T

Onbaşı
04 Eylül 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
16 yıl
Hangi pda\u0027yı önerirsiniz?
Sanırım pda ile avuç içi bilgisayar aynı şeyler. Şu an için konuyu doğru yere açtığımı düşünüyorum. Yanlız telefon özelliği de olan avuç içi bilgisayarları önermenizi isteyeceğim. Kısa süre sonra bir pda almak istiyorum fakat her özelliği standart boyutlarda barındıran bir ürün lazım. Bugün o özelliğini kullanmam ama yarın kullanmam gerekebilir.
Bu sebeple bana pda önerilerinde bulunabilir misiniz, sizlerin kullanmadığı ama başarılı olarak bildiği pda lar da olabilir.
Teşekkürler...
T
16 yıl
Usb aygıtı tanımadı hatası
geçtiğimiz günlerde bir orite emp 1400 mp4 aldım. 10 saatlik şarjdan sonra bilgisayarıma takıp müzik yüklemek istedim. usb girişiyle bilgisayardan müzik yükleniyor normalde fakat mp4 ü pc'ye taktığımda usb aygıtı tanımadı hatasıyla karşılatım. bana verilen cd'de bazı sürücüler var fakat win 98 için gerekli olan sürücü onlar da... sanırım tak çalıştır tarzı bir şey bu. fakat taktığımda mp4'ü tanımıyor bilgisayar. sorunun çözümünü bilen var mı acaba?
T
17 yıl
ForumAction*Org
slm biz burada takılıyoruz ve sitedeki bir çok arkadaşım gibi ben de donanım haber takipcilerindenim.
Fazla bişi demeye gereke yok. Buyrun www.ForumAction.Org
T
17 yıl
Çakma İpodlara Firmware yüklenir mi????
Slm arkadaşlar bende bi çakma ipod var. Yaklaşık bir buçuk ay önce aldım. İÇerisinde müzik oynatma-video-text-phonelist-fm radyo-picture-record gibi özellikleri var. Aşağıda verdiğm resimden görebileceğiniz gibi apple işareti var üzerinde. Sorumu sormadan önce şunu söylemek istiyorum. Firmware in tam olarak ne olduğunu bilmiyorum. Önce bu konuda yardımcı olursanız ve sonra da buna yüklebiliyosam firmware in yüklenmesi konusunda yardımcı olursanız sevinirim!!!!

Mp3 Player
SC85051E
2006/04/07
ACT_V3.5.35



< Resime gitmek için tıklayın >
T
17 yıl
MP3 MÜ İPOD MU?
İpod'un (en azından ben ole biliyorum) üzerinde apple işareti var ama kaçak olduğu kesin çünkü çok ucuz fiyata aldım 75 ytl. 1gb.Video-Müzik-Text-FM Radyo falan var. Ama Sorun şurda ipodun arkasında mp3/mp4 yazıyor ama mp4 formatını oynatmıyor. Eğer mp4 oynatmıyorsa bunun ipod olmaması gerekmez mi? Bir de son olarak bu aletin sürümünü yükseltmek istesem ne yapmam gerekiyor? Şimdiden yardım edecek yönetici ve arkadaşlara teşekkürler!!!!
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.