C

Binbaşı
21 Aralık 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
40 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
8 yıl
Golf 4 araç giderken stop ediyor
Merhabalar arkadaşlar hikayeye en başından başlayayım.
1999 model golf 4 comfortline'a sahibim lpg-benzinli ve araba-motor işlerinden pek anlamam.
Bir akşam arabamı park edip eve çıktım ve sabah tekrar çalıştırmaya çalıştığımda mars almadı.
Birazcık inceledikten sonra akünün üzerindeki sigorta kutusunda bir sigortanın yandığını-eridiğini fark ettim ve sonraki gün sigortayı yeniledim fakat o patlayınca içerideki benzin enjeksiyon sigortasını da attırmış, onu da yenileyip 300 kusur km yaptım. azıcık devri yüksek kullandım ve dümdüz yolda giderken birden devir azaldı ve gaza basmama rağmen araç gaz yemedi ve araç stop etti yavaşça kenara çektim 10sn sonra tekrar çalıştırdım, çalıştı ve devam ettim.
anektod: araç lpgde motor soğukken yokuşta 1.viteste gaz yemiyor ve sallıyordu. ustamın söylediklerine göre lpg-soğuk gibi etkenlerden ve zaman geçmesinden ötürü bujilerin değişmesi gerekiyormuş 600 lira kusur masraf çıkarınca bir anda yaptıramadım ve önümüzdeki aya bıraktım. şimdilik benzinde kullanırsam problem yaşamayacağım söylendi.
1 hafta kadar arabayı kullanmadım bugün sabah 6-7km akşam 6-7km gittim geldim hiçbir problem yaşamadım
geceye yakın bir daha kullandım 15inci kusur km'de virajda aracı boşa aldım ve 2ye takip gaz verdiğimde motorun tekrar stop ettiğini fark ettim ve tekrar çalıştırıp eve döndüm.
Şimdi benim asıl sorum şu ki problem bujilerden ve yakıt enjeksiyon sisteminden midir yoksa yeni olan akü sigorta olayı ile mi alakalıdır? çünkü bu olaydan önce böyle bir problem asla yaşamadım.
Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.
C
9 yıl
Windows yüklü MacBook Air
Merhabalar. ailem yeni bir macbook air almış fakat içinde windows 7 yüklü ve internette yazılan bootcamp ile işletim sistemi değiştirme yöntemini kullanamıyorum çünkü windows notificationlarının olduğu yerde bahsedilen bootcamp programı yok. mac os x ile açmak istiyorum fakat başlangıçta açılması istediğim sistemi seçemiyorum. yardımcı olabilir misiniz?
C
10 yıl
twitch turnuvaları izleme sorunu
uzun süredir maçları takip ediyorum fakat bu ara dota2 yayını yapan kanallarda ortalama 5saniyede 1 uzun laglar yaşıyorum. DNSim değişik değil ve internet hızım diğer her şey için gayet hızlı.
C
10 yıl
Her şeyi sil takıldı. Jailbreaklı iPhone5. üst tuş bozuk.
yukarıdaki cümleler özetlemiştir herhalde. takıldı kaldı jb'lılarda bu tamamını sil özelliği çalışmıyormuş herhalde. üst tuş bozuk olduğundan dfu moduna da alamıyorum. öneri veya yapılabilecek bir şey var mıdır?
C
10 yıl
Abartı sistem değil, yalnızca kaliteli ses için tavsiyelerinizi bekliyorum.
99 model golf IV'a sahibim. araba üzerinde Pioneer DEH-X3650UI mevcut fakar hoperlörler çok kötü. bu ses tesisatı olaylarından pek anlamam ama şuanki kolonlar sesi acayip derecede bozmakta. düzgün şarkı dinleyemiyorum. club şarkıları geçtim rock dahi dinleyemiyorum adam gibi. sol arkadaki de patlak. 300 lira gibi bir para limitim var. bir operasyon düşünüyorum. tavsiyeleri esirgemeyin arkadaşlar istanbul bahçelievlerde oturuyorum. tanıdık varsa buralarda gidip yarın dahi taktırabilirim.
C
10 yıl
Yağ eksildi, 600ml yağ ekledim fakat hala paneldeki gösterge gitmedi?
99 model 1.6 golf IV comfortline sahibiyim. geçen an yağ keçesi kaçırıyordu, park yerinde iz bırakıyordu. serviste değiştirttim 20 gündür sorunsuz kullanıyordum. fakat bugun yaklaşık 350 km yaptım, ardından panelde yağ göstergesi yandı. kontrol ettim hakikaten azalmış. aldım döktüm yağı, kontrol ettim. defalarca. full. fakat arabayı çalıştırıp 1m gittiğim an tekrar ötmeye başlıyor. ardından bir 250km daha yaptım. sorunsuz geldim, bir sorun yaratır mı oradaki gösterge?
C
11 yıl
Acer notebook için soğutucu-stand önerisi
Beyler annemin notebooku için bir soğutucu almam gerekli, ben pek ilgilenmem kendi kasamı kendim yaptım sorunsuzca kullanıyorum oldum olası hazzedemedim şu notebooklardan. Gittigidiyor ve sahibindene baktım oldukça çok seçenek var ve bayağı da ucuz. Hangisi iyidir hangisi kötüdür o tür sitelerden tavsiyede bulunacak kullanmış arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.
C
11 yıl
Hangi kredi kartını seçmek daha mantıklı?
Maaş kartı dışında bir kredi kartı kullanmak istiyorum biraz para biriktirmek ve bonus açısından en güzeli hangisidir fikirlerinizi bekliyorum. Maximum ve garanti bonus en çok revaçta olanlar. Ama memnun muyuz?
C
11 yıl
Masaüstü bilgisayarım iPhone 5, iPod touch 5, iPad, iPod Video. Görmüyor. Her şeyi yaptım, denedim!
Beyler başlıkta yazdığım tüm cihazlara sahibim ve bu cihazların hepsi laptopumda sorunsuzca şarj oluyor, itunes görüyor. Ama masaüstü bilgisayarıma taktığımda ne şarj oluyor, ne aygıt takıldı diye windows notification sesi çıkartıyor, gösteriyor. Bağladığımda aygıt yöneticisinde apple ile ilgili bir cihaz çıkmıyor. Bilgisayarımda kamera olarak da gözükmüyor. iTunes'u defalarca kurup yeniden yükledim (regedit kayıtları dahil). Win 7 64bit kullanıyorum, sertifika imzalamayı devre dışı bırakıp açtım, taktım, denedim. Olmadı. Apple'ın kendi sitesindeki yardım sayfalarının hepsini araştırdım, hepsini denedim. Olmadı. Kafayı sıyırmak üzereyim obsession oldu bu bende. Bir yardımcı olun nolur. Konularda yazanları inceleyip denedim. Genel çözümler sunmazsanız, mesaj kirliliği yapmazsanız sevinirim. Kablolarımın hepsi orjinal, dediğim gibi laptopumda cayır cayır çalışıyor, adaptörüyle prizden cayır cayır şarj oluyor. Ilgi gösterilirse video çekip koyabilirim.
C
11 yıl
iPhone 5 6.1.4 jailbreak hakkinda.
iPod 5imde 6.1.2 jb yuklu gayet iyi yalniz dun 32gb iPhone 5 aldim yazilimi 6.1.4. Evasion vs jb sunucularinda var mi cikacak mi gibi sorularin cevabini net olarak bulamadim. Yardimci olabilirseniz, sevinirim. Jbsiz cekilmiyor da.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.