D

Yarbay
21 Nisan 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
13 üye
Görüntülenme (?)
378 (Bu ay: 3)
Gönderiler Hakkında
D
4 yıl
90+ Eylül YDS
Arkadaşlar motivasyon başlığım

Her türlü sorunuza açığım, istişare edebiliriz. 80 alalı bir seneyi geçiyor son bahar YDS kazasını saymazsak. Nisan' daki sınavın ertelenmesine sevindim, Aralık' taki sınavın iptal edilmesine üzüldüm. Coronalı günlerde işten vakit bulup çalışabiliyorum. 90+ YDS hayat çizgimi değiştirebilecek bir puan...

Son senelerde durum ciddileşince kariyer konusunda daha ciddi emek sarf etmeye başladım

İhmal ettiğim her şeyin gelecekte negatif geri dönüşünün daha şiddetli olabileceğini görünce, kendime yatırım yaparak suya sabuna dokunmadan, geleceğimi şekillendirme konusunda kaçış planına başladım. YDS' den 90+ almak benim için mihenk taşı olacak ve zaman kısıtım var. Eğer önümüzdeki yazılı sınavda bunu başarabilirsem güzel olacak.

Gramer konusunda çalışılarak giderilebilecek bir eksiğim yok, ufak tefek ayrıntılarda takılıyorum sadece. İlk 26 soruda fazla yanlışım çıkıyor, genelde kelimelerde ve edatlarda problem yaşıyorum. Bunun üzerine giderken, bir yandan çıkmış soru çözüyorum. 50 denemem var, 13' üncüdeyim sınava kadar hepsini tamamlamak, bolca kelime konusuna yönelmek ve okuma yapmak hedefindeyim. Bugünden itibaren yüksek yoğunluklu çalışmaya başlıyorum. Buraya durumu raporlayacağım...

İlgilenenler olursa bir sinerji yaratabiliriz.
D
6 yıl
Kadıköy\u0027 de Cafe?
Arkadaşlar Kadıköy'de gunduz saatlerinde cok kalabalik olmayan, isleteni insan olan sabahtan aksama kadar kitap okunsa rahatsizlik verileyecek bir cafe tavsiye eder misiniz?

Birde çayı iyi ve çok pahali olmamali...
D
7 yıl
Michelin CrossClimate Tutunma Sorunu
Arkadaşlar selamlar,

Focus III' te Michelin CrossClimate' ler takılı ve ciddi bir tutunma problemi yaşıyorum. Soğuk bahar aylarında, kaliteli asfaltta güzel tepkiler veriyor fakat şehir içinde sürekli kaya kaya geziyorum, kalkarken aşırı yavaş kalkmadıkça sürekli sarıyor, kafa geziyor sürekli. Düşük hızda olsa dahi dar yerlerden geçerken bildiğiniz kayıp gidiyor refüje çıkıyordum geçenlerde. , yaz sıcağı asfaltından ve kışın soğuk zamanlardaki tepkilerinden bahsetmiyorum bile. Focus gibi rijit ve çizgisinde giden bir aracı bildiğiniz Şahin-Doğan kullanıyormuş gibi kullanıyorum, ekstra takip mesafesi bırakmak durumunda kalıyorum ve frenajda hissettirmeden ABS devreye giriveriyor. Birkaç kişiden daha duydum bu sorunu. Sizlerde durum nedir?
D
7 yıl
Yakıt-Hava Karışımı ve Silindir İç Sıcaklığı Arasındaki İlişki
Arkadaşlar selamlar,

Motosikletin Diagnostic menüsünden, CO ayarıyla oynamam gerekiyor. Problemim esas olarak performans eksozdan kaynaklı eksoz patlamaları... Her ne kadar abartılı olmasa da eksozda patlama benim için zayi yakıt ve sağlıksız bir yanma-çalışmayı işaret etmekte. Bununla beraber optimum performans-yakıt ekonomisi değerini yakalamak peşindeyim.

Kontrol menüsünde 1. ve 4. silindirlere komuta eden ara menü ve 2. ve 3. silindirlere komuta eden bir diğer ara menü var. 2. ve 3. silindirlere komuta eden menü ayarını bu silindirler arada kaldığı ve fazla ısınıp diğer silindirlerle senkronizasyonunu kaybetmemesi için doğru değere ayarlamam gerekiyor. Benim bildiğim, yakıt hava karışımı zenginleştikçe yani daha fazla yakıt püskürtüldüğü taktirde daha az sıcak yanma odası demektir. Fakir karışımda hararet problemleri yaşanacağını biliyorum.

Ek olarak bu iki farklı kontrol ünitesini en verimli şekilde nasıl ayarlayabilirim. Yani C1 kısmını -%15, C2 kısmını -%5 ayarlayabilirim fakat kabaca bu oran farklılığı nasıl olmalı? Elbette silindir iç sıcaklığı ölçülürken eş zamanlı olarak değerlerin oynanarak ayarlanması net sonuç verecektir fakat şu an için imkanım yok ve değerleri göremiyorum kabaca ne kadar fark olmalı iç ve dış silindirler arasında?
D
8 yıl
Beyler sallanduk
İzmir temiz 5sn falan surdu.

D
8 yıl
Reklamdan Sonra Ana Sayfaya Yönlendiriyor
Aga deli oluyorum yav.. Konuyu açıyorum, reklamdan sonra ana sayfaya yönlendiriyor hangi konuyu açtığımı da bulamıyorum konu dışı keyfim bozuluyor. Bi el atıverin...
D
8 yıl
Psikolojim Bozuldu
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=916017331835648

https://www.facebook.com/TechnoStationTV/videos/1172443199480953/

Çocuğun sıfatı gördükçe bi yarılma bi şaşkınlık geliyor

Kuzey Kore cumhusrbaşkanının çocuğu gibi..
D
8 yıl
Elektronik Sigara
Sabahtan beri kafam şişti, konulara saçma sapan adamlar üye olup kendi reklamını yapıyor. Elektronik sigara ve likit alacağım, alacak güvenilir site bulamadım. Özellikle dikkat etmem gereken bir şey var mı? 2-3 ay idare edecek likit lazım kaç ml almam gerekiyor? Hangi aromayı seçmem mantıklı? Ego AIO düşünüyorum, iyi mi?
D
9 yıl
Konu Dışı
Selam beyler
D
9 yıl
Sözleşmeli/Muvazzaf Subay/Astsubay sınavına girmiş olan?
Daha önce bu sınavlara girmiş olan arkadaş var mı aramızda sınav soruları ile ilgili birkaç şey danışacağım...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.