B

Yüzbaşı
17 Ocak 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
97 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
13 yıl
Lutfen yardimci olun :(
Ev arkadasimin sorusunu yaziyorum::

Ya arkadaslar benim sorum ve dururum biraz alakasiz olacak..ama yardima ihtiyacim var :(
Ezelden beridir mac kullanicisiyim...eski kullandigim mac'i arkadasima hediye ettim(eskimisti ve yeni bilgisayar alacaktim)..gittim(gecen ay), arkadasimin yardimi ile vatandan pc aldim..hem oyun oynarim hem calisirim diye..
Ve sevmedim..size cok sacma gelecek ama PC..Windows 7... bana gore degil...grafik ile ugrasiyorum ve PC (windows 7) tamamen kafami karistiriyor..biraz daginik geldi..Simdi PC'mi satip yeniden imac alicam..sorum su, satarken cok para kaybeder miyim?
Ozellikleri,

Intel i7 950
Asus Rampage III Formula
Gigabyte Nvidia GTX460
Corsair F120 SSD Harddisk
6gb Kingstone HyperX Ram
Cooler Master Haf 922 Kasa
Absolute Power 800Watt Powersupply
Asus DVD-writer

Butun bunlar 3.300 gibi bir paraya geldi...

Imac'i verdigim arkadasimdan aldigim Samsung 24" monitor(2494hm) var..extradan 500gb WD Caviar black harddisk var..Creative T20 hoparlorler var..Roccat Arvo marka oyun klavyesi, Roccat Kova marka oyun faresi var..

Hepsini satip kurtulmak istiyorum...kaca, nereye satmaliyim? Cok fazla zarar etmeden hepsini kaca satabilirim :( ? Veya 27" Imac ile takas edebilecegim bir yer biliyor musunuz?

Cok tesekkur ederim.
B
13 yıl
Kaydi yapilmayan iphone
Selam arkadaslar,

Bugun iphone 4 um geliyor...ama kayit icin 5 gun beklemem gerekiyor :(
5 gunde kapanir mi acaba :( ?
B
13 yıl
ingiltere iphone 4 pasaport kaydi sorusu
Selam arkadaslar,

Ingiltereden gelecek olan iphone 4'u pasaport kaydi yaptirma konusunda...45 gun herhangi bir ulkeye giris cikis yapan biri olur mu? yoksa illa ingiltere mi olmasi lazim? ve o arkadasin pasaportunu alip kendim goturebilir miyim yoksa arkadasinda benimle gelip kendisi mi kaydettirmeli? cok sagolun
B
13 yıl
Iphone 4 nerede bulurum acaba?
Selam arkadaslar,

Iphone 4 almak istiyorum, kampanyaya girmeden, 12 ay kredi karti taksidi ile alacagim.
Fakat nerede bulunur bileniniz var mi acaba? 6-7 turkcell'e gittim, hicbirinde yok.
Bir yere girdim, orada vardi fakat 1.900TL istedi. Arkadasim baska yerden 1.600'a almis. Kazikci yani..
Bilenler paylasirsa cok sevinirim. Iyi geceler.
B
14 yıl
Velociraptor mu SSD mi?
Yarin yeni bilgisayar topluyorum..disk secimi konusunda yardimlarinizi bekliyorum arkadaslar..ilk sorum 600gb WD Velociraptor cok gurultulu mudur?

Secim olarak ise,

1 adet 120gb Corsair veya 120gb OCZ Vertex mi alinmali?

Yoksa,

1 adet WD 600gb Velociraptor, (hizi nasil acaba 7200 WD Black kullaniyorum su anda cok fark hisseder miyim? )

veya

2 adet WD 450gb Velociraptor ( raid0 )

mi alinmali?

SSD ler ne kadar guvenli acaba? bir cok yazi okudum verilerin uctugunda veya bilgisayarin donduguna dair?
B
14 yıl
intel amd acil yardim
Selamlar arkadaslar,

2 saat sonra bilgisayar toplamaya gidiyorum :) 2500 - 3000 arasi bir butcem var monitor istemiyorum.

Gittigim bilgisayarcida islemci sadece i7 960 var. i7 950 bulunmuyormus malesef. Fiyatta 700 dolar civari.

AMD 1090T de var ellerinde..cook daha ucuz bildiginiz gibi. Simdi 1090T alip o farka baska seyler mi alsam..( belki ssd harddisk vs.. )

yoksa direk ilarak i7 960 mi alsam?

