A

Yüzbaşı
11 Haziran 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
334 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
3 yıl
18.000 TL Bütçe 5600X / RTX3070 Sistem Tavsiye
Merhaba arkadaşlar,
En son kasa toplamamın üzerinden yaklaşık 12-13 sene geçti. Bu arada hep gaming laptop kullandım. Yeni taşındığım evde bir odayı oyun-hobi odası yaptım ve yeni bir bilgisayar toplamak istiyorum. Son 2 haftadır yerli ve yabancı forumları takip ediyorum. Tamamen oyun amaçlı kullanmak üzere aşağıdaki gibi bir sistem çıkardım. RGB aydınlatma vb. kozmetik ürünlere şu anda para harcamak istemiyorum. Parçaların yaklaşık fiyatlarını yanlarına yazdım. Toplamda 18.000 TL civarı yapıyor. Tecrübeli arkadaşlar gözden geçirip tavsiye verebilirse çok sevinirim. Herkese iyi forumlar dilerim.

Ryzen 5 5600X - 3.300 TL
MSI B550 Gaming Edge Wi-Fi - 1.600 TL(Fiber modem odaya uzak kalıyor ve kablo çekme imkanım yok. Bu sebeple özellikle bu modeli seçtim)
G.Skill RipjawsV 2x8 3600MHz CL18 - 700 TL (@The Lost un tavsiyesi)
Corsair RM 750W - 1.100 TL (@The Lost un tavsiyesi)
Kingston 500GB A2000 M.2 SSD - 600 TL (@acura07 nin tavsiyesi)
Scythe Fuma 2 - 600 TL (@acura07 nin tavsiyesi)
Ekran kartı - 7.000 TL
Kasa - 600 TL
Monitor - 2.500 TL

Ekran kartı için Asus TUF RTX3070 düşünüyorum. Ama son kararımı 6800/6800XT çıktıktan sonra vereceğim. Duruma göre bu kartada dönebilirim.

Kasa bir türlü karar veremedim. Arkadaşlar genelde Ranker Virgo önermiş ama kasayı bilmediğim için emin olamadım. Açıkçası çok yüksek rakamlar vermek istemiyorum.

Monitor için 1ms 144hz+ 1080p bakıyorum. Gönül 2k ister ama şu anda sistemle beraber 2k monitörü alamam. Bu sebeple ilk planda idareten 1080p bir monitör alıp daha sonra 2k lar ucuzlayınca değiştirmeyi düşünüyorum. Eğer 6800 serisi ekran kartı alırsam freesync monitör bulmak kolay olacaktır. Ama ekran kartı büyük ihtimalle Nvidia olacağı için g-sync destekli bir monitör olması gerekiyor. Ekran büyüklüğü olarak bir sıkıntım yok. 24” bile benim için yeterli.


Güncelleme : Aşağıdaki parçaları satın aldım. Yardımcı olmaya çalışan bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.

Ryzen 5 5600X
MSI B550 Gaming Edge Wi-Fi
G.Skill RipjawsV 2x8 3600MHz CL18
Corsair RM 750W
Kingston 500GB A2000 M.2 SSD
CoolerMaster MasterBox TD500
CoolerMaster MasterLiquid ML240L V2
Gigabyte G27QC
Ekran Kartı ???


Sadece ekran kartı kaldı. Onuda şu anda 5600XT almayı düşünüyorum. Şubat ayında Amerika’ dan bir arkadaşım gelecek. O gelirken duruma göre 6800XT veya RTX3080 alacağım. Ekran kartı için önerebileceğiniz bir model var mı ? Şubat ayında elimden çıkaracağım için ikinci eli rahat olan bir kart bulmam gerekiyor. Tavsiye verebilirseniz çok sevinirim.
A
6 yıl
SATILIK STEAM HESABI / CS:GO Ağırlıklı
Merhaba,
Uzun bir zaman önce forumdan satın aldığım Steam hesabımı satıyorum. Uzun uzun tekrar yazmamak için daha önce satın aldığım arkadaşın satış mesajını direk aşağıda ekliyorum. Sadece profil linklerini değiştirdim. Hesabı aldıktan sonra 2 kere açtım ve sadece Hydra Operasyonu satın aldım. Çok fazla oynama şansım olmadı. Artık oyun oynamaya vaktim olmadığı için satışa çıkarıyorum. HErhangi bir şeyle takas düşünmüyorum. Fiyat 500 TL' dir.

