Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
1649
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Superonline Ses hizmeti(sabit telefon) Soru
D
6 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Selam Arkadaşlar ,

Türk telekomdaki sabit hattımı superonline a taşıdım.
Şimdi sabit hattı kullanabilmem için modemin arkasındaki telefon çıkışından sabit telefona hat çekmem gerekiyor yalnız modem çok kötü bir konumda evde , yanına herhangi bir telefon koymam mümkün değil. Kablo uzatmak içinde duvar vs delinmesi lazım ki bunu da istemiyorum.

Direk kablosuz olarak modeme bağlanabilen telsiz telefon tipleri varmı?



L
6 yıl
Binbaşı

Bazı akım koruyucularda hattı alıp elektriğe verebiliyor powerline gibi bunları önerebilirim bende mevcut fakat telefon olmadığı için hiç test edemedim çalışıyormu diye yahut direk powerline alıp rj45 rj11 dönüştürücü alıp iki tane kullanabilirsiniz





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luzumsuzdur -- 8 Haziran 2018; 20:30:17 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

D
6 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Tavsiye için çok teşekkürler.
Powerline adaptör , evdeki elektrik hattı üzerinden interneti dağıtıyor gördüğüm kadarıyla. Peki elektrik tesisatı veya başka etmenler internet kalitesini ne derecede etkiliyor? rj45 , rj11 dönüştürücü dediğiniz sanırım bu : https://www.mykablo.com/rj11-erkek-rj45-disi-cevirici-pmu4642

Bu dönüştürücü ile diğer odadaki prize takılı powerline'dan sabit telefona rj11 kablosunu taktığımda kesin olarak telefon hattını alabilir miyim?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
6 yıl
Binbaşı

verdikleri router deckt telefonda destekliyor... Gigaset AS180 v.s.e bir telefonla kablosuz olarak kullanabilirsin...



Z
6 yıl
Binbaşı

piyasada ki her telsiz tepefon pin girişi olan eklene biliyor modeme kablosuz baz ist na bazı modellerde rehber arayanı görme çalışmaya biliyor bu durumda telefonun orj baz şarj ist kablolu rj11 bağlanması çözüyor.

https://www.superonline.net/kampanyalar/cihaz-kampanyalari/konusturan-fiber-internet-kampanyasi

telefon hediyeli 25 akkli paket.

dk paketide alırsan 24 ay teli beleşe getirebilirsin.

https://www.superonline.net/kampanyalar/ev-telefonu-kampanyalari/super-konusma



L
6 yıl
Binbaşı

Bahsettiğim dönüştürücü o doğru powerline da kabloların doğru bağlanması,kablo kesiti,hat uzunluğu,parazit gibi ve dahası faktörlerden de etkilenir bende 1200 lük olanından var alt kattan üst kata 500 geliyor vede oturduğum evin alt yapısı eskidir çok güzel kullanışlı ürünlerdir tavsiye ederim.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Dark_Soul
D
6 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Saolun arkadaşlar.
Bendeki superonline modemi huwei 253s.
Teyit için tekrar soruyorum, üstte linkini verdiğim dönüştürücü , powerline ve Gigaset AS180 telefon ile evdeki herhangi bir prizden, powerline 2. adaptöründen dönüştürücü kablo ile telefon hattı alabiliyorum di mi?

Powerline set olarak ne önerirsiniz? Bu arada bir de tv+ kutusu var , telefonu da onun yanına koyucam , 2 tane lan çıkışlı powerline modeli lazım olucak.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.