K

Er
04 Temmuz 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
9 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
11 yıl
Casper nirvana nb 15.6 wriless sorunu
Arkadaşlar bilgisayarda bir türlü wriless bağlantısı yapamıyorum. Sağ alttaki kablosuz bağlantı listesi de çıkmıyor. Sadece Bağlı değil, Bağlantı yok, Sorun gider yazıları var. Netten aradım taradım bir sonuç elde edemedim, driverını aradım onu da bulamadım, daha doğrusu bulduğumu sandığım bir driver kurdum ama o da olmadı, bunun driverı mı değil mi anlamadım. Son çare format attım ama yine düzelmedi. İşin enteresan tarafı şu. Format attıktan sonra format biterken bildiğiniz üzere laptoplarda 'bir kablosuz ağa bağlan' diye bir yer geliyordu. Fakat bunda o kısımda gelmedi. Direkt kurdu ve bitirdi ağ vs gibi bir olay olmadı.

Nasıl düzeltebilirim bunu, problem nedir acaba?
K
11 yıl
Garanti için fatura şart mı?
Genelde fatura garanti belgesi yerine geçer gibi bir algı var ve bu sorulur ama ben şunu sormak istiyorum.

Garanti için fatura şart mı arkadaşlar? Benim elimde garanti belgem mevcut fakat faturam yok, bir arıza hasıl olduğunda faturam yok diye garanti hakkımdan mahrum kalabilir miyim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.