P

Binbaşı
09 Aralık 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
14 üye
Görüntülenme (?)
247 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
10 yıl
1300 TL Sistem Önerisi
Anakart, işlemci, ram, kasa ve ekran kartı alınacaktır.

Oyun ve internet için kullanılacaktır.
P
10 yıl
Arızalı Wonder yerine Ace 2 önerildi!!
Forumdan yaklaşık 2 yıl önce aldığım Galaxy W 4. kez arıza yapınca değişim sürecine girdi. Samsung Türkiye Galaxy W temin edemediği için bugün arayıp Ace 2 önerdi. Bu teklifi kabul etmedim. S3 mini ve ya üzerine para ekleyip S3 istediğimi bildirdim. Satın departmanı ile görüşülüp geri dönüş yapılacağı söylendi. Merak ettiğim ve bilgi eksikliğimin olduğu şeyler var.

Fatura benim adıma değil.
Fatura bedeli 700 lira sanırım.
Ace 2'nin teknosa fiyatı 600 lira.

Para iadesi kısmı bu yüzden sıkıntılı. Fatura adıma olsaydı para iadesi isteyecektim.
Zamanında 700 liraya alınan tele karşılık şimdi 600 liralık tel öneriyorlar. Fatura bedelinin bir önemi yok mu?
Piyasada 730 tl ye satılan s3 mini tercihim olacaktır.

Bu konudan emin olmam lazım. Tekrar arandığımda ona göre tekliflerine cevap vereceğim ama Ace 2 içime sinmiyor. Şimdiden teşekkürler.
P
11 yıl
Popüler ve Erdemli Oyuncular
Elimde 16 tane popüler ve erdemli oyuncu var. Başarımı tamamladığım için satılık listesine koydum.
P
13 yıl
Borderlands 2 Duyuruldu!
< Resime gitmek için tıklayın >

2K Games ve Gearbox Software, Borderlands 2’nin geliştirilmekte olduğunu duyurdu.

Oyuncular RYO-FPS türünün cesur gelişimine bu ayki Gamescom ve PAX Prime 2011 fuarlarında şahit olacaklar.

2K Games ve Gearbox bugün, müthiş bir başarıya imza atan Borderlands™’in devam oyununun dünyaca ünlü geliştirici Gearbox Software tarafından geliştirilmekte olduğunu duyurdu.

Microsoft Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi, PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi ve Windows PC için Take Two’nun 1 Nisan 2012’de başlayacak 2013 mali yılı içinde piyasaya sürülecek olan Borderlands 2, dört kişilik RYO – FPS melezi ganimet avı oyununu yeni bir seviyeye taşıyacak.

Yenilik ve evrimi bünyesinde birleştiren Borderlands 2 yeni karakterler, yetenekler, ortamlar, düşmanlar, silahlar ve ekipmanları, mükemmel bir hikayeyle harmanlanmış halde sunacak. Oyuncular Pandora’nın daha önce keşfedilmemiş bölgelerinde macera ararken Borderlands evreninin sırlarını ve gizemlerini de ortaya çıkaracaklar.

Oyunun hayranları ve medya, oyunu 17 Ağustos – 21 Ağustos tarihleri arasında Gamescom 2011, 26 Ağustos – 28 Ağustos tarihleri arasında ise PAX Prime’da görme şansı yakalayacaklar.

Kaynak:CNNTurk

Baktım PC bölümünde konu yok açayım dedim.
P
13 yıl
High Power 550 W?
Sistemime bu psu yu alacağım. 100 Tl fiyatı var hepsiburadada. Bütçemde 125 Tl civarı. Önerilerinize açığım.

