Z

Teğmen
09 Mart 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
5 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Z
13 yıl
Anakart tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar yeni sistemim için anakart arıyorum. Şu ana kadar hep gigabyte kullandım.

http://www.doldursepete.com/product/80734/GIGABYTE%20GA-H55M-D2H

Gigabyte için bu modeli düşünüyorum şu an fiyatı da uygun.

ya da intelin bu modeihttp://www.doldursepete.com/product/14733/INTEL%20Q57TM%20AUDIO+GLAN%20(Micro%20ATX)

sizce hangisi daha uygun?
Z
14 yıl
46 İnç 100 Hz Lcd Tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar her zamanki gibi bir ürün arayışı içerisindeyim ve sizin engin bilgilerinize ihtiyacım var. Önümüzdeki ay evleneceğim için tipik olarak boyumdan büyük bir Tv almam gerekiyor :D

Şu an için Sony ve Samsung'un 46 inç lcdleri arasında gidiyorum. Lcd ve led arasında çok büyük fark olmadığını düşündüğümden ve 46 inç ledler cep yaktığından lcd almayı düşünüyorum.
Sizler hangi marka ve model ürünü önerirsiniz diğer markadalarada açığım. Aradığım en önemli özellik normal uydu yayınını güzel göstermesi. Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için....
Z
15 yıl
Wow İçin Ekran Kartı
Merhaba arkadaşlar ben şu anda sparkle calibre 8800 gt ekran kartını kullanmaktayım. Fakat ekran kartımdan pek memnun sayılmam. Çünkü wowda gerekli performansı alamıyorum. Bu yüzden değiştirmeyi düşünüyorum. Fakat hangi ekran kartını almam gerektiği konusunda yardıma ihtiyacım var. Bütçe 600 civarı olucak ve yeni çıkacak Catalycsm ek paketi içinde geçerliliği olan bir kart istiyorum. Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
Z
15 yıl
14\u0027ÜNCÜ MKNZ. P. TUG.K.LIĞI KARS (327)
Askerde makara yapacak tertipler aranıyor yok mudur gönüllüsü?
Z
16 yıl
Ram Bozuk Mu?
Merhaba arkadaşlar ben Haziran'da toplamış olduğum bilgisayarda tercihimi OCZ Reaper 1066 Mhz'den yana kullandım. Sistemime ilk vistayı kurdum ve bir iki ay gibi bir süre sorunsuz kullandım. Daha sonra mavi ekran hatası almaya başladım. Ben de tekrar kurayım dedim ama yine mavi ekran devam etti. Bilinen bi hata verdi IRQL ile başlayan meşhur vista hatasını. Benim anlayamadığım problem geçti zannetmiştim hard diskleri birleştirip yeniden tanıttım ve vista kurdum geçenlerde bu sorun yeniden meydana gelmeye başladı. Ben de xp kurdum ve şimdilik bir sorun yok tabi sinir harbini saymazsak. Az önce pardusu yüklemeye çalışırken boottan memtest yaptırayım dedim 4. testte sürekli hata verdi acaba ramlarim bozuk ve tüm bu mavi ekranlar bundan mı kaynaklanıyor....
Z
16 yıl
Ters Psu
Arkadaşlar benim kasamda psu aşağıya takılıyor ve anakarta giden power kablosunu bağladığımda dev ekran kartı yüzünden tüm pci slotları kapanıyor yani kablo ucu ucuna yetiyor hatta ekran kartının altından geçirmek zorunda kalıyorum biraz ezilme oluyor kabloda. Ben de psuyu ters çevirdim ve kablo rahatladı artık ekran kartının üstünden geçirerek bağlayabiliyorum. Benim sorum psuyu ters çevirince psunun fanı kasanın aşağısındaki hava deliklerine bakacağı yerde artık kasanın içerisine bakıyor bu bir sorun oluştururmu. Kasamda 5 tane içeriye hava alan 120 lik fan var bir tane de 120 lik egzos fan var. Kısacası bu durumda psudan kasaya giren sıcak hava bir soruna neden olur mu?Yan kapakta takılı iki adet 120lik fan var bu ısıyı dengelermi?
Z
16 yıl
Q9300vsE8500
soruyorum hangisi alınasıdır?
Z
16 yıl
1800 YTL Sistem Tavsiyesi
Arkadaşlar bana 1800 YTL limitinde anakart,cpu,ekran kartı ve ram tavsiyesinde bulunabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.....
Z
16 yıl
Panasonic Lumix FX 12 vs. Casio Exilim Z1050
Arkadaşlar bu konudaki arkadaşların yorumları üzerine inşallah yarın bir fotoğraf makinası alacağım. 2 seçenek arasında tıkandım kaldım lütfen seçimimde yardımcı olun.
1. Seçenek: Panasonic Lumix FX 12
2. Seçenek: Casio Exilim Z1050
Hangisi iyidir?
Z
16 yıl
Fotoğraf Makinası Seçimi
Arkadaşlar 300Ytl civarında maksimum 350Ytl 7.1 mp bir fotoğraf makinası almayı düşünüyorum.Şu ana kadar bir çok incelemeye ve fotoğraf makinasına baktım ama karar veremedim.Kararı size bırakıyorum.Kullanıcı arkadaşların tavsiyeleri üzerine alıcam artık.Marka ve model konusunda yardımlarınızı bekliyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.