S

Çavuş
19 Şubat 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
50 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
7 yıl
Amerika için en iyi navigasyon programı-android
Merhabalar, S7 Edge'de kullanmak üzere ABD için en iyi navigasyon programı nedir?
S
8 yıl
Ev kredisi ekspertiz süreci
Merhabalar, 3 katlı bir evin giriş katını almak istiyorum. Tapuda depo olarak geçiyor. Ancak şu anda mesken. Eşyalı vs. Kredi muhtemelen düşük çıkacak. Nasıl bir yöntem izleyerek elime daha çok para geçmesini sağlayabilirim?
S
9 yıl
Vodafone Red kullananlar?
Vodafone Red'in ust paketlerinden kullanan var mi?
S
9 yıl
.
.
S
10 yıl
Vodafone Red
Havalimanındaki Loungedan faydalanmak için LOUNGE yazıp 6666’ya ücretsiz mesaj gönderip, gelen şifreyi, telefon numaranızla birlikte benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
Teşekkürler
S
10 yıl
..
...
S
13 yıl
uydunet win7 kablosuz modem baglanti sorunu
arkadaşlar kafayı yemek üzereyim, uydunet kablosuz modemimle diğer bilgisayarlarda hiç bir sorun yok.ama windows 7 yüklü laptopta bağlantı kuruluyor ancak web sayfaları açılmıyor. torrente vs. girebiliyor. download yapıyor ama web sayfası açmıyor.dns otomatik yapıyorum olmuyor.kendim dns giriyorum olmuyor.. ne yapabilirim? yardımcı olun lütfen..
S
14 yıl
uzaktan kumandalı merdiven aydınlatması--ama nasıl?
MErhaba arkadaşlar;
tecrübelerinize çok ihtiyacım.Apartmandaki klasik komşu problemlerinden ötürü apartman aydınlatmamız çalışmıyor.Ve sadece benim kontrol edebileceğim bir sistem kurmak için Ebay.com'dan http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250578887696&ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123 bu ürünü aldım.Yarın elimde olacak.Ancak bu sefer de şöyle bir sorunum var.Bunu otomatik olarak nasıl kapatabilirim? Röle yok bu düzenekte.fikirlerinizi beklyiorum. merdiven otomatiklerinden alsam bu düzeneğe nasıl ekleyebilirim? Teşekkürler..

< Resime gitmek için tıklayın >
S
17 yıl
Mac OS\u0027ta sıkışıp kalmak
geçnlerde 2. ell bir ibook aldım. powerPC G3 500MHz işlemci var 256sd ram. bu pcde administator şifresi var ve bunu bilmiyorum.bu nedenle herhangi bir donanım yüklemeye çalışırken o şifreyi istiyor.Format atmak istesem cd'si de yok elimde.üzerinde şu anda mac 10.3.9 var.internette bu konuda yeterli hiç kaynak yok.Mac aldığıma pişman mı olmalıyım?
S
17 yıl
progdvb\u0027de codec sorunu
arkadaşlar flydvb trio kartım var? öncelikle sky stardan daha pahalı olan bu kartı aldığım için yalnış mı yapmışım?
ikincisi ise prog dvbyi açtığımda codec sorunu yaşıyorum.ses görüntü bozuk çalıoyr...ne yapabilirim teşekkrüler...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.