K

Onbaşı
08 Mart 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
186 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
2 ay
Hyperos sonrası IMEI değişmiş
Hepsiburadadan eylül 2023 de redmi 12 s aldım kutuyu ben açtım kutunun üzerindeki telefonun arkasındaki ve #*060* sorgulamasında aynı IMEI çıkıyordu ve edevletten ithalat yoluyla kaydedilmiş telefon diye telefonun modeli çıkıyor du. Hyperos çıktığında güncelleme yaptım. Cumartesi telefona IMEI kayıt dışıdır 120 gün içinde kapanacaktır mesaji geldi. Bugün farkettimki *06* ile baktığımda farklı bir IMEI var telefonun iki imeiside eskisinden farklı. gelen mesajdaki imeiler bu farklı imeilere dair. Sanırım hyperos sonrası bu oldu. Başına böyle birşey gelen varsa nasıl bir yol izlemeliyim bu arada garanti kagidinda salcomp yazıyor ve faturada IMEI bilgisi yokmuş bunu bugün farkettim
K
3 yıl
fnrfratc nickli YUNUS FIRAT (Malatya Battalgazi li sanırım) tarafından dolandırılmam.
14 senedir foruma üyeyim forumda çok aktif değilim ama girmediğim gün yok gibidir. bu süreçte forumda ihtiyacı olan bi kaç kişiye karşılıklı karşılıksız maddi yardımda bulunduğum oldu bunlar ufak tefek şeylerdi fakat bir gün https://forum.donanimhaber.com/cok-zor-durumdayim-borc-para-istiyorum--147037857 konusuyla karşılaştım geçmişte bende çok sıkıştığım zamanlarda insanlardan medet umduğum olmuştu bende bu arkadaşla empati kurarak arkadaşa yardım etmeyi düşündüm. bir insan çok zor durumda olmasa çok sıkışık olmasa forum da onca insandan borç istemeyi göze alamazdı. bu kişiye özelden mesaj attım durumunu anlattı borç verirsem 1 ay içinde geri ödeyeceğini söyledi ben 1,5 ay sonra verirsin o halde diyerek elemana 500 lirayı yolladım. martın ilk haftası borcunu geri gönderecek kişi o gün bugündür foruma girmiyor. 3 yılda çavuş olacak kadar forumu aktif kullanan kişi 500 lira için hem forumu bırakıyor (belki başka nickle belki kayıtsız giriyordur) benim anlamadğım bir insanın şerefi namusu bu kadar ucuzmu? bu kişi benden vade isteseydi ben 1 senede beklerdim ama bu adam ahlaksız yolu tercih eti. eğer ölmediyse foruma giremeyecek kadar ağır bişey yaşamadıysa yaptığı ahlaksızlıktır şerefsizliktir. bana yazdığı bikaç mesajı yazıyorum. (Eğer borç vereceksekseniz 1 ay sonraya öderim 20-24 arası sınavlar var onlarla uğraşırım ama şubat sonu olur en fazla borcumu öderim elimden gelen en kısa sürede ve büyük duacınız olurum gerçekten isterseniz faiz koyun yeterki beni şu zor durumdan kurtarsın.) (Çok sagol bana bu iyiliği yapacağını hiç ummazdım söz veriyorum elimden gelen en kısa sürede ödeyeceğim)(Para geldi çok sagol en kısa sürede ödeme yapacagim gerçekten inanamıyorum çok sagolun.)(Beni durumdan kurtardığımız için sagolun en kısa sürede döneceğim iyi günler) bana bu mesajları yazan adam aylardır foruma girmiyor. ben bi iyilik yaptım adam geri ödeseydi yaptığım büyük iyilikti fakat adam şerefsiz çıktığı için yaptığım büyük enayilik oldu. benim derdim 500 lira değil ama kendisini hiç tanımadığı halde kardeşin kardeşe yapacağı bi iyilik yapan kişiye ihanet çok ağrıma gidiyor. bu parayı düşürsem bu kadar üzülmezdim.
K
13 yıl
daewooo damas- suzuki carry-Daihatsu Hi-jet
daewooo damas- suzuki carry-Daihatsu Hi-jet bunlarçok hoşuma giden bana çok şirin gelen arabalar. hem binek olarak kullanırım hemde ufak tefek malzemelerimi (piknik malzemesi gibi)rahat rahat içine atarım götürürüm gerekirse içine 5-6 kişi biner gideriz diye düşünüyorum. ilanlarda çok az yaktığı yazıyor. fiyatlarıda uygun gibi ikinci eli ortalama 4000-5000 tl civarıdaha önce hiç arabam olmadı ilk arabam bunlardan biri olsun istiyorum. kullanan bilen varsa yorum öneri alabilirmiyim.
