Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
868
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Battlefield 3 Aktivasyon Sorunu
M
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Selam, iki hafta önce premium ed. Dvd alip bilgisayarima kurdum. Bir problem çıkmadan oynadım. Bu haftasonu kasayı upgrade ettim ve harddiske format atip oyunu tekrar sorunsuzca kurup oynadım. Fakat windows 7'yi kurarken key'imi kaybetmiş olduğum için aktive etmeden açtım. Bu sabah ise microsoft bana yeni key verdi ve windowsum tekrar aktif oldu.

Şimdi gelelim sorunuma; bu işlemden sonra battlefield'ım açılmaz oldu. Oyuna girmeye çalıştığımda Origin; oyun aktive edilemiyor, product key girin diyor, oyunun dvd'sindeki key'i giriyorum, bu sefer de bu kod kullanılmıştır diyor. Origin ve Battlefied'ı tekrar install ettim değişen bir şey olmadı. EA ile chat yaptım, sorun sizde, biz bir problem göremiyoruz hesabınızda, registry falan dedi topu bana attı.

Sizce windows'u tekrar formatlayıp baştan kursam bu iş çözülür mü, bir türlü kafam basmadı. Bir yandan da Origin zaten bilgileri bulutta saklıyor, benim e-mail hesabıma kayıtlı değil mi bf3 key'im? Windows'u aktifleştirdiğim key yüzünden Origin sapıtır mı?

Yardımlarınız için teşekkürler...



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

D
11 yıl
Yarbay

bende aynı hatayı alıyorum..lıve chattan bırcok kısıyle gorustum kımı dırek basından atmaya calıstı kımıde yardımcı olmaya calıstı..son gorustugum kısı genel problem oldugunu yakında duzelecegını soyledı..bu allahın belası oyundan ve orıgınden cıdden artık ıyıce gına geldı..orıgıne gunahımı bıle vermem artık..

gorustuklerımden bırı su lınkı verdı ama duzelmedı..format attım yenıden duzelmedı..

https://help.ea.com/article/unable-to-activate-battlefield-3





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark matter -- 10 Nisan 2013; 21:04:06 >


Bu mesajda bahsedilenler: @mikelanj
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.