İstanbul içinden (Avrupa yakası) yüz yüze satış yapabilirim. Diğer şehirler için referansı benden yüksek olan arkadaşlara önce hesap bilgilerini yollayabilirim. Diğer durumda önce ödemeyi alıp daha sonra hesap bilgilerini yollayacağım. Veya iki tarafında uygun bulduğu birini middleman olarak kullanabiliriz. (Lütfen referans olarak başka sitelerdeki referanslarınızdan vb. şeylerden bahsetmeyin. Satışımı DH üzerinden yapıyorum. Haliyle ilgilendiğim referans DH üzerindeki referanslarınızdır. Ayrıca lütfen daha önce yaptığınız 10-20 TL' lik alışverişleri referans olarak sunmayı düşünmeyin) Profilim üzerinden daha önceki alımlarımı/satışlarımı incelemeniz nasıl alışveriş yaptığım hakkında bilgi sahibi olmanıza yardımcı olacaktır.
İlgilenen arkadaşlar özel mesaj atabilir veya bu başlık üzerinden ulaşabilir.
Herkese iyi forumlar dilerim.

HESABI SATIN ALDIĞIM ARKADAŞIN SATIŞ İLANI LİNKİ:
https://forum.donanimhaber.com/satildi-satilik-steam-hesabi-ozellikle-full-cs-go-hesab-arayanlar-icin--125045765#125208515

HESABI SATIN ALDIĞIM ARKADAŞIN İLANINDAKİ YAZI :

Steam Hesabımı satıyorum. satma sebebim yoğun çalışma temposu yüzünden vakit ayıramıyorum. Bu nedenle de üzülerek satıyorum. Yıllarca emek harcadım.Kusura bakmayın istediğim fiyat haricinde hesabı satmayacağım kenarda aynı şekilde durabilir veya yakın arkadaşlarımdan birisine hediye ederim. En kötü müsait vaktim olduğunda kullanmaya devam ederim. Bundan dolayı lütfen saçma sapan tekliflerde bulunmayın. Takas kesinlikte yoktur. Pazarlıksız son fiyattır. Size söylenmesinden hoşlanmıyacağınız sözleri sizde söylemeyiniz. Ergen tavırlarına söz hal hareketlerine gerek yoktur. Fiyat içerik açıklama hoşunuza gitmiyorsa Saygı duyalım birbirimize.

İstenilen faiş gibi gözüken rakam çoğunluğu cs go dan dolayıdır.
Oyunların teker teker indirimle fiyatları vs muhabbetine girmiyeceğim çok saçma çünkü 500 tane oyunlu hesablar satılıyor kaç tl ye satıldığını az çok biliyorum.
Misal 60 oyun var yok bu oyunlar normal alsan şukadar indirimli alsan bu fiyat o mantıkda değilim.

Gta 5 için = aman aman bir fiyat istenilecek durum yok. Forumda 40 50 liralara bolca social olanları satılıyor. He 110 milyon usd veya herşey hazır halde hesab orasına ne değer biçersiniz bilemem.
Mantıken sırf gta yı satma durumu olsaydı 100 tl filan isterdim gta için. Olayın abartısında değilim bilinsin.
Diğer oyunlarında hepsini 100 liraya sayıyorum.
Basit bir hesapla totalde 200 tl ediyor.
Gelelim cs go ya. Yıllarca zaten cs go için steam kullandım.
Güzel dolu dolu bir cs hesabı oldu. Sırf cs go için 200 lira fiyat biçiyorum. Winleriydi oynama süresi rozetleri vs. çok diyen varsa kusra bakmasın.

