L

Yüzbaşı
30 Ağustos 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
35 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
L
7 yıl
Giyotin
Merhaba, aşağıdakine benzer bir giyotine ihtiyacım var. Doğru düzgün olanları bayağı tuzluya kaçıyor, kendim yapayım dedim ama bu giyotinlerin alt ve üst bıçakları nerede satılır? Bilenler yardımcı olursa sevinirim.

< Resime gitmek için tıklayın >
L
8 yıl
Hoparlör Tavsiyesi
Merhabalar aracımda ön yolcu hoparlörü patlak ve arka sağ da gidici olduğu için tweeterlar dahil 6sını da yenilemek istiyorum fakat seçim yapamadım.

Servin kitapçığına göre sistemin özellikleri:

Teyp: Fabrika çıkışı 66W. Değiştirmeyi düşünmüyorum.

Tweeterlar: Infinity 6.4cm çapında ve 4-ohm

Ön hoparlörler: Ampli Infinity Woofer. 16.5cm çapında ve 4-ohm

Arka hoparlörler: Infinity Full-range ve onlar da 16.5cm çapında ve 4-ohm

Yine kitapçıkta yazana göre toplamda 160W gücündeymiş sistem. Yüksek ses veya aşırı bass istemiyorum. Şuanki haliyle bile(sadece arka 2 hoparlör) C sınıfı bir aracın standart ses sistemine(karşılaştırdığım araç Tiguan) göre daha iyi ses veriyor. Bu yüzden yenileme sonrasında hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.

Sistem için en en fazla harcayabileceğim 1000TL
L
9 yıl
Solenoid Kilit
Merhabalar linkteki gibi ufak bir solenoid kilit arıyorum. İstanbul Karaköy veya Kadıköy'de bu tarz ucuz bir tane bulabilir miyim?
L
10 yıl
Web Sayfaları Tam Yüklenmiyor
Bugün blog için wordpress kurmamla fark ettiğim olay. İlk başta kurarken hata yapıyorum sandım ama sonra fark ettim ki, tarayıcı farketmeksizin herhangi bir wordpress sayfasını düzgün bir şekilde görüntüleyemiyorum. Ya resimler gözükmüyor ya yazılar veya yazılar iç içe giriyor. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşıp çözen var mı?
L
10 yıl
Bir Kaç Tavsiye
Merhaba arkadaşlar bir kaç hafta içerisinde aşağıya yazdığım sistemi toplayacağım. Bu sisteme monitör ve kasa olarak ne tavsiye edersiniz? Kasanın görselliğine pek önem vermiyorum. Monitörde de AOC 23.6" E2461FWH'ye alternatif ne olabilir?

İşlemci: i7-4770K
Anakart: MSI Z87-G45
Ekran Kartı: MSI GTX-780Ti
Ram: Gskill 2*4 Ripjaws 1866MHZ
HDD: Seagate Barracuda 1TB

Kasa olarak XIGMATEK 80Plus 700W düşünüyorum ama psu sorun çıkarır mı ?
L
11 yıl
Gayda\u0027yla Thunderstruck
L
11 yıl
2000-2005 Arasi Bir Sarki Ariyorum
yanlis hatirlamiyorsam klibi yayinlayan kanal MTVydi. Klipte 2 araba var birisinde 2 kadin digerinde de tek erkek. Yolda hizla ilerlerken arada hafif hafif bir birlerine carpiyorlar en sonunda erkek surucu onundeki karavani gec farkedip carpiyordu.

Ve yazik ki sadece klibini hatirliyorum herhangi bir soz veya melodi aklimda degil.
L
11 yıl
Arduino ile Motor Sürmek
...
L
11 yıl
Halojen lamba yerine LED
selamlar
odamda yüksek ışık gerektiği zaman osram 64701 halojen lambayı kullanıyorum fakat kendisi 300 watt(5000 lumen) çekiyor bunun yerine aynı veya yakın aydınlatmayı sağlayabilecek LED alternatifi arıyorum
L
12 yıl
Kelime ver bir kaç cümle
The limited capacity of the state to fulfill various responsibilities to its citizens has added to the need for this rethinking.

Tam olarak ne demek istenmiş bu cümlede


------------------------

Az önce bir "fall up" kelimesiyle karışlarsım sözlüklerde karşılığı yok acaba ne anlama geldiğini söyleyebilecek var mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.