Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
587
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Çakma İpodlara Firmware yüklenir mi????
T
17 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Slm arkadaşlar bende bi çakma ipod var. Yaklaşık bir buçuk ay önce aldım. İÇerisinde müzik oynatma-video-text-phonelist-fm radyo-picture-record gibi özellikleri var. Aşağıda verdiğm resimden görebileceğiniz gibi apple işareti var üzerinde. Sorumu sormadan önce şunu söylemek istiyorum. Firmware in tam olarak ne olduğunu bilmiyorum. Önce bu konuda yardımcı olursanız ve sonra da buna yüklebiliyosam firmware in yüklenmesi konusunda yardımcı olursanız sevinirim!!!!

Mp3 Player
SC85051E
2006/04/07
ACT_V3.5.35



< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga3806 -- 10 Eylül 2007; 13:49:56 >

T
17 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

cevap verecek bi görevli arkadaş bile mi yok ya?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
17 yıl
Yüzbaşı

bildiğim kadarını anlatayım firmware yüklemekle aletteki yazılımsal hataların giderilmesi sağlanıyor yani daha düzgün çalışan bir yazılım yükleniyor cihaza.
senin cihazın versiyonunu yükseltmek için (varsa) kendi sitesinden yardım alabilirsin. Apple ipod için olan yazılımlar seninkine olmaz herhangi sorunun yoksa (yazılım olarak, donma takılma vs) zaten gerek yok





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtsutu -- 10 Eylül 2007; 23:21:23 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
17 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

teşekkürler



M
17 yıl
Teğmen

tolga dostum aynısındanbende aldım ama vıdeo oynatamıyorum sen nasıl yaptın bu ısı yaptıysan ve sarkı lıstesıı yokmu bunlarda ılla tek tek sırasıylamı acıyor


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
17 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

kardeşim ben aldım tabi lırken şok olmuştum çünkü üstünde ipod yazıyordu. Tabi ipod hakkında pek bi bilgim de yoktu o zaman ama kaçak olduğunu biliyordum. Bana herhangi bir cd vermediler ama başka bi arkadaştan video uzantısını öğrendim avm player olarak çalışıyor. Çeviri falan yaparak izlemeye başladım eğer sendeki çakma ipod da da video simgesi varsa ana menüde bi avm yi dene. UMarım işini görür!



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.