H

Çavuş
30 Aralık 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
33 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
5 yıl
Roland RP-302
Merhabalar,
Piyano çalmayı bilmiyorum. Kursa gitmeye vaktim de yok. Ama piyano ilgimi çekiyor. Çalamasam da evde dursun istiyorum. Biraz araştırdım ve Roland 302 modeline ısındım. Neden ısındığıma gelince kahverengi modeli var ve roland'ın süper naturel ses teknolojisi beni etkiledi. Dediğim gibi yeni başlayacağım ve bu modeli almak ile doğru mu yapıyorum bilmiyorum. Tecrübeli arkadaşlara danışmak istedim. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
H
7 yıl
Otomatik Garaj Kapısı İçin UPS
Merhabalar, apartmanımızdaki otomatik garaj kapısı (stor-sarmal bir şekilde açılıp kapanıyor) için elektrikler kesildiğinde de çalışmasını istiyoruz. Bunun için UPS taktıracağım. Modifiye sinüs çalışan UPS'ler iş görür mü? Garajın elektronik/motor aksamına zarar verir mi bilemedim. Böyle bir şey deneyen/kullanan oldu mu acaba?< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
H
8 yıl
Ses fişeği tüfeğe zararlı mı?
Arkadaşlar Merhaba,

Yerli bir tüfek üreticisinin sosyal medyada ses fişeklerinin tüfekler için zararlı olduğuna dair duyurusunu gördüm. Ben pompalı tüfeğimle ses fişeği atıyorum. Şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım. Ses fişeği ile tüfeği zarar gören oldu mu? Firmanın yaptığı açıklama da bana çok mantıklı gelmedi. Sizin fikriniz nedir bu konuda. Firmanın duyurusunu aşağıya kopyalıyorum:


ÖNEMLİ DUYURU:

Piyasada gün geçtikçe yaygınlaşan Ses Fişeklerinin, namlu içinde gaz basıncının tahliye olacağı delik bulunmayan döner kafalı kinetik sistemli SemioS AK 212 ve AK 220’ler ile AP 212 pompalı modellerinde kullanılması uygun değildir.

Patladığı anda, içinde bulunduğu fişek yatağı ve çevresine yanal infilak etkisiyle zarar verme ihtimali yüksek olan söz konusu ses fişeklerinden dolayı oluşabilecek hasarlar nedeniyle kullanımını kesinlikle önermiyoruz. Bu sebeple meydana teknik sorunlar garanti kapsamında değildir.

Yarı otomatik tüfeğinde Ses Fişeği kullanmak isteyenlerin GoS serisi AG 212 gazlı modelleri veya Hybrid serisi AH 212 / AH 220 hibrit modellerini tercih etmesi gerekmektedir.

Lütfen bu bilgiyi paylaşalım.

Saygılarımızla
H
9 yıl
Güneş paneli kullanımı ile ilgili bir soru
Güneş alan bir güneş paneli kullanılmadığında uçları açık olarak mı saklanmalı yoksa bir yüke mi bağlanmalı? Uçları açık bırakıldığında yani güneş panelinden akım çekilmediğinde güneş paneline bir zararı olur mu acaba?
H
9 yıl
Kollektör vanası su kaçırma
Yeni kombi bağlattım. Kollektörde vanalar açıkken sorun yok. Ancak bazı vanaları kapatınca vanadan su kaçırıyor. Her vanada olmuyor bu bazı vanalarda var. Kollektör Kalde marka. Çözümü kolay bir şey mi? Vananın plastik kısmını söküp kendim halledebilir miyim?

Kollektör buna benziyor:

http://www.atilimisisistemleri.com/FileUpload/ep717753/UrunResim/31499904.jpg
H
11 yıl
2013 Model Sıfır ayarında Suzuki Inazuma\u0027lar. 2 adet. (Ankara\u0027dan)
Merhabalar,

Uzun yol turlara çıkmak için aldığımız motorlarımızı Enduro tarz motor alacağımızdan dolayı satıyoruz.

İlgilenenler aşağıdaki ilanları inceleyebilirler.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-975-km-de-rodaji-itinayla-yapilmis-inazuma-151966580/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-sifirdan-farksiz-rodaji-ve-rodaj-bakimi-yapilmis-inazuma-152215365/detay

Tel: 0 536 616 15 63
H
13 yıl
Skylark - 4 Kanal RC Helikopter
Arkadaşlar merhaba,
Uzun zamandır bir RC Helikopter almak istiyordum. 3 kanallı bir tane alacaktım ancak Skylark'ın 4 kanallı bir ürünü var ve fiyatı da 50TL civarında. Bana çok ucuz geldi. Bu üründen kullanan var mı? Gerçekten 4 kanal performansı gösteriyor mu? Kullananlar varsa yorumlarını bekliyorum...



< Resime gitmek için tıklayın >
H
13 yıl
10 watt güneş paneli ile 14A akü şarjı
Merhabalar,
10 wattlık bir güneş paneli ile 12V-14A akü (jel akü) şarj ediyorum. Şarj kontrol devresi kullanmadım. Güneş panelini aküye direkt bağladım. Güneş paneli açık devre voltajı güneşli havada 20V'a kadar çıkabiliyor ve bu durumda aküye bağladığımda 0.5 amper akım sağlayabilmekte. Bu düzenek için bir şarj kontrol devresine ihtiyaç var mı sizce? Yoksa aküler dolduktan sonra fazla gelen enerji aküler üzerinde tolere edilebilir mi?
H
14 yıl
Sony W350, W570, W530 - Hangisi?
Merhaba arkadaşlar,
Şu an yurtdışındayım ve fotoğraf makinesi almaya karar verdim. Seçeneklerim şunlar:
Sony Cybershot W350 --> 130Euro
Sony Cybershot W570 --> 164Euro
Sony Cybershot W530 --> 120Euro

Çok fazla araştırma yapamadım. Bu makinelerden hangisini önerirsiniz.

W350 ile W570 özellikleri birbrine yakın gibi. Fiyat farkına değer mi?
H
18 yıl
yahoo kendiliğinden oturum açtı
yahoo mail sayfasına girdim daha ben oturum açmadan bi başksının oturumu açıldı. bilgisayarı benden başkası da kullanmıyor. acaba bu yahoodan kaynaklanan bi sorun mu yoksa bi çeşit virüs mü?. aşağıdaki resimlerden de görülüyor ki bu olyay başkalarının da başına gelmiş. 10 ekimde aynı adrese aynı adresten biri mail göndermiş. mailde bu benim adresim değil, nasıl açıldığını bilmiyorum. şifreni değiştirmen gerekir gibi şeyler söylüyor. şimdi eğer bu başkasının maili ise nasıl benim bilgisayarımda açılıyor. yahoonun bir hatasıysa bizim maillerde başka bilgisayarlarda açılabilir.

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.