Satış Enpara hesabıma önce havale veya eft daha sonrasında hesabın tüm bilgileri 5 10 dk içerisinde teslim edilir. Dileyen ve ilgilenen kişiler forumdan pm veya steam hesabını ekleyip görüşebilirler. Hesap teslim edilirken arkadaşlar bölümü ve kişisel incelemeler çizimler ve yorumlar bölümü tamamen temizlenip teslim edilecektir. Burada belirtmediğim bir durum mevcutsa soru sorabilirsiniz.

*** SATIŞ FIYATI “ 400 TL” ***

Hesab hakkında evvel cs go ve diğer gerekli açıklamaları yazmaya çalışayım…

Cs go envanterdeki rozetler =
En Son Pazardaki Rozetlerin Fiyatları*(değişkenlik gösterebilir)
İntikam Operasyonu Mücadele Jetonu = 209 TL
Bravo Operasyonu Jetonu = 126 TL
Anka Operasyonu Jetonu = 58 TL
Firar Operasyonu Jetonu = 42 TL
Kan Tazısı Operasyon Jetonu = 30 TL
Yaban Ateşi Operasyonu = 85 TL
Toplam: 550 TL
https://steamcommunity.com/id/AurumLuna/inventory//

Ayrıyeten iki tanede hakiki Italy broşü ve Taktik broşü vardır. Bunlar pazarda satılan broşlardan değildir. Turnuvalarda dağıtılan broşlardandır. Bunlara ek olarak 2015-2016-2017 hizmet madalyası vardır. Hesap 2924 saat kullanılmıştır. Steam hesabı 34 Level’dır. Hesabın açılış tarihi 22 Şubat 2013’tür. Önümüzdeki senede 2018 de 5 yıllık tecrübe jetonu alıcaktır.
Hesapta 63 adet oyun bulunmaktadır. Lakin ben adam akıllı olanları sıralıyorum.
Assasian’s Creed Unity
Assasian’s Creed ROGUE
Batman oyununun tüm serisi totalde 5 adet oyun vardır.
Devil May Cry 5
The Evil Within
Football Manager 2016
Grand Theft Auto V
Hitman 2016
Hitman Absolution
Max Payne 3
Shadow Of Mordor
Mortal Combat X
Outlast
Ryse Son of Rome
Tomb Raider 2013
Wolfen Stein The New Order
Wolfen Stein The Old Blood

Totalde 63 oyundan adam akıllı bu 17 oyunu yazdım amma velakin içinde iş görecek oyunlar mevcuttur. Oyun listesine bakabilirsiniz.
https://steamcommunity.com/id/AurumLuna/games/?tab=all

GTA V için açıklama:

GTA V online’da 51 Leveldir. Total olarak online parası 115.000.000$(115 milyon usd) + 4 ev + 1 Full donanımlı Yat + 2 tane 20 arabalı garaj + envai çeşit en pahalı arabalar + pahalı roket ve uçaklar + ceoluk açıktır. Ayrıca motor club’da da görev yapmak için yer alan bütün dükkanlar açıktır. GTA ONLINE hesabında şimdiye kadar 1 kez bile ban yememiştir. Temiz hesaptır.

Elbetteki bu sahip olduğum oyunlara indirim ile sahip olabilirsiniz. Forumda bu geçen muhabbetleri misal olarak 200 tane veya daha fazla oyuna sahip olan insanların istediği satış fiyatları bellidir.az çok biliyorum.eminimki bazı kişiler tiye alıcaklarlar; veya abuk subuk yorumlar yapıp yericekler.eyvallah sorun değil.
Lakin 4 yıllık başta CS:GO olmak üzere çok emek harcanmış main hesabımı maalesef bu fiyata satıyorum. Hesap PRIME’dır. . CS:GO lounge’da da 46 rep mevcuttur. Misalen 3000 saatli XX winli (öncü operasyonu jetonu hariç) full bir cs go hesabıdır . Takdir edersiniz ki forumda supreme global elite aşağı yukarı 1000 veya max. 2000 saatli bu kadar jetonu olmayan hesaplara faiş rakamlar isteniyor.En kötü 100 150 200 liralar isteniyor. Alacak kişiler için tamamen bir main hesap olacaktır. Hesapta herhangi bir market veya takas banı yoktur. Hesap şuana kadar hiçbir oyunda ban yememiştir. Ban sicili temizdir. Teslim edilirken mail adresi ile beraber teslim edilecektir. Daha önce sitede satmış olduğum 897 adet key ve 4 tanede steam ve origin hesapları bulunmaktadır. Referans açısından aşağıya link bırakıyorum. Girip detaylıca inceleyebilirsiniz. https://forum.donanimhaber.com/satildi-eski-konudur-satilik-keys-anahtarlar-600-adet-5-75-tl--120070315#120143963