Forumdaki sistem tuşu gözükmüyor. PII 945 + HD 6850.
P
13 yıl
Yabancı serbest olsun
Yabancı kontenjanıyla başı belada olan Beşiktaş yönetimi, bu sıkıntıyı Futbol Federasyonu'ndaki yeni dönemde aşmayı umut ediyor. Elindeki 14 yabancıyı eritmekte ciddi bir kriz yaşayan siyahbeyazlı yönetim, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkan adaylığını resmen açıklayan Mehmet Ali Aydınlar'ın seçilmesi halinde bu konuda değişikliğe gideceğini umut ediyor. Fenerbahçe Acıbadem'in sponsoru olan ve voleybolda 2+1 sınırlamasına tepki gösteren Aydınlar'ın, bu tutumunu futbolda da sürdüreceğini düşünen siyah-beyazlılar, seçimi beklemeye başladı. Aydınlar'ın, önceki gün Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık'ın kulüp yöneticileriyle yaptığı toplantıyı, yabancı sınırının artırılmamasına tepki göstererek terk etmesi siyah-beyazlıları bu konuda daha da umutlandırıyor.

KADRODA DÖRT FAZLA VAR
Beşiktaş'ın kadrosundaki yabancılar şunlar: Sivok, Hilbert, Ernst, Fernandes, Guti, Simao, Quaresma, Almeida, Bebe, Sidnei, Tabata, Fink, Holosko ve Ferrari.

Haber Kaynağı: Sabah
P
13 yıl
LOGITECH Kablosuz Rumblepad 2 Soru?
Arkadaşlar amcama aldığım LOGITECH Kablosuz Rumblepad 2'nin bilgisayara bağlanan usb ucu kırıldı. Yeni bir ürün alsam yeni ürünün alıcısı ile 2 kolu birden kullanabilirmiyim yoksa her kolun alıcısı kendisine mi özel?
P
13 yıl
Autocad için tavsiye
Arkadaşlar autocad tarzı programlar için bilgisayar almam lazım. Tavsiye verebilir misiniz?
P
13 yıl
6850, GTX 460, 460 W PSU ?
İkinci el uygun fiyatlı ekran kartı alacağım ama CM kasada gelen 460 W psu sorun yapar mı?
İki 12 V kanalı var, herbiri için 18 A. PSU 18 A mi? 2 kanaladan 36 A mi?
6850'ye yeteceğini üdşünüyorum güç kaynağının ama gtx 460'a yeter mi?
Forumda bir arkadaş Palit gtx 460 satıyor. Almayı düşünüyorum ama güç kaynağı sorun yaparsa yeni bir güç kaynağı alamam.

Daha yeni 5750 sattım. 2600 Xt kullanacaktım bir süre fakat bozuldu. Ekran katı almak zorundayım ve almışken 6850 seviyesinde olsun istiyorum.
P
13 yıl
FM 2010\u0027a Veda Kariyeri ( Ortak Kariyer ) Arsenal - Chelsea
FM serisinin son yıllarda ilk versiyonları genelde aşırı hatalı oluyor. Bu yüzden ortak kariyer yapmak için bir kez daha FM 2010'u seçtik. Sanırım FM 10 da 6. ortak kariyerimiz.

Oyunumuz FM 10 olsada güncel transfer yamasını yükledik.

Oynanabilir Ligler
İngiltere Premier Ligi
İspanya Liga BBVA
İtalya Serie A

Görülebilir Ligler
Türkiye Spor Toto Süper Lig
Almanya First Division
Hollanda Eredivisie
Portekiz Liga Sagres
Fransa Ligue 1

Kariyere Başlanan Lig
İngiltere Premier Lig

Seçilen Takımlar

Ben : Arsenal Arkadaşım: Chelsea

Genel Durum GERÇEK FOOTBALL MANAGER OYUNCUSU YEMEK YEMEZ

< Resime gitmek için tıklayın >

Sezon 2009/10 Transferler

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

İngiltere Community Shield 2009/2010

< Resime gitmek için tıklayın >

KAZANAN CHELSEA
Güzel bir maç sonunda arkadaşım ilk kupasını kaldıryor.

