G

Yüzbaşı
06 Şubat 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
7 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
16 yıl
Silkroad Tam sürüm ??
Arkadaşlar geçen hafta siteden silkroad indirip oynamaya başladım.
Level 18deyim bugün bir de baktım tam sürüm yükle uyarsı geliyor.
Hayır diyorum oyun başlamıyor ??
G
16 yıl
Yeni Anakart aldım Sataları görmüyor ?
Arkadaşlar MSI P35 alıp bağladım.
Daha önce sataların birinde işletim sistemi vardı.
Anakart açılıyor ama sataların hiçbirini görmüyor.
Sadece ide olan dvdrwyi görüyor
Ne yapmam lazım ??
G
16 yıl
AC3 Ses İşleyen Kesip Yapıştıran Program??
AC3 (5.1 ) Sesi, Stereoya düşürmeden işleyebilecek bir program var mı arkadaşlar ?
G
16 yıl
Sigara Içen Karşı Cinsle Öpüşmek
Biraz garip bir konu başlığı oldu kabul etmem gerek. Neyse
Ben sigara kullanmıyorum, kız arkadaşım kullanıyor.
Damağımda nahoş bir tad kalıyor.
Sanki Kül Taplası Yalamış Gibi Hissediyorum.
Benzer hisse kapılan arkadaş var mı merak ediyorum.
G
16 yıl
Canım Kardeşim(1973) Filmi Müzikleri
< Resime gitmek için tıklayın >

Müzikleri Cahit Oben yapmış.
Aynı yıl 5. Adana Altın Koza Film Şenliğinde "En İyi Müzik" ödülünü almış.

Filme gelince çoğumuz çocukluğumuzda bir kaç kez izlemişizdir. Ve bu bizde mutlaka iz bırakmıştır.

Filmin tamamı youtubede izlenebilmektedir.
http://www.youtube.com/watch?v=x4m7PBi7m5Y

Film hakkında bilgi kırıntıları:
http://www.sinematurk.com/film.php?2558

Müziklerine ulaşmak isteyen arkadaşlar PM atsınlar bakarız bir çaresine
G
17 yıl
Rapid Saymayı Bıraktı !?
Ne hikmetse bugünden itibaren rapid countdown yapmayı bıraktı.

Halelu yeah Halelu yeah Rapid çok yaşa sen .....
G
17 yıl
Seneye Tepki Olarak Bizde Ajdar\u0027ı Gönderelim
Eurovision yarışmasını bu sene de geçen sene olduğu gibi garabet bir şarkı ve insan kazandı.
< Resime gitmek için tıklayın >..
< Resime gitmek için tıklayın >..< Resime gitmek için tıklayın >


Ayrıca oyların yönünü şarkının güzelliği değil de ülkelerin(Türkiye hariç) politik yaklaşımları belirledi.

Bu duruma tepki olarak Seneye Hiperstar AJDAR'ı Göndermeyi teklif ediyorum ne dersiniz.

Ajdar
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
G
17 yıl
Kablosuzun Zararı Cep\u0027ten Az !
< Resime gitmek için tıklayın >

USRobotics Türkiye Ülke Müdürü Yosi Tafarel, kablosuz ağdan alınan radyasyonun, bir cep telefonundan alınandan çok daha az olduğunu belirterek, kablosuz bağlantının daha güvenli olduğunu kaydetti. Kablosuz internet ağlarının sağlık açısından güvenliği konusunda yazılı açıklama yapan Rafael, Avrupa'da bir cep telefonunun 1.000 milivata kadar radyasyon yaymasına izin verildiğini, kablosuz sistemlerde ise üst sınırın bunun onda biri kadar olduğunu ifade etti. Cep telefonunu vücuda yakın mesafelerde kullanma mecburiyeti olduğunu ve kulaklık kullanıldığında bile durumun çok değişmediğini kaydeden Rafael, “Öte yandan, kablosuz internet ağını kullanabilmek için ilgili bağlantı kartını bilgisayara takarak kullanmak gerekiyor. Bu da en az 1 metre ve üzeri bir mesafe anlamına geliyor. Mesafe azaldıkça, insan vücudunun aldığı sinyal miktarı da azalıyor. Bir başka ifadeyle, kablosuz ağdan alınan radyasyon, bir cep telefonundan alınandan çok daha az, dolayısıyla kablosuz bağlantı daha güvenli” dedi.
G
17 yıl
Avea 3N İçin Veri Ağı Kurdu
< Resime gitmek için tıklayın >

