D

Yüzbaşı
10 Haziran 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
34 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
5 yıl
İntel Sata ahcı driver tekrar kurmak için sildim görüntü gelmiyor
Arkadaşlar samsung np350v5c notebook ta ssd kullanıyorum sata ahcı driver ı tekrar kurmak istedim aygıt yöneticisinden sildim. Hdmi dan da tv ye bağlıydı görüntü tvdeydi laptopta görüntü yoktu.Yeniden başlatınca görüntü gelmedi tvde de yok. Biostan ahcı mod yapmıştım. Ne yapmam lazım?
D
9 yıl
Klasör içindeki çok sayıda word dosyasında arama ve değiştirme yapmak için ne yapabilirim?
200 adet word dosyasında ufak bi hata var ama 200 adet olduğu için çok zamanımı alacak bu yazım değişimi. Bir excell klasörün içine atıp makroyla işini halledenler vardı galiba ama ben bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
D
12 yıl
eDataSecurity Management jpgenx dosyası
Arkadaşlar acer 5920 laptopum yandı harddiskindeki resimlerimi şifrelemiştim . Çevremde acer kullanan kimse yok . Acaba acer olmadan resimlerin şifresini açabileceğim bi program var mı ?
Egis filan önermişler o da zaten donanım olarak acer istiyor. Üzgünüz donanımınız acer değil diyor .
Resimler jpg iken şifrelenince jpgenx oluyordu öyle kaldılar işte . Başka açan programda yok bulamadım .
D
12 yıl
fan uzatma kablosu
Arkadaslar bi yakinima ekran kartina fan taktim ama kendi fan kablo girisi iki pinli bu aldigimiz uc pinli o yuzden uzatma veya cogaltici kablo lazim ankarada nerede bulabilirim ?
D
12 yıl
msi 760gm-p23 anakart FX
Arkadaşlar anakartla gelen dvd arızalı çıktı ve usb sürücü internetten indirdiğimde pek sağlıklı olmadı çünkü flashdiski görmesine rağmen kopyalama yapamıyorum sadece klasör isimlerini kopyalıyor . Bilen birisi yardım ederse çok sevinirim .
D
12 yıl
max 1300 tl sistem toplamam lazım
Arkadaşlar 21.5 inç lg led monitor çevresinde nasıl bir sistem toplamalıyım i5 sistem yapsam nasıl olur parça tavsiyelerinizi bekliyorum .Monitorde fiyata dahil edilecek ama .
D
13 yıl
windows VİSTA güvenlik duvarı sorunu!
Arkadaşlar sorunum bişey yükleyince , silince veya güncelleme yapınca güvenlik duvarım devredışı kalıyor ve interneti kesiyor ,açmanın tek yolu sistem geri yükleme oluyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim çok canımı sıkıyor.
D
13 yıl
Ankara\u0027da sakin cafe öneriniz?
Arkadaşlar kızılay dışında kalabalık olmayan sakin cafe önerisi olan var mı? Oturup konuşulabilecek ve dizüstünün sesini duyabileceğimiz mekan ?
D
13 yıl
81000306 sorunu var kendi msn im girmiyor
Kendi msn adresimle giriş yapınca bekledikten sonra hata veriyor 81000306
ama başka mail adresleri calışıyor . hotmailden adresime girip şifremi değiştirdim yine olmadı flushdns yaptım oda olmadı napabilirim ?
D
14 yıl
maksimum 9500 liralık HB araba arıyorum
Bi türlü karar veremedim 206 306 106 saxo vts vtr astra f brava bravo palio civic ne alsam acaba? hidrolik direksiyon şart ama .
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.