumun ne yazıkki advantec modu kapalı bios modla düzeliyormu bu yabancı sitelerde vardı ama pek cesaret edemedim eğer daha önce yapan bi arkadaş varsa bana yardımcı olursa sevinirim sırf bu iş için ssd aldım laptoptan doğru dürüst performans alamıyorum
A
10 yıl
SSD sorunu ( laptop )
HP Pavilion dv7-2210et Entertainment Notebook PC kullanıyorum arkadaşlar bu laptop a iki adet hdd taktım biri orjinal 7200 diheri ise sandisk ultraplus sdd ama ssd hakkını alamıyor gibiyim bios güncellemede yaptım son sürümde şuan ama biosda ahcı ayarı yok intelmatrix stroge yükledim hata verdi çalışmadı işletim sistemi win 8.1 ne yapabilirim ahcıyı nasıl açıp tam performans alabilirim bundan önce kullandıgım asus a7 de ssd takınca şaha kalkmıştı alet ama bunda o ışığı göremedim o alet ddr 2 ramli idi işlemci filan amd idi bunda 3 gb ddr ram p8600 işlemci var ama beni tatmin etmedi ssd takınca hızı 7200 rpm e yakın performansı var makinen lütfen yardımınızı esirgemeyin şimdiden teşekkür ederim.
A
10 yıl
silinebilir.
silinebilir.
A
11 yıl
invertör tamirinden anlayan arkadaşlar yardım lütfen
Merhabalar arkadaşlar ögrenci evinde kullandıgım tv nin invertörü arıza yaptı netten arızayı araştırınca kondanstörler oldugunu ögrendim degiştirdim ve sorun çözüldü sonra evde bi 10 gün filan yoktu televizyon fişe takılıydı geldigimizde bi baktık tv nin ışık yanmıyor ne yaptıysam yok gelmiyor sigorta dedim denedim olmadı invertörün sigortayı baglıyorum elektrik verince yine atıyor ne yaptıysam çözemedim burda bi kaç kişiye gösterdim yenisini al diyorlar yenisi 100 küsür tl şuan durumum yok meraklı olan ilgilenebilecek ve uygun fiyata yapacak arkadaşların yardımını bekliyorum tamir için benim çok bi bilgim yok ama zannımca çok büyük bi arızası olmaması lazım ben tamir edecek arkadaşa kargo ile yollarım yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok tşk ederim.
< Resime gitmek için tıklayın >
A
12 yıl
slinebilir.
silinebilir.
A
13 yıl
DELL İNSPİRON 6400 SES DRİVER SORUNU .(((
makina elime bu şekilde geldi , bir kaç tane yüklemeyi denedim ama hep hata veriyor uygun olanı bulamadım . internette baktım bu tip sorun bu modelde hep varmış zaten . aynı sorunu yaşayıpta çözümleyen arkadaşlardan yardım istiyorum ..

everestten baktığımda model böyle görünüyor

Audio Adapter SigmaTel STAC9200 @ Intel 82801GBM ICH7-M - High Definition Audio Controller [A-1]
A
13 yıl
İmalat Mühendisligi Okuyanlar Baksın Buraya...!
Kalma var mı bu fakültede beyler hazırlık okuyorum da ne olcak ne bitcek bilen biri cvp yzın bksın şuraya :)))
A
13 yıl
Intel 965PM Chipset anakarta işlemci tavsiyesi acil lütfen
Intel 965PM Chipset li bi laptop um var arkadaşlar t5250 işlemci kullanıyorum ve pek memnun dehilim açıkcası nette araştırdım ppga478 soket oldugu yazıyor işlemcinin t7250 bi işlemcide denedik ondada ppga478 yazıyor ama nedense uymadı kısaca buna uyabilecek güçlü bir işlemci alıcam ne alabilirim hangi modellere bakmam lazım biri yardımcı olursa çok sevaba girer.
A
13 yıl
hp 614c 3g den nete girme sorunu
arkadaşlar pc teknik servisi olmama rahmen daha önce hiç wm li bir tel kullanmamıştım hp 614c ile ilk adımımı attım ve biraz hızlı bir adım oldu sanırm ilk olarak uzun araştırmalarla wm 6.5 yükledim bana gelen tel nerdeyse kutudan yeni çıkmış gibi bomboştu içinde wm 6.0 engilizce vardı neyse wm 6.5 yükledim türkçe yaptım şuan wifi ile nete sorunsuz giriyorum ama gprs edge yada 3g ile giremiyorum yukarda 3g yada hspda anlamında h çıkıyor baglantıya baktıgımda baglı yazıyor ama nete girmiyor içinde opera uzard web filan bir çok tarıyıcı var hepsini denedim fayda etmedi dehişik sitelere girmeye çalıştım gene olmadı yardımcı olabilcek varmı birde teli 3g modem olarak kullanıp usb kablosu ile pc yi nete baglamak istiyorum bu konudada yardımcı olabilecek olursa sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.