Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
495
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kim Neyin Kavgasını Veriyor?
D
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Öncelikle Fenerbahçe'yi tebrik ederim. Hakederek bir galibiyet aldılar. Galatasaray da şampiyon oldu kendi takımımı da, bugünkü kötü oyuna rağmen, tebrik ederim.

Ama asıl konu; Niye herkes şuan birbirine girmiş durumda? Neyi kimse paylaşamıyor da birbirine hakaret etmek için sıraya girmiş durumda, anlam veremiyorum. Kazanan kaybedenle dalgasını geçer, bu her zaman böyle olmuştur ama neden bu birbirimizi çekememezlik. Fenerbahçeliler Galatasaray'a sevindi diye, Galatasaraylılar Fenerbahçelilere sevindi diye demediğini bırakmıyor.

Ülkede çok daha önemli konular varken böyle boş işler yüzünden biribirinizin kalbini kırmak gerçekten çok saçma. Şöyle bir düşününce bunu siz de anlayacaksınız.

Herkes sevinecektir, üzülecektir, dalgasını geçecektir ama bu saygısızlık ve kavga ortamı şu günlerde çok boş ve aptalca. Birilerine birşey ispatlamak derdi ile gözlerimiz kararıyor. Bu çok acı bence.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.