T

Yüzbaşı
03 Temmuz 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
75 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
2 yıl
Youtube to MP3 , Youtube MP3 Dönüştürücü site
Youtube to mp3 olarak da bilinen eskiden daha sık kullandığımız youtube mp3 dönüştürücü sitesi arıyorsanız size reklamsız ve stabil bir tavsiye vereyim. mp3donusturgec.com sitesine gidin ve arama kısmına sadece youtube videosunun adresini yapıştırın. Evet hepsi bu kadar. Yüksek hızda, reklamsız, güvenilir bir şekilde video mp3'e dönüşecektir ve size sadece indirme yapmak kalacak. Bu yolla normal videoları da mp3 yapabilir, kendinize podcast albümleri yapıp yolculuklarınızda özgürce dinleyebilirsiniz.
T
4 yıl
Vatandaki şu sistem nasıl? Paranız olsa alır mıydınız?
https://www.vatanbilgisayar.com/amd-3600x-asus-dual-rtx2070-8g-evo-tuf-b450-pro-gaming-wd-500gb-ssd-corsair-16gb.html

bu sistem ve fiyat-performans açısından sizden değerlendirme rica edeceğim.

bir de bu "Taşıma Esnasında Olası Hasarları Engellemek Adına, Test Süreçlerinden Sonra Ekran Kartı Ayrıca Gönderilecektir." ne anlama geliyor, aynı anda kapalı kutu mu gönderiyorlar ekran kartını?
T
5 yıl
İşlemci hariç sistem tavsiyenizi merak ediyorum
Bilgisayarda genelde 15 üstü chrome sekmesi açan, nadiren video render yapan, sık sık fortnite oynayan-ağır oyundur bilen bilir- birisiyim.

Masaüstü toplamak istiyorum ve önemli bir hususta ilerleyen yıllarda sorunsuz yükseltmeler yapabilmek.

İşlemci olarak gözüm amd ryzen 3700x de, onu attık sepete..

haricinde tavsiyelerinizi alayım. Anakart en az 3200 MHz ram desteklemeli ve dediğim gibi uzun yıllar yükseltmeye uygun olmalı.

Anakart ve kasayı sonradan değiştirmek istemiyorum, o yüzden onları iyi tutabiliriz. Ama gerekli ölçüde. Yani aşırı üst seviyelere de gerek yok hani.

Almak istediğim en az 120-150 fps.

Tüm tavsiyeleri önemle dikkate alacağım.
T
5 yıl
Bu msi masaüstü ile şu AMD işlemci uyum sağlar mı?
Merhaba

MSI'ın hazır masaüstü sistemlerinden olan aegis 3'e sahibim. Kendisi şurada:https://www.hepsiburada.com/msi-aegis-3-vr7rc-209xtr-intel-core-i5-7400-8gb-1tb-256gb-ssd-gtx1060-freedos-masaustu-bilgisayar-p-HBV000008BLWZ?magaza=Hepsiburada


tam model ismi: MSI AEGIS 3 VR7RC-209XTR

Bu sisteme AMD Ryzen 7 3700X işlemci alsam, anakartı uyum sağlar mı?
T
6 yıl
%100 cpu kullanımına karşılık işlemci tavsiyeniz ne?
Arkadaşlar MSI'ın şu masaüstünü kullanıyorum.https://www.hepsiburada.com/msi-aegis-3-vr7rc-209xtr-intel-core-i5-7400-8gb-1tb-256gb-ssd-gtx1060-freedos-masaustu-bilgisayar-pm-HB000008BLWY

i5 7400 işlemci ile fortnite tarzı oyunlarda %100 cpu kullanımı yaşıyorum. Cpu değiştireyim dedim ama 1500-1800'ü geçmesin istiyorum fiyatı. i7 6700k düşünüyorum, ne dersiniz? Bu konuda fiyat performans bir ürün tavsiyeniz var mı?
T
6 yıl
Yeniden başlat yaptım siyah ekran ve fare imlecinden başka bir şey olmuyor
Arkadaşlar her şey yolunda giderken bilgisayarı bir yeniden başlatayım dedim ve şu videoda belirttiğim gibi siyah ekran ve fare imleci geliyor başka bir şey yok:https://www.youtube.com/watch?v=1TaNzSOvkW8&feature=youtu.be

Sorun yazılımsal mı donanımsal mı çözemedim.. Skype açılmıyor diye en son windows açıklarını bulup düzelten bir programla tarama onarma yapmıştım ama bunun üzerine yeniden başlatmış sonrasında saatlerce oyun oynamıştım. Uykuya alıp ertesi gün öğlen bir iki el oyun atayım dedim açtım, sistem yavaş gibiydi yeniden başlatayım dedim durum bu..