İngiltere Premier Lig 2009/10

< Resime gitmek için tıklayın >

ŞAMPİYON ARSENAL!!
Lig uzun bir maraton ve sezon sonunda beklemediğim bir şampiyonluk aldım. Aynı şekilde arkadaşım beklemediği bir 5. lik alarak Şampiyonlar Ligi'ne giremedi. İlk Arsenal Chelsea maçını kendi sahamda 1 - 0 aldım. Ligde rövanşı 2 - 0 Chelsea aldı.

İngiltere FA Cup 2009/2010

< Resime gitmek için tıklayın >

KAZANAN ARSENAL
FA Cup 4. turunda Chelsea, Arsenal ile eşleşti. Arsenal: 1 - 0 :Chelsea sonucu ile Arsenal tur atlayan taraf oldu. 3. turda Plymount (1-0) , 4. turda Chelsea (1 - 0), 5. turda Reading (2-1), 6. turda W. Brom. ( 4 - 0 ilk maç 1 - 1 bitince rövanş maçı oynandı), Yarı Finalde Liverpool (2 - 1) ve Final maçında Bristol City (3 - 0) yenerek kupayı kaldırdık.

İngiltere League Cup 2009/10

< Resime gitmek için tıklayın >

Arsenal 3. turda Blackburn'u deplasmanda 1 - 0 yendi. 4. turda A. Villa'ya 3 - 2 yenilerek elendi.
Chelsea 3. Turda Liverpool'u 4 -1 yendi. 4. turda Sheff Utd 4 - 0 yendi. Çeyrek Finalde M. City'e deplasmanda 3 -1 yenilerek elendi. Kupa şampiyonu ManU oldu.


Avrupa Şampiyonlar Ligi 2009/10

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

Arsenal gruplarda biraz zorlandı. Fenerbahçe önelemede elenmedi ve benim grubuma düştü. İlk önce Braga ardındanda Ajax'ı eledi. Deplasmanda 1 - 1 berabere kaldım. Kendi sahamda 4 - 1 yendim. Fenerbahçe Avrupa Ligine düştü. Bursasporda güzel bir performansla Avrupa Ligine düştü. Chelsea zorlu bir gruba düştü ve zorda olsa gruptan çıktı.

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

İlk eleme turunda R. Madrid çekerek elendik. Chelsea Bayern'i elemeyi başardı. Çeyrek Finalde grup maçlarında yenemediği R.Madrid'i zorlu maçlar sonunda elemeyi başardı. Benimde intikamımı aldı.


< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

Yarı Final'de rakip İnter'di. İlk maç deplasmandaydı ve avantaj gibi duruyordu. Deplasmandaki maç 0 - 0 berabere bitmişti. Arkadaşım Final'e çıktım diye düşünüyordu ama İnter'e kendi sahasında 2 - 1 yenilerek elendi. Kupayı Milan'ı yenen İnter kazandı.


Avrupa Ligi 2009/10

< Resime gitmek için tıklayın >

Avrupa Liginde Trabzonspor ve Galatasaray gruplara kalamadılar. Galatasaray Dordmund'a, Trabzonspor'da Monaco'ya elendi. Beşiktaş Saturn'ü penaltılarla geçti ve gruplara kalan tek takım oldu. F grubunda Getafe, W. Bremen ve Wisla ile eşleşen Beşiktaş 10 puan alarak 11 puanlı 2 takım Getafe ve W. Bremen'in arkadaşında kalarak elendi. Wisla 1 puan alabildi. İlk turda Fenerbahçe Sporting CP ye elendi. Bursaspor'da D. Bükreş'e penaltılarla yenilerek elendi. Kupayı Juventus kazandı.

Spor Toto Süper Lig ve Türkiye Kupası 2009/10

< Resime gitmek için tıklayın >

Şampiyon Beşiktaş olurken, Türkiye Kupasını Sivassporu uzatmada 1 - 0 yenen Gençlerbirliği kazandı. Gençlerbirliği Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı önceki turlarda eleme başarısı gösterdi. Süper Kupayı uzatmada 3 - 1 ile Bursaspor kazandı.

Not: Oyunda hile yapılmamıştır.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.