R

Yüzbaşı
26 Aralık 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
74 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
4 yıl
Vodafone Net Nakil sonrası iptal
Merhabalar elimde kendi evim ve anne evimde olmak üzere iki fiber hattı var. Malum vodafone şu sıralar çok sıkıntı çıkardığı için iptal etmek istiyorum fakat epey bi ceza çıkıyor.şimdi ben iki hattımı birer hafta arayla kardeşim üzerine devir etsem ve o da elinde hat olmadığı için iptal edebilir mi? Şimdi oturduğu evde fiber hat var ama haftaya taşınıyor o evde adsl hattı bile yok müstakil olduğu için. Sıkıntı çıkarırlar mı?
R
4 yıl
HP 15-DB1063NT Ram Takviyesi
Merhabalar, elimde HP 15-DB1063NT model var. 8 gb tek slot ram var ve tek kanallı olarak görünüyor. Özelliklere baktığımda samsung 2666 mhz ram. Şimdi ben diğer slota aynı marka ve özellikte ram takarsam çift kanallı olur mu? Malum ryzen işlemci çift kanallı bellekte ekstra performans veriyor.
R
5 yıl
İhtiyaç kredisi sigorta iptali
Geçen hafta bugün cepteteb üzerinden 25 bin kredi çektim. 36 ay için benden 856 lira hayat sigortası ücreti kestiler. Bugün araştırdım 109 liraya kredi hayat sigortası buldum ve müşteri hizmetleri bana bankadan sigortanızı iptal edip bizim poliçe nurmasını ibraz ederek iade alabilirsiniz dedi. Bankaya gittim sigorta iptali olamaz dedi. Daha önce deneyimi olan var mı bu konuda. Araştırma yaparken sigorta işlemlerinde 1 aylık cayma hakkımızın olduğunu buldum. Bunu bankaya söyledik ama hiç bir şekilde kabul edilmedi.
R
6 yıl
Depoları şimdiden doldurun zammı bekleyin
Herkese merhabalar az önce kayınpeder ile konuştum(kendisi x benzin firmasında müdür) iş güç nasıl diye sordum yine zam hazırlığı yapıyoruz dedi. Benzini zam gelecek diye bize kotayla gönderiyorlar bizde istasyonlara kotayla vermek zorunda kalıyoruz en az 50 kuruş ile 70 kuruş arasında zam bekliyoruz şimdiden deponu doldur dedi. Zam benzine mi mazota mı yoksa her ikisine birden mi aynı gelir bilemem ama bu hafta zamma hazır olun. Hayır günler herkese.
R
6 yıl
MSI B350M PRO-VDH bios güncelleme
Öncelikle merhabalar.Ryzen 2200 g apu işlemcim ve msi b350m pro-vdh anakart var fakat bios güncelleme olmadan anakart işlemciyi görmüyor maalesef. Antalya ve yakınlarında ilk nesil ryzen işlemci kullanan varsa bana yardımcı olabilir mi acaba güncelleme için. Servise yollayayım dedim gidip gelmesi uzun sürecek burada bilgisayarcılara sordum 120 lira istiyorlar. Yardımcı olmak isteyene ben yine parasını veririm yada çalıştığım yerde misafir edebilirim.
R
6 yıl
Sizce ne yapmalıyım?
Arkadaşlar merhaba elimdeki sistemi ve ekstra kuzenimin yolladığı parçalar var sistemde uzun zamandır kitlenme sorunu yaşıyorum. Nette bile gezerken aniden kitleniyor. İşlemci değişti ram değişti kule tipi soğutucu aldım ekran kartı değişti ama nafile şimdi elimdeki sistemi parça parça satıp yeni bi sistem mi toplasam, 1155 anakart alıp elimdeki parçaları boşa çıkarıp satsam mı yoksa mevcut sistemde güncelleme mi yapsam bilmedim. Sistemim şu şekilde ;
#AMD fx 8300 (vatandan alınma kutu yok garanti ve fatura var 8 aylık işlemci)
#Zalman CNPS14X kule tipi soğutucu ( vatandan alınma kutu fatura garantili)
#Gigabyte 990xa-ud3 anakart(garanti bitti kutu aksesuar eksiksiz)
#Kingston 1600 mhz 8 gb bellek
#Team 120 GB ssd
#Msi Gaming x 1050 2 gb ekran kartı ( 3 aylık kutu fatura eksiksiz)
#500 gb harddisk
#High Power 750 watt 80 Plus psu
#Lg dvd rw
Birde kuzenimin yolladığı i5 3570k ve ddr3 16 GB yeni alınmış ram var. Yada 1155 anakart alsam elimdeki sistemden bi farkı olur mu merak ediyorum. Bilgisayarla günde en fazla 2 saat kadar zaman geçiriyorum. Cs go ve pubg açması bana yeterli olur.