GSM operatörü Avea, Üçüncü Nesil (3N) sistemine hazırlık olarak veri ağı projesi Yeni Nesil Şebekesi'nin açılışını gerçekleştirdi. Türkiye'de ana omurgasında transmisyonunu (ses, video, veri) IP üzerinden anahtarlayabilen tek GSM operatörü Avea, 3N ve 4N gibi yeni uygulamalara hazır olan Yeni Nesil Şebeke (Next Generation Network - NGN) sisteminin açılışını ve tanıtımını yapmak amacıyla, Avea Ankara Ahlatlıbel Santrali'nde, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Telekomünikasyon Kurumu Başkanı Tayfun Acarer ve Avea CEO'su Cüneyt Türktan'ın da katıldıkları bir toplantı düzenledi. Klasik şebekelerin çeşitli hizmetlerin verilmesindeki sınırlı uyumluluk ve yüksek maliyetlerine değinen Avea CEO'su Cüneyt Türktan, analog sistemlerden dijital sisteme geçişten bu yana iletişim sektöründe yaşanan en önemli gelişmenin, mevcut sistemlerden IP tabanlı sisteme geçiş olduğunu kaydetti. Türktan, şöyle konuştu: “İletişim teknolojilerinde öncü operatör olarak biz de bu çerçevede, Türkiye'de yine bir ilke imza atarak şebekemizi IP tabanlı sisteme taşıdık. Tüketicilerimize en iyi ve kaliteli hizmeti sunmak için operasyon maliyetlerimizi azaltarak, yeni hizmet platformlarının esnek uygulamalarına olanak sağlamayı ve şebekemizi daha verimli kullanmayı amaçlıyoruz. Bu nedenle de altyapımızın bir kısmını paket tabanlı, daha esnek ve yeni servislere açık, servis kalitesi güvenceli Yeni Nesil Şebekeler ile değiştiriyoruz. Böylece abonelerimize en kaliteli iletişim hizmetini en uygun fiyata sunmaya devam edeceğiz.”
İLK YENİ NESİL ŞEBEKE

“Yeni Nesil Şebekeler” olarak tanımlanan IP bazlı yapılanma, geleneksel şebekelerin sınırlı esnekliği ve yüksek maliyetine karşın, etkin maliyet kontrolü, esneklik, internet üzerinden yeni servisler ve servis kalitesinde güvence sunuyor. Bu çerçevede Avea, Türkiye'nin ilk Yeni Nesil Şebekesi'ni oluşturmak üzere Nokia ve Alcatel Lucent ile bir çerçeve anlaşması imzaladı. Avea, bu teknolojik altyapı ile, şu olanakları sunacak: Dörtlü oyun (ses-video-veri-mobil) ve yüksek seviyeli hizmetleri sunabilen, çok yüksek bant genişliğine sahip bir şebekeye sahip olacak ve mobil ortamlara kesintisiz bağlantı sağlamış olacak. -Sabit-Mobil yakınsama ve yeni internet hizmetleri de dahil olmak üzere birçok yeni uygulamaya imza atabilecek, 3N benzeri yüksek hızlı uygulamalara da baz teşkil edecek IP omurgasına sahip olacak. -Devre anahtarlamaya göre daha erişilebilir olan paket anahtarlama sayesinde “şebeke meşgul” alarmını büyük ölçüde azaltacak, mevcut şebekesini daha verimli kullanabilecek, maliyetlerini azaltacak.

Kaynak Anadolu Ajansı
26.04.2007
G
17 yıl
Mynet Hacklendi!
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.