B

Teğmen
24 Aralık 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
121 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
6 ay
Kadjar hoparlör sorunu
Bugün aracın radyosunu açtığımda aşırı cızırtı vardı ve sesler patlıyordu, radyo frekansındandır diye pek sallamadım ama telefonu bağlayıp müzik açtığımda da aynı durum vardı. Ayarlarla ilgi bir sorun mu var nasıl düzeltebiliriz ?
B
6 ay
İş yerinde benim adıma tahakkuk fişi
Çalıştığım yerde belediye tarafından bir işlem yapıldı, mekanda sadece ben vardım mekan sahibi değilim, belediye çalışanına söylememe rağmen şuan burada sorumlu sensin diyip adıma tahakkuk fişi kesti, gidip muhtarlığa ödemem gerekiyormuş. Patrondan parayı alıp gidip benim mi ödemem gerekiyor yoksa direkt bu fişi patrona versem kendisi gidip benim adıma ödeme yapabiliyor mu ?
B
6 ay
Eski iş yerim alacağımı vermiyor
Öğrenciyim, uzun sayılabilecek bir süre boyunca çalıştığım (sigortasız) ve hiçbir sıkıntı yaşamadığım iş yeri geçtiğimiz ay müşteri olmamasından dolayı el değiştirme kararı aldı ve hepimiz işten çıkarıldık. Mekan battı diyebiliriz kısaca. Belki zor durumdalardır diye fazla üstüne düşmedim 2 kere sordum parayı, ayarlayacağım, haftaya atacağım diye diye nerdeyse 1 aydır parasız dolaşıyorum. Mekan sahipleriyle aram iyi olduğu için sert çıkışmak istemiyorum ama bu parayı artık almam lazım ne yapabilirim ?
B
7 ay
1 senede dolardan kâr eder miyim ?
1 sene çalışıp motor alacağım maaşımın tamamını birkaç ay boyunca dolara yatırsam seneye kâr eder miyim ?
B
8 ay
İş yerindeki kız
İkimiz de öğrenciyiz kız benden 4 yaş büyük ve kapalı, 4 ayda baya samimiyet gelişti 3 kere dışarı çıktık ama işi cinselliğe götüremedim maalesef, kapalı olduğu için korktum pek yanaşamadım. Başlarda konuşurken falan hep gülmesinden ve vücuduma dokunmasından bana ilgili olduğunu sanıyordum ama sadece bana değil çevresindeki bütün erkeklere aynı olduğunu farkettim. Arkadaşlarını tanıştırmaya başlayınca aklımı başıma toplayabildim anca, hepsi sevgililerini aldatıp aynı anda 3-4 erkek idare eden tipler. Bunları bana kız anlattı o anda soğudum bitti gitti her şey, arkadaşları böyle olanın kendisinin de pek sağlam çıkacağını düşünmedim. Kızla arama mesafe koydum bir süre sonra bana laf arasında kanka, arkadaşım şeklinde hitap etmeye başladı. Şimdi iş dışında bütün iletişimimi kestim takipten vs çıkardım ama garip bir şekilde kıskanıyorum ve işten dolayı sürekli aynı alandayız çok rahatsız edici bir duruma dönüştü, sürekli aynı ortamdayken kafada nasıl tamamen bitireceğim?
B
9 ay
Kadjar Bluetooth sorunu
Son 1 haftadır telefonumu bağlayıp şarkı açtığımda bir süre sonra kendi kendine baz istasyonuna geçip türkü kanallarına geçiyor ve bir süre telefon bağlı gözükmesine rağmen müzik açılmıyor, sonra kendiliğinden tekrar telefonumda çalan müziği açıyor. Bunun sebebi nedir ?
B
10 ay
KYK kredisini tek seferde alabilir miyiz ?
4 yıllık bir bölümün 1. yılını bitirdim, bu sene KYK almaya başladım. Şuana kadar aldığım para 10bin yoktur ama 10bin diyelim, bana 4 senede verilecek toplam para 60bin yapıyor geriye kalan 50 binin hepsini tek seferde alabilir miyim ?
B
10 ay
Ne kadar öküz varsa hepsi trafikte
Sol şeritten 30la giden, daracık sokakta yol kenarına sağlı sollu araba bırakıp geçerken g*tüm g*tüm ulan sürtecek galiba diye terleten, aynısını motorla yapan, motorla sağına soluna bakmadan bodoslama yola atlayan, ışıklarda arabalara sıfır geçen kurye tayfa, her bulduğu kaldırım kenarına araba bırakıp tali sokaktan gelen adamın sağını solu görmesini engelleyen öküzler, sarı yanınca kornaya abanan embesiller. Kulaklarınızı çok çınlatıyorum, özellikle sağ şeridi otopark sanan tayfa.
B
11 ay
Bu devirde babana bile iyilik yapmayacaksın
Şuan şoktayım, babama yük olmamak için çalışıp nerdeyse her şeyimi kendim karşılıyorum öğrenciyim. Pederden arabayı aldım biraz gezip dolaştım dönüşte de yaktığım yakıtı koyup o şekilde teslim ettim hatta zamanım olsaydı güzelce yıkayıp parlatıcaktım da sevinsin diye ama hiç beklemediğim bir tepki geldi babamdan adam bir ton laf söyledi bağırdı çağırdı, sen benim arabama benzin koyamazsın bir daha da vermiyorum diye, dövecekti resmen. İdrak etmeye çalışıyorum ben kötü bir şey mi yaptım ?
B
12 ay
Neden saçma sapan yerlerde eds var
Arkadaş her yerde eds var, kocaman yolda 70 hız sınırı varmış bir baktım eds, 120yle geçtim gittim, gelecek cezanın para kısmında değilim ama gerçekten saçma sapan yerlerde kamera var, diken üstünde araba sürüyoruz belediyeler bu kadar mı paraya aç, bu denetleme değil resmen tuzak kurmuşlar insanlara.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.