K

Yüzbaşı
17 Aralık 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
71 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
7 yıl
Wifi bağlantısında anlık durmalar
Merhabalar 3 aydır nerdeyse internetim de bir sorun var ağ ile bağlantıda ara ara spike mı dersiniz lag mı dersiniz donmalar oluyor bu hem telefonumda hem pc de geçerli 2 farklı modem ile denedim sonuç yine aynı servis sağlayıcı superonline aradım onlarda bir çözüm bulamadı ne yapmam gerekiyor kafayı yemek üzereyim kablo ile bağlantı yaptığım zaman hiç bir sorun yok fakat wifi ile bağlantı yapıldığında resimdeki gibi anlık donma oluyor

https://i.hizliresim.com/AkBMzr.jpg
K
8 yıl
Merhaba birkaç sorum olacak
Öncelikle herkese selam
Yeni Xbox one aldım birkaç sorum olacak
1. Televizyon samsung 40JU6610 modelini kullanıyorum en iyi görüntü ve performans için televizyona nasıl ayar yapabilirim?
2. Gta 5 oyunu var sadece gamepad inanılmaz hassas ayarlarını düşürdüm fakat yine çok hassas aim almak aracı kullanmak baya zor belkide alışkın olmadığım için de olabilir ama ekstra bir hassasiyet ayarı var ise örneğin zaman Xbox menüsünden söyler misiniz.
3. Oyunu kapatmak için her hangi bir işlem var mı? Ben Xbox düğmesine basıp konsolu kapatıyorum
K
11 yıl
Sistem Tavsiye ( oyun )
Orta Halli i7 islemci tavsiyesi ve ona göre anakart ram ve ekran karti tavsiye alabilirmiym acikcasi belli bir fiyat belirleyemedim. Avrupada yasiyorum ve fiyat farki vardir belki diye ögrenciyim yani orta halli bir sistem tavsiyesi alabilirmiyim.

Rahat bir sekilde livestream yapabilecegim bi sistem olursa sevinirim.
K
12 yıl
Flash Player uygulamalarında kasılma
Arkadaşlar öncelikle iyi bayramlar.

Sorunum 2-3 gün önce başladı. browserdan her hangi flash uygulaması açtığım zaman sistem kasılıyor. Videolar yeşil olarak açılıyordu onu Flash ayarlarından donanım hızlandırma özelliğini kapatarak çözdüm fakat yinede kasılmalar oluyo videolarda. Örnek olarak flash oyunlarda da ekran kartı %100 yük altına giriyo format attım flash güncelledim diğer browserları denedim fakat sonu yine aynı. İşletim sistemim win7 64bit sistemin paneldeki gibi yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
K
13 yıl
PSU fanı duruyo
Merhabalar 3 ay önce 600W lık bir FSP marka PSU aldım. Bugün bi garipleşmeye başladı alet fanı duruyo bi süre daha sonra tekrar çalışıyo tekrar duruyo böyle gidiyo aynı zamanda çıtlama sesi geliyo arızalımı dersiniz yoksa bulunduğum ortam soğuk diye mi otomatik durduruyo fanı çözemedim.
K
13 yıl
Silinebilir.
Silinebilir.
K
14 yıl
Üyelik kapatma
Merhaba arkadaşlar ttnet aboneliğine 2mbit limitsiz ile başladım formu doldururken modemim olduğu için modem istemedim bana 3 ay indirimli ödüceksiniz dediler tamam dedim fakat taahüt verdiğimin farkında değildim. Daha sonra 2mbit limitsizden Netlimitsiz pakete geçtim 6-7mbit civarında kullandım 2 ay önce hattımda arıza başladı ve 2 aydır arızayı gideremediler gideremiyorlar santral dahi tarifemi 1mbit e geçirmemi söylüyor. Bu arada taahüt verdiğimin farkında bile değilim meğersem 24 ay boyunca indirimliymiş üyeliğim yani normal fiyatı 49TL olan Netlimitsiz tarifesin 18 ay boyunca 49TL olarak ödedim indirim felan görmedim. Gelellim asıl konuya internet tarifemi şuan için değiştiremiyorum santraldeki adam bana telekoma dilekçe vererek her ay sizden 4-5TL kesilmesini iste dedi. Bende iletisim@ttnet.com a mail çektim..

Bugün geri dönüş maili atmışlar mail aynen bu şekilde



ADSL hattınıza ait bilgileriniz kontrol edildiğinde, yararlanmakta olduğunuz tarifenizin 2Mbps Limitsiz (2048/512Kbps) olduğu ve “Dopdolu İnternet Modemsiz +3 AY İndirim/ 24 Ay Taahhüt”, kampanyasından mevcut aboneliğinize uygun olarak 10.04.2010 tarihi itibariyle TTNET A.Ş. ADSL hizmetimizden yararlanmaya başladığınız görülmektedir.