İşin ilginci klavye başlarken elektrik gidip sonra geri geliyor, capslock açıyorsun geri kapatıyor mesela. Tuhaf..

Denediğim ve çözüme ulaşamadıklarım:

* Farklı monitorde denedim.
* F8 yaptım güvenli mod veya ctrl+alt+delete ile görev yöneticisi açılmıyor.
* Shifte basılı tutup başlattım.
* İçini açtım ram slotunun yerini değiştirdim.
* Format atayım dedim, bootlu USB'yi taktım ama nafile.

Sizlerden öneri beklemekteyim. Durum videodaki gibi, bir de başta bi bozuk pikselli çizgiler gelip kayboluyor hemen , videoda görünmemiş onu da belirteyim dedim.

Sizden ricam güvenli modu aç veya görev yöneticisini aç explorer yaz falan dememeniz çünkü herhangi bir işlem yapılmıyor.

Not: Bilgisayarım ve monitorum elektrik akımı toparlayıcı bir regülatore bağlıdır.
Not 2: Bilgisayarın marka modeli bu, tam model ismi: msi aegis 3 vr7rc-209xtr
Not 3: Windows 10 kullanıyorum.
T
6 yıl
İzmir güncel pasta cila için yer tavsiyesi
Arkadaşlar güncel olarak İzmir'de önereceğiniz pasta cila yaptırabileceğim fiyatı uygun işçiliği kaliteli bir yer var mı? Yakın zamanda yaptıran arkadaşların önerileri kıymetli olacak. Teşekkürler.
T
7 yıl
Bu tencerenin sorunu ne? Bulaşık Makinesi mi Detarjan mı?
Arkadaşlar tencereye su koydum kaynatıyorum makarna atacam hani, baktım bir beyazlama var suyun üstünde köpüğümsü şeyler, suyu döktüm sonuç bu, parmakla dokunduğumda elime beyaz bir şey geliyor,

< Resime gitmek için tıklayın >

şimdi suçlu kim, tava mı bozulmuş, detarjandan mı bulaşık makinasından mı yoksa bulaşık makinasında 70 derecede yıkamaktan mı? Altusun ortalama bir bulaşık makinasını kullanıyorum. Detarjanı da uzun süredir Bim'den brid alırım. Bilen başına gelen birileri yardımcı olursa sevinirim..
T
7 yıl
600 metre, arada bir bina var, access point tavsiyesi?
Arkadaşlar ev - okul - yurt bunlar arka arkayalar ve aralarında 200-300 metre falan var. Ev ile yurt arasında okul var.

Yurtta nöbet tuttuğumda evdeki interneti kullanmak istiyorum. Access point teknolojisinden bile yeni haberi olan birisiyim :) hepsiburadada tplink ürününe 5 km menzil vermiş ama yorumlarda kullananlar 30 metreyi bile zor çekiyor diyor, böyle bir durumla karşılaşmakta istemiyorum.

Bana ürün tavsiye eder misiniz? Özellikle bu amaçla kullanan arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var.
T
7 yıl
Fiyat teklifi aldım, sanırım alacağım, görüşlerinizi bekliyorum(honda civic)
Arkadaşlar görüşleriniz benim için önemli ama rica ediyorum honda hakkında bilgisi olmayan hiç test etmemiş binmemiş arkadaşlardan istemiyorum görüş :) honda civic bir kere de olsa binmiş arkadaşlardan görüşlerinizi rica ediyorum.

acil fikir lazım , ptesi almayı planlıyorum,

2017 aralık kayıtlı lpgli 0 civic sedan elegance,

Ekstra olarak şunları eklettim:

Ortadaki ekran exu. modeldekinden olacak(şu 7” olan)(3500e ekliyorlar normalde)
Paspas bagaj havuzu
Seramik , cam filmi, koltuk koruma, motor koruma, kaput koruma, gold bakım
Kararan dikiz aynası
Metalik bordo renk(tam istediğim)

105 bin tl.

Sizce nasıl? Alayım mı? Bana oldukça avantajlı geldi ama internetteki olumsuz yorumları okuyunca insan soğumuyor da değil. Ama işte 105bine bu donanımlar ve şase kalitesi sıfır başka bir araçta yok.


Tavsiyelere açığım.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.