D

Binbaşı
26 Şubat 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
14 üye
Görüntülenme (?)
827 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
4 yıl
Yoga Slim 7-14ITL05 için tr ve en keyboard sticker
Selam Arkadaşlar,

Amazon.de üzerinden Yoga Slim 7-14ITL05 intel i7-1165G7 laptop aldım. Fiyatı türkiye göre çok uyguna geldi.
Türkiye'de zaten 10. nesil işlemcili modeli var sadece onunda fiyatı çok uçuk.

Cihaz'dan çok memnunum ama, klavye alman layoutla geldi, ben ingilizce gelicek diye tahmin ediyordum açıklamaya da bakmamışım. Çok büyük farkı yok, çok da sorun değil gerçi ama İngilizce veya Türkçe layout için sticker var mıdır bu cihaz için? Bir de tuşların altında baya boşluk var. Muhtemelen yakın zamanda toz kir vs dolacak, bunun için ne yapıyoruz?
D
5 yıl
huwei 253s için Dect Telefon önerisi
Selam Arkadaşlar,

Superonline'dan internet yanında VoIp hizmeti de almaktayım.
Modeme hiçbir şekilde telefon kablosu takmadan kablosuz olarak Dect Telefon ile eşleştirip kullanmak istiyorum.

Önereceğiniz modem var mıdır?
Şu model baya hoşuma gitti fiyatı da uygun sayılır:https://www.hepsiburada.com/gigaset-dect-telefon-c530-pm-teldectsialc530


Nu Dect telefonlar konusunda biraz yabancıyım. Telefon ve modemi pair ederken/ettikten sonra, telefonun dock'undan modeme telefon kablosu vs takmak gerekmiyor dimi?
D
5 yıl
Netflix FHD+ Cihaz listesi
Selam arkadaşlar ,

Bu konu hakkında ben dahil çoğu kullanıcı da kafa karışıklığı var.
Netflix'in yayınladığı liste haricindeki cihazlardan(roku,amazon fire stick,chromecast vs) hangisi fhd ve üstünde çözünürlükte netflix videolarını gösteriyor tam bir muamma.
Google L1 ve L3 sertifikaları yanında netflix sertifikası da gerekiyor sanırım.

Bu konu hakkında birileri daha önce çalışma yapmış, Android TV box listesi var , yanında Netflix simgesi olanlar sanırım 4k'ya kadar destekliyor:


Bu sitede Netflix 4k ve FHD oynatabilen cihazların listesini ayrı ayrı yapmışlar. 4k oynatanlar zaten bilinen cihazlar ama fhd olanların ne kadarı doğru belli değil:


4k oynatabildiği test edilmiş cihaz:



Bu konu altında netflixin belirttiği cihazlar haricinde hangilerinin FHD+ çözünürlükte video oynatabildiğini paylaşırsak bence faydalı olur
D
6 yıl
Superonline Ses hizmeti(sabit telefon) Soru
Selam Arkadaşlar ,

Türk telekomdaki sabit hattımı superonline a taşıdım.
Şimdi sabit hattı kullanabilmem için modemin arkasındaki telefon çıkışından sabit telefona hat çekmem gerekiyor yalnız modem çok kötü bir konumda evde , yanına herhangi bir telefon koymam mümkün değil. Kablo uzatmak içinde duvar vs delinmesi lazım ki bunu da istemiyorum.

Direk kablosuz olarak modeme bağlanabilen telsiz telefon tipleri varmı?
D
7 yıl
Eski sayfa görünümüne dönme
Selam arkadaşlar , bu konuyu araştırdım ama sonuç alamadaım , profilimdeki ayarlarda da göremedim.
Herhangi bir konuyu açtığımda sadece o anki sayfa gözüksün istiyorum. Şuanki gibi scroll down yaptığımda 2. 3. sayfa yüklenmesin istiyorum.
Varmı bunun çözümü
D
8 yıl
Satılık Seat Ibiza 2012 - 1.2tsi dsg
Araç 2012 Ağustos trafiğe çıkışlı , ben 2013 yılında 2. el olarak aldım.Herhangi bir hasarı , kazası boyası yok.Tüm yıllık bakımları Doğuş Oto da yapıldı.

Geçen sene yine doğuşta kavrama değişti. 2016 yazında 4 fren diski ve balatası değişti.

68.800 km'de.

2-3 yerinde rötüş var , ön tamponun plastik kısmında da ufak bir sürtme var , ön tampondaki çekme halatı kapağı düştü geçen , resimlerde gözüküyor , servisde taktırmaya çalışacağım.

Fiyat : 42.500tl

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
D
9 yıl
4210A - 8gb ram- 1tb - 940m - Öneri?
Selam Arkadaşlar,
http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_casper-cn-msd-4210a-core-i5-4210m-8gb-1tb-2gb-nvidia-gt-940-windows-10-notebook-1145156.html#kullan_C4_B1c_C4_B1-yorumlar_C4_B1

Bu ürünü 100tl indirim ile 1750tl'ye alabiliyorum.Sizce nasıl , casperın önceki serileri(3-4 sene önceki)nin ısınma , kasa dandikliği gibi sorunları olduğunu biliyorum yalnız bu en son seriyi , canlı olarak denedim metal kasa sağlam gözüküyor , klavyesi falan baya rahat.

Genellikle düşük seviyede 3d ve 2d uygulamar(oyunlar) , internet ve video için kullanıcam.Desktop pc ime alternatif olucak , yani öyle gta 5 , witcher 3 , fallout kaldırır mı gibi dertlerim yok.Sadece ısınma ve ses problemi olmaması yeterli , bazı yorumlarda hdd sesinin çok rahatsız edici olduğunu okudum böyle birşey var mı?
D
9 yıl
htc one m7 sürekli reset atıyor
Selam arkadaşlar en son 2 gün önce gelen 170 küsür mblik updatei yaptıktan sonra telefonun şarjı bitti akabinde şarja taktım , o günden beridir telefon sürekli açılıp kapanıyor , yani htc logosu gözüküyor ardından kapanıyor , sanki power tuşu basılı kalmış gibi.Bu arada şarja taktığımda telefonun sol üstündeki şarj ışıkları da yanmıyor.Şarjdan çıkardığımda resetlemeler kesliyor yalnız telefonda açılmıyor hiçbir şekilde. Donanımsal birşey mi acaba?
Boot menüsüne ulaştım ama herhangi bir işlem yapamıyorum hemen kapanıyor , boot menüsünde ekran görüntüsü aldım , bu bilgilerden birşey anlaşılabilir mi , en üstteki LOCKED ne anlama geliyor?

< Resime gitmek için tıklayın >
D
9 yıl
A RH(-) Negatif Kan aranıyor!!!
Selam Arkadaşlar,

Yarın babam ameliyat olucak , bugün A RH(-) Negatif Kan ihtiyacı oldu.
Ankarada olup da kan vermeye müsait olanlar lütfen benimle iletişime geçsin , kan cebecideki kızılaykan merkezinde verilecek.
D
10 yıl
Silinebilir
Silinebilir
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.