M

Yüzbaşı
20 Ocak 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
79 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
10 yıl
Bf4 Performans Sorunu Yasayanlara Cozum
Ani frame dususleri, karelenme, anlik takilmalar yasayanlar icin cozum;

http://www.coderbag.com/Programming-C/Disable-CPU-Core-Parking-Utility

Reddit forumlari bu cozumle calkalaniyor arkadaslar, denedim, benim de isime yaradi, oyun simdi gercekten yag gibi akmaya basladi. Normalde sistemim Bf3'u ultra v-sync acik akici sekilde oynatirken Bf4'u hic bir ayarda (low bile) akici oynayamiyordum. Oyun ici Fps degerleri ultra'da bile 80'lerde gezerken anlik takilmalar (stutter) beni deli ediyordu.

Bu program registry'ye mudahele ederek windows'un kullanmadigi cpu cekirdeklerini kullanima aciyor. Programi calistirip scan ettiriyorsunuz, park etmis cekirdekleri buluyor. Unpark all diyip restart atiyorsunuz hepsini devreye sokuyor. Boylece elinizdeki beygir gucunu sonuna kadar hizmetinize sunuyor. Forumdaki kullanicilarin bazilari yuzde 30 yuzde 40'lara varan performans artisi yasamislar. Benim kare oranlarim zaten iyiydi cok artmadi ama oyunun akiciligi geri geldi.

http://www.reddit.com/r/battlefield_4/comments/1puiok/getting_cpu_lag_in_battlefield_4_i_found_a_fix/

Bu da programin kullanimi, xfactor video hazirlamis;

http://www.youtube.com/watch?v=QkfIFP0g2xY

Umarim sizin de sorunlarinizi cozer, ben gercekten bu islemden sonra oyundan daha fazla keyif alir oldum.
M
11 yıl
Battlefield 3 Aktivasyon Sorunu
Selam, iki hafta önce premium ed. Dvd alip bilgisayarima kurdum. Bir problem çıkmadan oynadım. Bu haftasonu kasayı upgrade ettim ve harddiske format atip oyunu tekrar sorunsuzca kurup oynadım. Fakat windows 7'yi kurarken key'imi kaybetmiş olduğum için aktive etmeden açtım. Bu sabah ise microsoft bana yeni key verdi ve windowsum tekrar aktif oldu.

Şimdi gelelim sorunuma; bu işlemden sonra battlefield'ım açılmaz oldu. Oyuna girmeye çalıştığımda Origin; oyun aktive edilemiyor, product key girin diyor, oyunun dvd'sindeki key'i giriyorum, bu sefer de bu kod kullanılmıştır diyor. Origin ve Battlefied'ı tekrar install ettim değişen bir şey olmadı. EA ile chat yaptım, sorun sizde, biz bir problem göremiyoruz hesabınızda, registry falan dedi topu bana attı.

Sizce windows'u tekrar formatlayıp baştan kursam bu iş çözülür mü, bir türlü kafam basmadı. Bir yandan da Origin zaten bilgileri bulutta saklıyor, benim e-mail hesabıma kayıtlı değil mi bf3 key'im? Windows'u aktifleştirdiğim key yüzünden Origin sapıtır mı?

Yardımlarınız için teşekkürler...
M
14 yıl
PS Store bizlere kapandı mı?
selam,

her zamanki gibi uk hesabımdan store'a girmek isterken "this service is not available in your country/region" uyarısı çıktı. bunun üzerine asya hesabımdan denedim onda da aynı mesaj. ne oluyoruz artık sadece türkiye'de açılması varsayılan store'u mu kullanabileceğiz, çok saçma, uk hesabımda daha kullanmadığım param vardı??
M
17 yıl
hdmi girişli anfi tavsiyesi lütfen
merhaba, toshiba hd-dvd player aldım ve şimdi hdmi girişli bir anfiye ihtiyacım var. ne yazık ki benim 7 senelik technics dx-930 anfiyle yeni nesil oynatıcı uyum sağlamadı. optik girişten bağlantı yaptım fakat hd filmlerin bazı yerlerinde bas sesli erkek oyuncu konuştuğu zaman center hoparlörde metalik bir bozulma oluyor. player ses kuşağı ne olursa olsun sesi dts olarak kodlayıp anfiye iletiyor, tahminim de bu sırada da anfide bazı frekanslarda saçmalamalar oluyor. anfiye kulaklık taktığımda da durum değişmedi, oysa player'ı direk surround kulaklık modülüne bağladığımda herhangi bir problem oluşmuyor.
evet şimdi bana 2 hdmi girişi olan anfi gerekiyor, bütçem 1000 ytl civarında, sizlerden bir tavsiye alabilirsem çok memnun olacağım.
yamaha V1700'ü çok beğendim ama 1200 euro'ya bulabildim en ucuz, çok pahalı.
sony DA1200ES var 1000ytl fiyatı çok uygun ama sony'ye güvenebilir miyim bilmiyorum
marantz 4001 buldum 850 euro. bunu zorlayabilirm belki ama tek hdmi girişi var. bana iki giriş lazım en az.

cevap vereceklere şimdiden teşekkür ederim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.