Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1380
Tıklama
0
Öne Çıkarma
yardım lütfen
K
13 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

bu konularda biraz acemiyim. evimizin 500 metre 1km arası uzağında cafe pastane gibi wifi si olan yerler var ben bu gibi yerlerin netini evde kullanabilmek istiyorum bunun için bana ne lazımdır. cevabınız için teşekkürler apartmanın yakınlarda çeken wep li ağ var deneme amaçlı beini kullanarak şifresini buldum ama ben bunu kullanmak istemiyorum. acces felan terimleri çok karışık anlayamıyorum basitce bana 1 km lik alanda bulabileceğim şifresiz ağı kullanabilmem gereken aletleri önerebilirmisiniz.



A
13 yıl
Yüzbaşı

Of hocam Of böyle konu açması kolay Ama İşleve dökmek O kadar kolay olsaydı Kimse Şuan internet faturası ödüyor olmazdı.
http://www.wifi-turk.com/
Şimdi anlatmaya başlarsam Susmam...Siz en iyisi buraya bakın cevabınızı bulmazsanız ki bulamamanızın Tek sebebi araştırmamak Olur.
Tekrar cevap aramaya başlayın.
Bu sistede Beleşçiler fazla sevilmiyor 200metre ilerde beleş modem var nası gircem gibi bire konu açmak yerine bilgi edinip kendinizi geliştirerek Networkten anlayabilirsiniz.Kimsenin yardımına İhtiyacınız kalmaz.
Kolay gelsin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
13 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

mesajınız için teşekkürler. mesajımda yazdığım gibi kendi apartmanımızdaki wep li bir ağın şifresini buldum amacım sadece yapılabilirliğini görmekti . fakat istediğim beleşçilik bundan biraz daha farklı 500 metre 1 km ötedeki cafe pastane tarzı yerlerin netini kullanabilmek. kendi apartmanımızdakini kullanmaya vicdanım elvermiyor ama cafe interneti daha kullanılabilirmiş gibi geliyor. bahsettiğiniz siteye bakayım ama konu hakkında bilgi sahibi olanların bir cümlede anladığı şeyi biz bikaç sayfada anlıyoruz. veya anlayamıyabiliyoruz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
13 yıl
Yüzbaşı

Ama Bz burada yazsak bile teknik terim Sayısı Çok fazla olduğu için okuyucuların
Çoğu Anlıyamıyor.
Wireless çok enteresan bir şeydir.
Belli olmaz. 1Km ötedeki Modeme de bağlanırsın.1duvar öteyede bağlanamaya bilirsin.Şimdi bizim anlattığımız bilginin pek bir faydası olmaz.
Ali gelir ben bu ürünü kullandım Çok iyi der veli gelir Ben senin kullandığın ürünü de kullandım ali 5para etmez der.
Sebebi:Her şartta farklı eğim gösterirler.Yani Kullanım amacına göre değişiklik gösterir.
Sizin amacınız Ücretsiz internet erişimi elde etmek Günümüzde herkezin istediği şey.
Ama Okuyarak öğrenmenizi öneririm.
Ücretsiz internete girmek o kadar kolay değildir.
Bu işin şifresiz modem Kısmı olduğu gibi Şifre Kırma kısmıda vardrı.Bunun için saatler,Günler Linux kullanmak ve inglizce bilmek şarttır.
Benim söyleyebileceğim bu Okuyarak öğrenmelisiniz.Şifre kırmak istemiyorum ki ben diye yazmayın lütfen demek istediğim bu işin zorluğunu anlatmaktı.(Şifresizlerin de Çekmemesi gibi)
Ama Size ben Kısaca şunu önereyim.Alfa 500w Ya da 1000 w alabilirsiniz.Tavsiye ederim.
Kolay gelsin.Modemin nerede olduğu bnelli olmayan rasgele kullanımlarda iyi bir cihazdır.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.