24 Aylık Taahhüt süreniz sona ermeden mevcut kampanyalardan yararlanılamamaktadır.

24 Aylık Taahhüt süreniz içerisindeki indirimli olarak kullandığınız aylarınız içerisinde üst tarifelere geçiş işlemi yapabilirsiniz.

24 Aylık Taahhüt süreniz sona ermeden ADSL başvurusunda seçilen tarifenizin bir alt tarifesine geçiş işlemi yapılamaz. Sadece ADSL başvurusunda seçilen tarifenize geçiş yapılabilmektedir.



Yukarıda belirtilen şartlar doğrultusunda, 24 Aylık Taahhüt süreniz sona ermeden ADSL başvurusunda seçilen tarifenizin bir alt tarifesine geçiş işlemi yapılamaz. Sadece ADSL başvurusunda seçilen tarifenize geçiş yapılabilmektedir.



Kampanyanızın (24 Aylık Taahhüt sürenizin) iptal edilmesi durumunda talep ettiğiniz tarife değişikliği yapılabilmektedir.



Kampanya iptal talebiniz için, ADSL hat sahibinin ya da noterden vekâleti olan kişinin bağlı olduğunuz Telekom Müdürlüğü veya Telekom Ofislerine şahsi başvurusu gerekmektedir.



Mevcut kampanyanızın iptal edilmesi durumunda, indirimli olarak yararlanılan ayların ücreti, iptal işlemini takip eden ay itibariyle ADSL faturanızda tarafınıza iletilecektir.



Detaylı bilgi için, 444 0 375 TTNET Çağrı Merkezimizi arayıp, 3’ü tuşladığınızda ilgili kontroller yapılarak size yardımcı olunacaktır.



TTNET A.Ş.’ye göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür eder, her türlü düşünce ve önerinizi bizimle paylaşmanızı dileriz.



Saygılarımızla,

TTNET A.Ş.

Sizlerden ricam kırmızı ile işraetlidiğim cümleyi ve bu durumda ne yapmam gerektiğini söylerseniz sevinirim. Acele olarak yazdım yazım hataları için özür dilerim.
K
14 yıl
Gskill F3-12800CL7D-4GBRM
Merhabalar bugün yeni bir sistem topladım problemim şu ki ramlerim ddr3 cl7 olmasına rağmen cl7 timinglerde çalıştıramıyorum.Bios dan ayarı yaptıktan sonra f10 yapıb başlatıyorum fakat CL7 1600mhz yerine CL9 1333 olarak açıyor ne yapmam gerek teşekkürler.
anakart 890GPA-UD3H



< Resime gitmek için tıklayın >
K
14 yıl
1500-2000TL Arası Sistem Tavsiyesi Lütfen AMD
Merhabalar sadece kasa olucak şekilde bana bir tavsiye yaparmısınız.. İşlemci olarak AMD istiyorum. Ben bir tane kafamda çıkarttım aşağıdaki gibi. Ürünler nakit alıncak istanbul firmalarından olursa benim için daha iyi olur şimdiden teşekkürler.

işlemci amd x6 1055T 365TL
anakart gigabyte 890GPA-UD3H 261TL
ram patriot 2x2 VIPER II DDR3 1600 CL7 282TL
ekran kartı his 5850 529TL / his 5870 726TL
harddisk WD 500GB 32mb cache sata2 98TL
kasa / psu LIAN - LI PC-K62 DRAGON LORD K 700W 297TL (psu içinde)
dvd-rw LG 22x dvd-rw 43TL
K
14 yıl
Uber-Wow 80PVP Server
Merhaba arkadaşlar Uber-Wow pvp uzerine kurulmuş bir private server. Ben katawow kapandıktan sonra buraya geçtim gayet güzel server doluluk oranı inanılmaz yüksek hatta oyuna girmek için 50-60 kişi sıra bekliyorsunuz. İlk başta Sezon7 ler ile başlıyoruz oyuna daha sonra ister honor ister arena puan ile S8 lerimizi alıyoruz..

Serverda vote sistemi geçerli vote ile token alıp S7 leride bu tokenlerle alıyoruz ama size ilk başta yanlış hatırlamıyorsam baya vote puan veriyor.

Servera gelmek isteyen arkadaşlarhttp://www.uber-wow.info/ adresinden kayıt ve realmlist alabilir.

Ben ally deyim aslında horde oynarım hep ama serverda horde fazla olduğu için ally açtım nickim Latetia NE Warrior oynamak isteyen arkadaşlara oyun içinde elimden geldiğince yardımcı olurum..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.