C

Teğmen
08 Ocak 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
9 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
8 yıl
Toshiba satellite laptopuma parça eklemek istiyorum
Merhaba arkadaşlar benim laptopum Toshiba satellite c55a bilgisayarıma ekran kartı ssd ve ram eklemek istiyorum fakat bu işlerden hiç anlamadığım için size sormak istedim anakartımın modeli INTEL PT10F acaba bana uygun olan parçalar konusunda yardımcı olurmusunuz bu arada oyun oynatacak bir ekran kartı istiyorum kendi ekran kartım paylaşımlı.
C
9 yıl
İstanbuk\u0027da depremi hisseden oldu mu?
Beyler bir yarım saat önce bi iki saniye salladı internette bunla alakalı bi haber göremedim avizede sallanıyodu hisseden oldu mu aranızda?
C
9 yıl
İsviçre vizesi hk.
Merhaba konuyu tam olarak nereye açacağımı bilemediğimden buraya açayım dedim neyse, İsviçre'ye yaklaşık bir 15 20 günlük gezmeye gitmeyi planlıyorum fakat vize hk. sorularım var .
1. Orda oturumu olan bir akrabam var bana istek gönderirse gitmemde herhangi bir sıkıntı olur mu?
2. Üniversite öğrencisiyim kendim turist vizesi almak istesem çok meşakatli mi olur?
3. İstenen belgeleri pek anlamadım sitelerde çok karışık yazılmış istenen belgeler nedir?
Bu konuda tecrübesi olan arkadaşar yardım ederlerse çok sevinirim.
C
9 yıl
Almanya\u0027da yaşayan Türkler tehlikede
Arkadaşlar zaten uzun bir süredir Almanya'daki yurttaşlarımız tehdit altındalar neo naziler devamlı tehdit ediyorlardı fakat bu Paris olaylarından sonra iyice kudurdular sanırım çok daha kötü şeyler yapabilirler. Evet ben milliyetçi biri değilim fakat birlik olmak lazım 5 10 provakatör karikatürist yine aynı şekilde teröristler tarafından öldürülünce zaten hor görülen Türklerin hepsi terörist damgası yiyor.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
C
9 yıl
Öğrenim Kredisi İmza İçin Son Gün Bugün Mü ?
Beyler bir arkadaşım öyle söyledi benim e devlet şifrem yok malesef hafta basında alıcam nasıl olacak ?
C
9 yıl
Part-Time iş ve KYK kredisi
Arkadaşlar part time olarak çalışsam asgari ücretin altı bir maaş ile kyk kredisi kesilir mi?
C
9 yıl
Ayda 400 500 tl gelir elde etmek istiyorum
Üniversite öğrencisiyim ikinci öğretimim 300 tl kredi gelicek ocak ayında bi 400 - 500 daha kazanabilirsem sıkıntısız okuyabilirim ne yapmamı tavsiye edersiniz ?
C
9 yıl
Sol ayagımı oynatamıyorum
dün halısaha macında zıpladım yere inmemle dizimden bi ses geldi maç içinde çok acımadı kosabiliyodum ama eve gelince icinden kıkırdakta ses gelmeye devam etti sol tarafı hafif şişti sol dizimin simdi oynatamıyorum bile neden acaba?
C
10 yıl
Starbucksda çalışıyorum soruları alayım
Evet beyler merak ettiğiniz birşey varsa çekinmeden sorun
C
10 yıl
ps4 psn plus yardım
arkadaşlar psn plus 14 günlük deneme sürümüm kendiliğinden kayboldu daha 5 gün oldu. Olayı anlatyım modemim kendiliğinden kapandı açıldı psn üyeliğim kayboldu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.