Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
471
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Jant düzeltme
W
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar herkese merhaba yeni bir araç aldım ve jantımı siyaha boyatmak için bir tanıdığa götürdüm ve aracı bıraktım jantta sıkıntı yok diye biliyordum fakat aracı teslim aldıktan sonra aracın direksiyona bıraktıktan sonra sola çektiğini farkettim. Geri götürdüğümde sol arka ile sol önü değiştirdi düzeldi fakat çalışanlardan biri jantımın bir tanesinin eğri olduğunu söyledi bende bunun üzerine şikayet edince bugün aldılar jant düzelttik diye aracı geri getirdiler ama aracın jantları aynı duruyordu sadece ön lastikte balans gram ağırlığı bayaa artmış uzunca gidiyor ağırlık. Arkadakinde ise yerleri değiştirmişler düzelttik diye vermişler sizce bu işlemin güvenirliği nedir ??



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
6 yıl
Yüzbaşı

Jant eğri ise balans ile titreşim tam manasıyla engellenemez. 100 - 120 km gibi hızlarda direksiyonda titreşim olup olmadığını kontrol edin. Titreşim yoksa sorun yok demektir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

150/160 bastım titreşim yok. Ama aklım jantın içindeki grlara takıldı bir iki tane tamamda 10tane olması ve jantı düzelttim demeleri(boyasında hiç bir işlem olmaması) düşündürdü beni



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @plf
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.