B

Yüzbaşı
01 Aralık 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
30 üye
Görüntülenme (?)
86 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
B
2 hafta
Kripto Para Dolandırıcılığı
Merhaba arkadaşlar yakın zamanda böyle bir olay yaşadım iyi bir meblağ kripto varlığım malesef bir anlık gaflet ile dolandırıcıların eline geçti ve kurtaramadım.Başına gelen varmı savcılığa suç duyurusunda bulunun diyorlar birşey çıkarmı . Bu konu hakkında tecrübesi olan arkadaşlar varsa yardımlarınızı beklerim.Teşekkürler.
B
4 yıl
PARİBU (Paribu.com) HESABIMDAN İZİNSİZ ve HABERSİZ BİTCOİN TRANSFERİ YAPILDI !!!
06.03.2020 tarihinde Paribu hesabımdan izinsiz olarak tüm Bitcoin miktarım benim onayım alınmadan başka bir Bitcoin hesabına aktarılmıştır. Ve bu işlem sadece Bitcoin miktarım aktarıldıktan sonra mesaj olarak Paribu tarafından bana bildirildi! Ne bir SMS onayı ne bir mail onayı ne de Google Authenticator gibi güvenlik programı onayım alınmadan yapılmıştır. İlgililere mail attığımda ise Hesabınızdan bitcoin çekme işlemleri onay işlemlerini gerçekleştirmeden yapılması teknik olarak mümkün değildir yanıtıyla karşılaştım.

Ve bunlarla beraber dolandırıldıysanız lütfen hiç vakit kaybetmeden adli mercilere (Savcılık, Emniyet) başvurunuz ve geçmiş olsun mesajı iletiyorlar hiçbir şekilde iznim ve onayım alınmadan yapılan bu işlemin iptal edilmesini çekilen bitcoin miktarının hesabıma geri iletilmesini Paribu yetkililerinden rica ediyorum! Sizin güvenlik anlayışınız bu mudur? Google Authenticator kullanın diyorsunuz onaylıyorum gönderdiğiniz SMS'i ekrana girdiğimde defalarca yanlış mesajı veriyor üstüne bir de 2 saat sonra bütün hesabımdaki BTC izinsiz çekiliyor. İnsanlar sizlere güvenip oraya milyon liralarını yatırıyorlar.

Aşağıda hesabımdaki paranın benden izinsiz ve onay alınmaksızın 2 ayrı adrese gittiğinin kanıtı bir görüntü koydum. Üstüne benden onay mesajı alınmadan paranın direk aktarıldığına dair gelen mesajı da koymuş bulunmaktayım. Ayrıca siber suçlara bilişim suçlarına ve savcılığa konu hakkında suç duyurusu yapacağım. Müşteri hizmetleri geçmiş olsun diyerek hiçbirşey yapmıyor.

Arkadaşlar paribuya para yatırırken tekrar düşünün derim..< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
B
11 yıl
SAMSUNG GALAXY SIII İÇİN EN İYİ NAVİGASYON SEÇİMİ ?
Arkadaşlar kusura bakmayın araştırmadan açtım ama acil navigasyon programına ihtiyacım var bundan dolayı acaba SIII için en iyi navigasyon uygulaması hangisidir acaba ?
B
11 yıl
Araç Hararet Sorunu (Peugeot 206 1.4 )
Merhaba Peugeot 206 Feeline 1.4 benzinli aracım var. Aracı çalıştırmamla birlikte çok kısa mesafe yapmama rağmen bu soğuk havada hararet göstergem 90 'a çıkıyor bu normal bir durummudur ? Aracın su ve yağ kontrolleri yapıldı sorun yok .Bilgisi olan arkadaşların cevaplarını bekliyorum.
B
11 yıl
Samsung Galaxy S III ÖN KAPAK SORUNU
Samsung Galaxy S III ön kapak değişiyormu arkadaşlar bilen varmı ?
B
12 yıl
silinebilir.
silinebilir.
B
12 yıl
Silinebilir...
B
12 yıl
Facebook Sorunu ???
Arkadaşlar face'de şu sağda gördüğümüz bildirim barındaki güncellemeleri nasıl kapatabiliriz.Örneğin bir yorum yazıyoruz veya bir beğeni yapıyoruz bu arkadaşlarımızın bildirim barında gözüküyor yani hareketlerimizin gizli kalması burda gözükmemesi için ne yapmamız lazım bilen varmı ben baktım ama bulamadım.

< Resime gitmek için tıklayın >
B
13 yıl
İki notebook arasında kaldım lütfen yardım (ASUS-SAMSUNG)
B
13 yıl
Yarın PTT şubeleri açıkmı ?
yarın ptt şubeleri açıkmı _?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.