Y

Yüzbaşı
09 Mart 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
58 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
Y
4 yıl
Kafam çok karışık 10bine kadar Gaming Laptop tavsiyesi
Selam arkadaşlar 10bin liram var ancak hangi laptopu alacağım konusunda kafam çok karışık 7-8bin lira civarına Acer Nitro 5ler göz kırpıyor diğer yandan 10bin hazır elimdeyken daha iyi bir ürün alayım diyorum.Tek istediğim beni uzun süre idare etmesi.
Bir diğer muamma ise 15-17" ekran seçimi sizlerinde fikrini almak isterim.Yardımcı olacak tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Y
9 yıl
800lira civarı 5inç altı telefon önerisi
Selam arkadaşlar 5inç boyutuna çok çıkmak istemiyorum.Önerebileceğiniz modelleri merakla bekliyorum çok seçenek olmadığının farkındayım.5inçe çıkacaksakta fiyatını hakeden taşıması kullanması rahat bir model olursa sevinirim.
Y
10 yıl
1000Tl civarı büyük boyut ve özelliksiz TV
Selam arkadaşlar 1000 lira bütçe ile 82 ve üzeri boyutlu bir TV tavsiyesi istemekteyim.Aradığım tek özellik kendinden uydu alıcı.3d veya smart tv gibi özellikler aramıyorum.Seg markanın 39" bir tvsini internette gördüm ama marka konusunda emin olamadık tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
Y
10 yıl
850 tl ye kadar öneri
arkadaşlar sony xperia L hariç önerilernizi alabilirmiyim şimdiden teşekkürler
Y
10 yıl
1000-1100 arası pek oyun oynamayana sistem önerileriniz.
Çok fazla oyun oynamıyorum benim için vatan bilgisayardan bir sistem(sadece kasa) önerirseniz sevinirim.Sistem pazar günü alınacaktır.Şimdiden teşekkürler.
Y
12 yıl
50\" ve üzeri 2500tlye led tv tavsiyesi
izleme mesafemiz 380cm ile 430cm arası kendinden hd uydu alıcılı tv tavsiyelerinizi bekliyorum.
Y
12 yıl
Tamir Konusunda Yardım
Evde bir saat buldum.İnternetten 83 yılı üretimi olduğunu öğrendim.Kadrandan parça koptuğu için onu çıkartayım diyerek saati açtım.Parçayı çıkardım o esnada misafirler geldi ve içeriye selamlaşmaya gittim geldiğimde ya yiğenlerden ya misafir çocuklarından biri kalemle resimde işaretlediğim yere kalemin ucuyla dokunmuş bide bana abi bak durdurduk diye gülüyorlar şimdi size sorum 10 yıldan beri kullanılmayan, saat ayar kolu kopuk ve arkadaki bölüm(adını bilmiyorum)dağılmış bir saatin tamiri ne kadar tutar mahalledeki saatçi halleder mi yoksa merkeze çıkıp oradaki saatçilere mi yaptırayım
Saat Seiko 7009a < Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
Y
12 yıl
1000tlden aşağı pek oyun oynamayan birisine yardım
arkadaşlar haftasonu vatan bilgisayarda kasa toplayacağız(internetten alışverişe güven yok bizim evde) çok fazla oyun oynamayız bizi uzun süre idare edecek bir pc tavsiyesinde bulunursanız sevinirim
1440x900 çözünürlükte lg monitor var sadece kasa tavsiyesi istiyorum
Y
12 yıl
2000 tl 50inç ve üzeri 3dye gerek yok
isteklerim kısa 2000tl param var(500 tl de ayak duvara asma aparatı için ayırdım hediye verirlerse 2500 tl ye çıkabilirim)
3d kullanmam ama fpr teknolojisi olursa olabilir(diğerlerinin gözlükleri 150-200 tl civarıymış öyle olmasın)
50 inç ve üzeri fullhd olsun yeter
bu arada 50 inç plazma 82 ekran tüplü tvden ne kadar fazla elektrik yakar
Y
13 yıl
300 Liraya Kadar Telefon Tavsiyesi
Sesi yüksek olan (50 yaşını geçmiş biri kullanacak)
Kamerası 3.2mp veya daha yukarı olan flashı kesinlikle olan
Radyosu kesinlikle olan
Dokunmatik olmayan bir telefona ihtiyacım var önerilerinizi bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.