O

Yarbay
29 Aralık 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
69 üye
Görüntülenme (?)
527 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
12 ay
Kan tahlili
Arkadaşlar 2 gün önce köpeğime yapılan kan tahlili. Çok detaylı bilgi vermediler. Dün ise kanlı ishal teşhisi kondu. Tahlil sonuçlarını yorumlayabilecek veteriner arkadaş var mı?

< Resime gitmek için tıklayın >
O
5 yıl
Avukat arkadaşlarımın veya bilenlerin yardımı gerekiyor. (Miras)
Arkadaşlar avukat arkadaşlarımın veya hukuk bilgisi olanların yardımına ihtiyacım var. Konu biraz karışık. Direk arkadaşımın yerine kendimi koyarak yazıyorum.

Şimdi biz 3 kardeşiz. 2 kardeşim (abim ve ablam) babamın ilk eşinden. Daha sonra eşinden boşanıyor, annemle evleniyor ve ben (kız) doğuyorum. Şimdi sorum şu. Anneannem var. Dedem vefat. Anneannemin bir evi var. Annem tek çocuğu. O vefat ettiğinde bu ev kime kalacak. Anneme kalacak doğal olarak. Ama sıkıntı ondan sonrası. Annemden sonra kime kalacak. Abilerimin veya babamın bu ev üzerinde hakkı olacak mı?
O
6 yıl
Port kapatma
3333 nolu portu nasıl kapatabilirim?
O
6 yıl
İşlemcim 255 derece!!!!!!!!
Arkadaşlar FX6300 işlemcili bir sistemim var. 120 lik sıvı soğutmam var. Herşey auto ayarlarda bios da. İşlemciye biraz yüklenince sıcaklık birden 255 dereceye fırlıyor ve 2 şer 3 er düşmeye başlıyor. Tabi değer 255 derece okununca thermal throttling e giriyor ve işlemci hızı çok düşüyor. Bu sensörler işlemci üstünde mi anakrt üstünde mi? HAngisinde problem olabilir? Tabi hak verirsiniz veya tahmin edersiniz ki değer gerçekte 255 derece değil.
O
6 yıl
İkinci El dükkan problemi
İkinci el'de herhangi bir konuya girdiniz mi, kendiniz dahil mesaj atan herkesin dükkanında konu sahibinin dükkanındaki ürünler gözüküyor. Aşağıdaki gibi.


< Resime gitmek için tıklayın >
O
7 yıl
ARAÇ İÇİN SUBWOOFER ÖNERİSİ
Arkadaşlar aracıma subwoofer almayı düşünüyorum. Ama bazı kendime göre gerekçelerden dolayı bagajda yer kaplamamalı, mümkünse hemen hemen hiç belli olmamalı gibi sebeplerden koltuk altı subwoofer almayı düşünüyorum. Koltuk altı kendinden anfili basların, bagaja konan kabinli ve ayrı anfili baslar gibi performans veremeyeceğini ben de biliyorum. Ama ben aşırı bir performans istemiyorum. Araç dışında duyulmaması daha iyi olur. Araç içinde de bana yeterli haz versin tamamdır. Araştırmalarım sonucunda 3-4 marka buldum. Bunlar:
http://urun.n11.com/subwoofer/q-line-wa-10-koltuk-alti-aktif-subwoofer-P190271482
http://urun.n11.com/subwoofer/burock-br-8-21-20cm-koltuk-alti-aktif-subwoofer-P162845385
http://urun.n11.com/subwoofer/vibe-cvenc8-v4-20cm-aktif-koltuk-alti-bass-P177268304
http://urun.n11.com/subwoofer/pioneer-ts-wx210a-amfili-150-watt-oto-subwoofer-kumandali-P169191889

Bir de Alipne var ama onun fiyatı daha uçuk. Bütçeme yakın bulabildiklerim bunlar. Fiyatları aynı olsa ben de düşünmem Pioneer alırım ama fiyat farkı da var yani. Pioneer dışında Vibe markasını duymuşluğum var diğer ikisini hiç duymadım.

Bu cihazlardan kullanan var mı? Kullanmasa da bilgi sahibi olan veya herhangi bir yerde denk gelip sesini duyan var mı? Koltuk altına koyacağım için (muhtemelen şoför koltuğunun altı olacak ama bu konuda da tavsiyelere açığım) ebatları da dahil olmak üzere yorum yapacak herkese şimdiden teşekkürler.
O
7 yıl
Chip Tuning veya Box Tuning
Bir çok yere sordum ve kafam karıştı. Chip tuningciler boxları, box tuningciler ise chip tuningi kötülüyor. Sorum basit. Aracımın özellikle düşük devirlerde biraz daha atak ve canlı olmasını istiyorum. Aracım 75.000 kmde 1.6 lt. 120 HP dizel. 130-135 hp civarına güç artışı yeterli. Torkda da aynı oranda artış, yakıt tüketiminde %5-10 arası azalma yeterli. Yakıt azalmasa aynı kalsa bile olur. En korktuğum iki olay motorun uzun vadede daha çabuk elden çıkması ve kömürlü tren gibi kara duman. Özellikle siyah dumandan nefret ediyorum. Hangisini yaptırmamı neden tavsiye edersiniz?
O
7 yıl
ARANIYOR: BULANA ÖDÜL.
Tag Heuer marka resimdeki saatten aranıyor. (elbette replika) Bulan haber versin. Ödüllendireceğim yardımcı olanı.

Ekleme: Türkiye'de 359 liraya satildi ama stok kalmadi. Lütfen fiyati ve alinabilirlik durumunu dikkate aliniz.

< Resime gitmek için tıklayın >
O
7 yıl
Hangi çay?
Kendimi bildim bileli hep aynı çayı kullanıyor ve içiyoruz. Çaykur Filiz. Son zamanlarda kalitesinin biraz düşmesi ve tozlu çıkması sonucunda değiştirmeye karar verdik. Kokulu değişik çaylardan hoşlanmıyoruz. Bildiğiniz çay olacak yani. Hangi çayı neden kullanıyorsunuz? Tadı, demi nasıl?

Ekleme: Bergamot kokulu çay, soğuk çay vb. önerecekler sağolsunlar. Kendileri içsinler.
O
7 yıl
Çözüldü...
Arkadaş, bir dolandırıcı hakkında "acil" olarak yapılan bir şikayete 12 saattir kimse bakmaz mı? Ya bu sürede başkaları dolandırılırsa. Kimse bunun sorumlusu ikaz edilmeli. Biraz ilgilenin forumla.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.