Daha cok Photoshop, 3ds max, After Effects gibi uygulamalar kullaniyorum...oyun da oynuyorum :)

Acil yardim bekliyorum cok tesekkurler.
B
14 yıl
iphone 4 - 1.100TL
Selam,

Amerikadan 1.100TL 'ye iphone 4 aldirdim. Su anda yolda geliyor. Merak ettigim birsey var, cihaz unlock degil sanirim...Unlock ettikten sonra, jailbreak yapmak sart mi? Yanlis birsey mi soruyorum bilmiyorum ama demeye calistigim sey, su anda kullandigim iphone 3g turkcellden aldim, itunes, appstore felan problemsiz alisveris program vs.. alabiliyorum..
Amerikadan gelecek olan iphoneda bunu yapmam mumkun mu acaba? Yani Turkcellden aldigim gibi kullanabilir miyim?
Aksi halde satacagim..
B
14 yıl
Amerikadan Iphone 4 sorunu
Selamlar,

Su anda arkadasim amerikada, bir adet iphone 4 bulmus..hemen istersem ptesi getirecek.32gig. 720$'a Best Buy'da satiyorlarmis..Applestore'dan 100$ daha pahali..yinede 1.100 gibi bir paraya geliyor..

Sorum su, bu simdi simlocked olarak gelecek degil mi? Bunun jailbreak'i cikti mi acaba? Jailbreak yapinca itunes sorunlu oluyor herhalde..turkiyeden alinmis bir iphone gibi kullanmamin bir yolu var mi acaba bu aleti?

Ve diyelim ki aldik ve kullanmak istemiyorum, su anda kaca satabilirim acaba aleti?
B
14 yıl
Universiteye gitmek
Selam arkadaslar,

Garip bir soru soracagim. Su anda 29 yasindayim ve grafikle ilgili bir isle ugrasiyorum. Calistigim yerde yukseldim. Her zaman sansimin yaver gittigimi dusundum. Universiteyi 1. sinifta( 2 kere arka arkaya sinifta kalarak) birakmak zorunda kaldim. Acikcasi ogretilenleri de pek anlamiyordum ve pek umrumda oldugu soylenemezdi. Yanlismis.

Su anda calisitigm iste iyi bir maas aliyorum. Evliyim. Fakat bu aralar bir eksiklik duyuyorum...kucukken insanlar dogru karar veremiyorlar sanirim..yani ben lisede okurken avare bir ogrenciydim ders calismazdim falan, kizlarla zaman gecirmek daha keyifliydi..universite sinavlarina girdik..bir puanla falan oss'nin barajini gecebilmistim sanirim. Tabii ozel bir universiteye gittim oylesine bir bolume..2 sene kalip biraktim..umrumda da degildi..

Ama simdi farkettim ki, istedigim bir meslek var...o meslegi yapmamin yoluda(psikoloji) bolumunu okumak..acaba, bu yastan sonra kariyer degistirmek nasil birsey olur..yani 4 sene universite..sonra psikoloji ile ilgili bir is..istedigimin bu olduguna eminim..

Acaba bu yastan sonra universitede okuyabilirmiyim...yani su anda okuyabilecegimi dusunuyorum...ama gittigimde..yani is hayatinda belirli bir yere gelmisim..hayatimin duzeni oturmus sayilir..denemem gerektigini dusunuyorum aslinda ama bir yandan da korkuyorum sanirim..

Bu sene universite sinavlarina son basvuru tarihi ne zaman acaba? Kacirdim mi? Ve nasil basvuracagimi herhangi bir arkadasimiz aciklayabilir mi?..inanin onu da bilmiyorum :) Lise diplomam da kayboldu sanirim.. Universite sinavlari Agustos ayi civarinda oluyor degil mi? Tam gaz calisirsam o zamana kadar istedigim bolumu kazanma sansim ne kadar olur acaba :P
B
14 yıl
Amerikadan SSD Harddisk aldim fakat...
Selamlar,

Amerikada yasayan bir arkadasimin evine Kingston SSD harddisk yollattim.(128gb) Macbook pro'ya taktim super kuruldu etti ve...sistem inanilmaz hizli calisiyordu ruya gibi..ama ruya kisa surdu..20 dakika kadar..sonra bir iki kere takildi dondu etti..ve goctu..artik calismiyor..ne mac goruyor ne pc..bozuldu yani..Amazon'a mail attim..yollayin ya degistirelim ya da paranizi iade edelim dediler..yarin fedex ile yolluyorum mali..fakat bir sorum var..para iade mi isteyim yoksa ayni harddiskten mi? Turkiye'ye gelince gumrukte takilir mi acaba? Ne dersiniz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.