A

Er
31 Ağustos 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
4 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
2 yıl
Aracım 120yi ve 3000 deviri geçmiyor
Arkadaşlar öncelikle merhaba, 2012 1.3 Multijet Euro5 Lineam var. Aracımı ilk çalıştırıp 10 kilometre giderken araç bir anda çekişten düşüyor 3000 devir ve 120yi geçmiyor gaza sonuna kadar basıyorum hiç artmıyor bu şekilde devam ediyor, bu şekilde biraz gidiyorum ve bir anda düzelip koltuğa yaslıyor. Sadece soğukken yapıyor, ilerleyen zamanlarda hiç yapmıyor ne olduğunu bir türlü bulamadım teste çıkmamız lazım diyorlar oraya gidesiye kadar zaten bu sorun çözülüyor yardımcı olursanız şimdiden teşekkür ederim
A
5 yıl
Pioneer MVH-S115UI Kanal Değişmiyor
Arkadaşlar öncelikle merhabalar, Pioneer MVH-S115UI teybe sahibim. Uzun süredir ayarlarını hiç ellemedim geçen gün babama verdim arabayı kapatamamış teybi neredeyse bütün tuşlara basmış :D, Şuan kanal değiştirme tuşuna bastığım zaman kayıtlı kanallar arası geziyor, eskiden 5 5 5 olarak atlardı şuan o yok, istediğim radyoyu açamıyorum. Uzun süre basılı tuttuğumda da mesela 101.8 radyosunda durmuyor. nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkür ederim :)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.