B

Er
16 Mart 2022
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
17 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
2 yıl
Fortnite doğrulanıyor kısmında kalıyor
Selamlar. Windows 8 olan bilgisayarıma fortnite yükledim fakat yükleme tamamlandıktan sonra doğrulanıyor %22 kısmında kaldı disk de %0 gözüküyor. Yardım edin sahura kadar canım sıkılıyor :) < Resime gitmek için tıklayın >
B
2 yıl
Whatsapp telefondan telefona sohbet datası aktarma
Herkese selamlar. Benim arkadaşımın telefonunda benimle olan sohbeti var. Fakat ben telefonuma birkaç defa format attığım için sohbet ve yedeği bende yok. Birşekilde onun telefonundan metin belgesi olarak veya başka şekilde sohbeti kendi telefonuma alabilir miyim. alacağım sohbetin Whatsapp üzerinde olmasına gerek yok. O yazılar bende olsun yeter.
B
2 yıl
Valorant fps sorunu
Bu sistemde bu fps normal mi arkadaşlar ben bu kadar düşük fps beklemiyorum

< Resime gitmek için tıklayın >
B
2 yıl
Cs 1.6 tam ekran olmuyor ama yanda siyah yerler de yok
selmlar cs1.6 oynayım dedim böyle oluyo nasıl çözerim ???

< Resime gitmek için tıklayın >
B
2 yıl
Eski ram ile ne yapabilirim
Selamlar millet. Bugün okulda bir ram buldum. (M.tec PC100 64MB 4M*16 SDRAM) . Baya eski 64 mb bir ram. muhtemelen çalışıyor. Nasıl değerlendirebilirim bunu? bir işe yarar mı ?
B
2 yıl
Sevgilim 8. sınıf :/
Selamlar millet. An itibarıyla 10. sınıfa gidiyorum ve yaklaşık 8 aylık bir ilişkim var. Kız arkadaşım 8. sınıfa gidiyor. Yaşıtlarına göre (gerek düşünce gerek fizik) gayet olgun birisi, ve beni gerçekten sevdiğine adım kadar eminim (ben de onu seviyorum). Fakat Çevremden ufak da olsa bi baskı alıyorum. Sizce devam etmeli miyim ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.