K
13 yıl
yardım lütfen
bu konularda biraz acemiyim. evimizin 500 metre 1km arası uzağında cafe pastane gibi wifi si olan yerler var ben bu gibi yerlerin netini evde kullanabilmek istiyorum bunun için bana ne lazımdır. cevabınız için teşekkürler apartmanın yakınlarda çeken wep li ağ var deneme amaçlı beini kullanarak şifresini buldum ama ben bunu kullanmak istemiyorum. acces felan terimleri çok karışık anlayamıyorum basitce bana 1 km lik alanda bulabileceğim şifresiz ağı kullanabilmem gereken aletleri önerebilirmisiniz.
K
13 yıl
yardım lütfen hdd konusu
dün nt nin kampanyasından acer netbook aldım hdd 320 gb yazıyor ama C:280 gb 4 gb da android bölümü gösteriyor.yani 284 gb bu normalmidir. arada 10-20 gb fark olabileceğini duymuştum ama 36 gb fark normalmidir cevabınıza göre değiştirmeye çalışacağım için düşüncesi olanlar yazarsa sevinirin. şimdiden teşekkürler.
K
13 yıl
ÖNEMLİ:aöf kaydımı yaptıramadım
merhaba elime kayıt yenileme ile ilgili kağıt çook önceden gelmişti ama kenara attım duruyodu dün aklıma geldi bakayım dedim kayıt yenileme 24 aralık gece 23,30 da(bir gün önce) bitiyormuş mezun olmak için tek dersim kaldı dün 2 ayrı bankamatikten para yatırmaya çalıştım kabul etmedi bu konuda bilgisi olan varmı bu sene hakkımı kayıpmı ettim bi ümit yokmu tek dersten 1 sene daha uzatmak zorgeliyor.
K
16 yıl
KİRALIK ŞOFÖRLÜ MİNİBÜS ARIYORUM
Ağustos ayında ankara-istanbul yolculuğu için(tarih net değil ama 17 si olabilir) bir pazar günü sabah (8 gibi ankaradan çıkılacak) bizi istanbula götürüp akşam(23 gibi istanbuldan çıkılacak) geri getirecek minibüs lazım mazot+otoban gişe paraları haricinde anlaşabileceğimiz bir tutar vereceğiz. minibüs 9+1 11+1 olabilir fazla büyük bişeye gerek yok çok eski bişey olmazsa seviniriz biraz iyi bişey olursa ala.. bunun için teklifleriniz olursa nekadar ücret istediğinizi lütfen özel mesajla bildiriniz
K
16 yıl
bakalım yardım edebilecek kimse çıkacakmı?
Eğer yazdıklarımda site kurallarına uymayan bişeyler varsa yöneticilerin mesajı silmesini rica ediyorum. Aylardır bu forumdan oldukça fayda gördüm bu kez şu şekilde bir yardıma ihtiyacımız var sevdiğim bir kardeşim maddi bakımdan zor durumda borç yükü oldukça ağırlaşmış. ve bu borcu biraz ötelemek için şöyle bir çare düşündü. Ankaradan 1500-2000-2500 ytl civarında beyaz eşya laptop vs. herne olursa nakit almayı düşünen birisi çıkarsa biz bunu en az 6 taksitle (10 taksit daha iyi olur) kredi kartımızla alalım o vatandaştanda 150-200-250 ytl eksik bir miktar alalım hem o arkadaşımız bu kadar miktar kar etsin ürünü ucuza maletsin hemde bizim elimize geçecek toplu para sayesinde borçlarımızı biraz erteleyelim. kredi çekmek istemediğimiz bir çözüm. tabi bazı satıcılar kredi kartına farklı bir fiyat uyguluyor.çok farklı olmadıktan sonra buna da uyarız ama daha çok nakit veya kart arasında farklı bir fiyat uygulamayan satıcılar tercihimiz. eğer teklifimizi kabul edecek biri çıkarsa özel mesaj lütfen
K
16 yıl
K.maraş\u0027da oturup yardım edecek olan varmı?
Bi zamanlar Sivasda okurken orada maraşlı bi arkadaşımız vardı bu arkadaş memleketinden maraş çemeni getiriyordu bu çemen diğer çemenler gibi kokmuyor yedikden sonra vücudu kokutmuyordu ve tadıda çok güzeldi. eğer Maraş'da olupda bu çemenin satıldığı bir dükkanın telefon numarasını pm den iletirseniz minnettar olacağım (Ankaradayım). yardımcı olacak arkadaşa şimdiden teşekkürler.
K
17 yıl
ek yerleştirme klavuzu elinde olan varsa lütfen
Arkadaşlar ankaradayım bu klavuz liselere verilmemiş sadece gazi ve oddü de var dediler oralara gitmem gerçekten zor eğer elinde bu form olan varsa lütfen anadolu üniversitesi laborant ve veterinersağlık (açıköğretim) bölümünün kodunu bulup yollayabilirse çok sevinirim bu kodu bilmek yeterli sanırım.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.