Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
475
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kablosuzun Zararı Cep'ten Az !
G
17 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >

USRobotics Türkiye Ülke Müdürü Yosi Tafarel, kablosuz ağdan alınan radyasyonun, bir cep telefonundan alınandan çok daha az olduğunu belirterek, kablosuz bağlantının daha güvenli olduğunu kaydetti. Kablosuz internet ağlarının sağlık açısından güvenliği konusunda yazılı açıklama yapan Rafael, Avrupa'da bir cep telefonunun 1.000 milivata kadar radyasyon yaymasına izin verildiğini, kablosuz sistemlerde ise üst sınırın bunun onda biri kadar olduğunu ifade etti. Cep telefonunu vücuda yakın mesafelerde kullanma mecburiyeti olduğunu ve kulaklık kullanıldığında bile durumun çok değişmediğini kaydeden Rafael, “Öte yandan, kablosuz internet ağını kullanabilmek için ilgili bağlantı kartını bilgisayara takarak kullanmak gerekiyor. Bu da en az 1 metre ve üzeri bir mesafe anlamına geliyor. Mesafe azaldıkça, insan vücudunun aldığı sinyal miktarı da azalıyor. Bir başka ifadeyle, kablosuz ağdan alınan radyasyon, bir cep telefonundan alınandan çok daha az, dolayısıyla kablosuz bağlantı daha güvenli” dedi.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.