Cs go hesabım global elite idi. Lakin hiç girmediğim için rank kapandı.rank açtıktan sonra lem olarak açıldı.hiç vakit bulamadığım için rank boostlamak veya tekrar eski haline getirmem mümkün olmayacak. Zaten vakit bulabilsem satmam kullanırım eskisi gibi.

https://steamcommunity.com/id/AurumLuna
A
7 yıl
Alınık - TH 10 veya 11 Herolar Full Mümkünse Yüksek Level
Merhaba arkadaşlar,
Th 10 veya 11 hesap satın almak istiyorum.
Hesap ile ilgili önceliklerim;
İsim değiştirme hakkı olması (Eğer köy ismi şahıs ismi olmayıp herkesin kullanabileceği bir isim ise üzerinde konuşuruz)
Android üzerinden oynanmış olması
IOS kullanılmamış olması (Olmazsa olmaz)
Gmail hesabının da hesapla beraber devredilecek olması. (Olmazsa olmaz)

Köy ile ilgili önceliklerim;
Hilesiz oynanmış
TH11 veya TH10 Full
Herolar minumum 30/30/20
Asker, savunma, binaların mantıklı gelişimlerde olması (Yemeyip içmeyip köy binası basılmış hesaplar ile ilgilenmiyorum)

Yeşil taşla ilgilenmiyorum, bu sebeple hesapta taş bulunması benim için artı değer oluşturmuyor. Hesabın level ne kadar yüksek olursa haliyle daha iyi olacaktır. Yaklaşık 4-5 gündür satılık ilanlarını inceliyorum bu sebeple fiyatlar hakkında genel bilgi sahibiyim. Lütfen aşırı fiyatlar ile mesaj atıp iki tarafında zamanını boşa harcamayın.

Bütçe olarak belli tutar belirlemedim ama açıkçası cok yüksek bir rakam ayırmayı düşünmüyorum.

İstanbul içinden yüz yüze alımı yapabilirim. Diğer şehirler için referansı benden yüksek olan arkadaşlara önce parayı yollayabilirim. Diğer durumda önce hesabı alıp daha sonra ödemesini yapacağım. Veya iki tarafında uygun bulduğu birini middleman olarak kullanabiliriz. (Lütfen referans olarak başka sitelerdeki referanslarınıızdan vb. şeylerden bahsetmeyin. Alımımı DH üzerinden yapıyorum. Haliyle ilgilendiğim referans DH üzerindeki referanslarınızdır. Ayrıca lütfen daha önce yaptığınız 10-20 TL' lik alışverişleri referans olarak sunmayı düşünmeyin) Profilim üzerinden daha önceki alımlarımı/satışlarımı incelemeniz nasıl alışveriş yaptığım hakkında bilgi sahibi olmanıza yardımcı olacaktır.
İlgilenen arkadaşlar özel mesaj atabilir veya bu başlık üzerinden ulaşabilir.

Herkese iyi forumlar dilerim.
A
8 yıl
CS;GO %70 Fiyatina Satılık veya Anahtarla Takaslik Bicaklar
Merhabalar,
Envanterimde bulunan asagidaki bicaklari satiyorum. Iki bicaginda floatlari dusuk ve goruntuleri temizdir.