R
6 yıl
Aynı evde iki üyelik hk
Arkadaşlar merhaba 25 şubat pazar günü derbi için 3 ay taahhütsüz 1 aylık spor paketi hediyeli giriş paketi için başvuru yaptım ilk ay film kanalları dahil tüm kanallar açık olur istediğiniz zaman üyelikten çıkabilirsiniz dediler.Amacım 24 marta kadar kullanıp fb-gs derbisini de izleyip üyeliğimi iptal etmeyi düşündüm. Bende 27 liraya kabul edip aynı gün kurulumu yaptırdım. Üstüne alt komşumuzu referans gösterdim onla birlikte ilk ay fatura bedavaya gelmiş oldu ve dün ilk fatura referans indirimi dahil 6.75 lira geldi.
#Şimdi ben martta iptal etsem tekrar fatura çıkar mı bana çünkü ön ödemeli sistem diye biliyorum digiturkü.
#İptal ettikten 10 gün sonra kardeşim aynı şekilde başvuru yapsa arkadaşını referans gösterip indirim alsa adres aynı olduğu için digiturk sorun çıkarır mı?
R
6 yıl
Vefat eden babamın banka borçları
Arkadaşlar merhaba geçen subat ayında maalesef babamı kaybettik.Babam 5 yıldır kanser tedavisi gördü. Babamın üzerinde 1 ev kredisi 1 ihtiyaç kredisi ve 2500 lira borçlu kredi kartı vardı.
İlk önce babamın ev kredi çektiği bankaya başvuru yaptık evrakları verdik bankacı borcu siz ödemezsiniz 10 yıllık hayat sigortası yaptırmıs dedi(hastalıktan 3 sene önce çektiği için) ve büyük ihtimalle şimdiye kadar ödenen bütün paralar size geri ödenecek dedi.Rahmetli her zaman derdi ben ölürsem ödediklerimizi alırsınız diye bu mümkün olabilir mi? 2011 temmuzda 51 bin kredi çekmiş ve 2018 ocak ayına kadar düzenli bi şeklide ödendi.ödenen tutar 575 lira.
İhtiyaç kredisini hastalıktan sonra çekti o büyük ihtimalle bize kalacak ama tutar 3 bin lira kadar düşük bişey ve kredi kartı da bize kalacak. Şimdi biz ihtiyaç kredisi ve kredi kartı borcunu evi annemin üzerine aldıktan sonra reddi miras yapsak banka bize sorun çıkarır mı? Babamı üzerinde şu anda banka ipotekli ev dışında hiç bişey yok ipotekte kredi borcu iptalinden sonra kalkacak. Sonuçta üzerinde hiç bişey olmadığı için icralık bi durum söz konusu olmayacak. Bu konuda beni aydınlatırsanız çok sevinirim.
R
6 yıl
Sistem fiyatı hakkında
Arkadaşlar merhaba konuyu yanlış yere açtıysam affedin. Elimdeki sistemi satmak istiyorum fakat ne kadar eder bilemedim.
#AMD fx 8300 (vatandan alınma kutu yok garanti ve fatura var 8 aylık işlemci)
#Zalman CNPS14X kule tipi soğutucu ( vatandan alınma kutu fatura garantili)
#Gigabyte 990xa-ud3 anakart(garanti bitti kutu aksesuar eksiksiz)
#Kingston 1600 mhz 8 gb bellek
#Team 120 GB ssd
#Msi Gaming x 1050 2 gb ekran kartı ( 3 aylık kutu fatura eksiksiz)
#500 gb harddisk
#High Power 750 watt 80 Plus psu
#Lg dvd rw

Sistem bu şekilde oyun oynamayı kestim iş güç evlilik hazırlığı yüzünden boşuna evde yer kaplasın istemiyorum. Ehm elime biraz para geçer düğün için. Sizce bu sistem ne kadar eder? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
R
8 yıl
İstanbul,İzmir ve Eskişehir\u0027de oturanlar bakabilir misiniz lütfen...
Merhaba arkadaşlar. Kız arkadşım için bi hediye almak istiyorum yıl dönümü için. Yaklaşık 10 gündür eskiden gratiste satılan bebek pudrası kokusu parfümü var heryere baktık ama bulamadık. Bende süpriz olsun diye alayım dedim sadece watsons mağazalarında yeni satışa sunulduğumu öğrendim. Sadece İstanbul,İzmir ve Eskişehir mağazalarında varmış. Bunlara yakın olanlar varsa parfümü bulan haber verse bende parayı ve üstüne 20 lira emek karşılığını yollasam bana yollasa o kdar çok makbule geçer ki. Ona alacak başka değerli bişey bulamadım en azından bunu alsam daha iyi olur diye düşünüyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.