★ Karambit | Şam Çeliği FT --->550 TL - 100 Key (Steam fiyati 785 TL)
★ Bayonet | Doppler FN Phase 1 ---> 550 TL - 100 Key (Steam fiyati 790 TL)


Bicaklari gormek isteyenler imzamdaki steam profilimden ulasabilirler.

Acilen satmak yada hemen paraya çevirmek gibi bir amacım yok. Bu yüzden bu son fiyattır, herhangi bir indirim düşünmüyorum. Takas sadece anahtarla olabilir. Odeme YKB bankasi hesabima havale/EFT olacaktir.

Referansı benden yüksek, forumda aktif ve taninan, guvenilir olduguna inandigim arkadaşlara önce skini yollayabilirim. Diğer durumda önce odemeyi alıp daha sonra skini yollayacagim. (Lütfen referans olarak steam rep vb. şeylerden bahsetmeyin. Satisimi DH üzerinden yapıyorum. Haliyle ilgilendiğim referans DH üzerindeki referanslarınızdır) Isteyen arkadaslar ile masrafi aliciya ait olmak uzere forumdan middleman kullanabiliriz.

İlgilenen arkadaşlar konuya yazabilir, steam uzerinden ekleyebilir veya özel mesaj yoluyla ulaşabilir.

Herkese iyi forumlar dilerim.
A
9 yıl
Alinik Skinler ve Anahtar
Merhaba,
Asagida listesi bulunan skinleri ve ayrica 100 anahtar satin almak istiyorum. Odeme YKB ile havale/EFT olacaktir.
Referansı benden yüksek olan arkadaşlara önce parayı yollayabilirim. Diğer durumda önce anahtarları alıp daha sonra ödemesini yapacağım. (Lütfen referans olarak steam rep vb. şeylerden bahsetmeyin. Alımımı DH üzerinden yapıyorum. Haliyle ilgilendiğim referans DH üzerindeki referanslarınızdır) Isteyen arkadaslar ile forumdan middleman kullanabiliriz.
İlgilenen arkadaşlar özel mesaj yoluyla veya bu başlık üzerinden ulaşabilir.

Herkese iyi forumlar dilerim.

StatTrak™ SSG 08 | Sudaki Kan Az Aşınmış
StatTrak™ USP-S | Orion Az Aşınmış
StatTrak™ P250 | Mehndi Az Aşınmış
StatTrak™ Desert Eagle | Suikast Az Aşınmış
A
9 yıl
Alinik 50 Adet CS:GO Kasa Anahtari
Merhaba arkadaşlar,
Tanesi 5,50 TL' den 50 Adet CS:GO kasa anahtarı satın almak istiyorum. Ödemeyi Paypal ile nakit yapacağım ve tutarı gift olarak yollayacağım (Paypal vergisi tarafımdan ödenmiş olacaktır)
Referansı benden yüksek olan arkadaşlara önce parayı yollayabilirim. Diğer durumda önce anahtarları alıp daha sonra ödemesini yapacağım. (Lütfen referans olarak steam rep vb. şeylerden bahsetmeyin. Alımımı DH üzerinden yapıyorum. Haliyle ilgilendiğim referans DH üzerindeki referanslarınızdır)
İlgilenen arkadaşlar özel mesaj yoluyla veya bu başlık üzerinden ulaşabilir.

Herkese iyi forumlar dilerim.
A
9 yıl
Alinik CS:GO Kasa Anahtari
Merhaba arkadaşlar,
Tanesi 5,50 TL' den 50 Adet CS:GO kasa anahtarı satın almak istiyorum. Ödemeyi Paypal ile nakit yapacağım ve tutarı gift olarak yollayacağım (Paypal vergisi tarafımdan ödenmiş olacaktır)
Referansı benden yüksek olan arkadaşlara önce parayı yollayabilirim. Diğer durumda önce anahtarları alıp daha sonra ödemesini yapacağım. (Lütfen referans olarak steam rep vb. şeylerden bahsetmeyin. Alımımı DH üzerinden yapıyorum. Haliyle ilgilendiğim referans DH üzerindeki referanslarınızdır)
İlgilenen arkadaşlar özel mesaj yoluyla veya bu başlık üzerinden ulaşabilir.

Herkese iyi forumlar dilerim.
A
9 yıl
5 Hileci ve Utanmaz Türk Oyuncu
Merhaba,
bugün yaptığım maçlardan birinde karşı tarafa 5 tane Türk oyuncu geldi. İçlerinden bir tanesi direk rage mod hile ile oynamaya başladı. Yanındaki asalaklarda para verip boost yaptırıyormuş. Demo linkini ve oyuncuların profil linkini aşağıda bulabilirsiniz. İlk sıradaki hilecinin profil linki. Zaten 2-3 round izleseniz göreceksiniz. Oyun sırasında hile yaptıklarını söyleyince de pişkince cevap veriyorlar. Ana avrat ettikleri küfürlerde cabası. Maçın tamamını izlerseniz ettikleri küfürleride görebilirsiniz. Demoyu izleyip reportlarsanız sevinirim.
Herkese iyi forumlar.

http://steamcommunity.com/profiles/76561198223124248/
http://steamcommunity.com/id/srcnckr/
http://steamcommunity.com/profiles/76561197971359638/
http://steamcommunity.com/profiles/76561198050483862/
http://steamcommunity.com/id/KrasHArif/



http://steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-WoZGm-Nackj-rHbeE-d9k5f-YYmQD
A
9 yıl
Alınık/TakaslıkSteam Bohemia Interactive Bundle
Merhaba,
Steam üzerinden gift olarak Bohemia Interactive Bundle satın almak istiyorum. Oyun şu anda indirimde ve 139 TL' ye satılıyor. Bu fiyat üzerinden indirimli olarak bu oyunu satın almak istiyorum. İsteyen olursa aynı değerde CS:GO skin ile takas edebilirim.

Nakit alım için fiyatı satıcı arkadaşla karşılıklı konuşarak belirleyebiliriz.
Ödemeyi Paypal (Onaylı Paypal kullanıcısıyım) ile nakit yapacağım ve tutarı gift olarak yollayacağım.(Paypal vergisi tarafımdan ödenmiş olacak ve hediye olarak yollandığı için ödemeyi geri almak gibi bir durum söz konusu olmayacak). Veya isteyen olursa CS:GO skin ile takas yapabilirim.
Referansı benden yüksek olan arkadaşlara önce parayı/skini yollayabilirim. Diğer durumda önce oyunu alıp daha sonra ödemesini yapacağım. (Lütfen referans olarak steam rep vb. şeylerden bahsetmeyin. Alımımı DH üzerinden yapıyorum. Haliyle ilgilendiğim referans DH üzerindeki referanslarınızdır)
İlgilenen arkadaşlar fiyat vb. konular için özel mesaj yoluyla veya bu başlık üzerinden ulaşabilir.

Fiyat kontrol için oyunun Steam linki :

http://store.steampowered.com/sub/43385/
A
9 yıl
Alınık Stickerlı StatTrak™ AWP | Kırmızı Çizgi Az Aşınmış
Merhaba,
Üzerinde iBUYPOWER (Holo) | Katowice 2014 sticker bulunan StatTrak™ AWP | Kırmızı Çizgi satın almak istiyorum. Skini oyunda kullanmak için alacağım. Bu sebeple görünümünün temiz olmasını tercih ediyorum.


Fiyatı karşılıklı konuşarak belirleyebiliriz.
Ödeme YKB havale/EFT olarak yapılacaktır.
Referansı benden yüksek olan arkadaşlara önce parayı yollayabilirim. Diğer durumda önce skini alıp daha sonra ödemesini yapacağım. (Lütfen referans olarak steam rep vb. şeylerden bahsetmeyin. Alımımı DH üzerinden yapıyorum. Haliyle ilgilendiğim referans DH üzerindeki referanslarınızdır)
İlgilenen arkadaşlar fiyat vb. konular için özel mesaj yoluyla veya bu başlık üzerinden ulaşabilir.

Herkese iyi forumlar dilerim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.