B

Onbaşı
21 Ağustos 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
41 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
9 ay
Sony Bravia android TV depolama sorunu !!
Sony Bravia android TV ye 16gb Flaş bellek takıp depolama alanı olarak kuruyorum fakat play store dan birşey indirmek istediğimde dahili hafızaya indirmeye çalışıyor ve yeterli alan olmadığı için birşeyler silmemi istiyor sadece flaş belleğe nasıl indirebilirim ?
B
2 yıl
Google Play Store\u0027da Problem !!
Arkadaşlar ne zaman Google Play Store'a girsem çoğu zaman bir uygulamanın üzerine tıklayınca " Bir sorun oluştu Tekrar Deneyin " yazıyor. 2. kez tıklayınca açılıyor. Ön belleği temizledim Google Play'i sildim güncelledim başka ne gibi bir sorun olabilir arkadaşlar bilenler paylaşsın lütfen sinir bozucu bir durum.





< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
B
3 yıl
2021 En İyi Antivirüs Programı Nedir ?
Arkadaşlar ben yıllardır antivirüs programı kullanmıyordum fakat windows 10 yaklaşık 1 aydır ne indirsem virüs uyarısı verdiği için artık antivirüs programı kullanma kararı aldım. Deneyimlerinizden yola çıkarak sizce en iyi antivirüs programı nedir ? Hangi Programı kullanmalıyım ?
B
3 yıl
SİLKROAD İNT YAPILANDIRMA İÇİN YARDIM
Arkadaşlar herkese merhaba. 2020'nin başlarında Silkroad Online'a başladım ve bugüne kadar hep STR karakter (Blade, Glaive, Bow) oynadım. Artık INT karakter oynamak istiyorum. "Sword" veya "Spear" karar veremedim fakat size şöyle anlatayım, ben Unique kesmek farm yapmak falan istiyorum. Oyundaki STR karakter kısımlarını çözdüm ama INT hiç oynamadığım için mesela "Sword" karakterde Bicheon açılır mı yoksa Nuke olduğu için hiç açılmaz mı veya "Spear" karakterde heuksal açılır mı eğer açılmazsa Cold, Lightning, Fire, Force hangi skiller açılır hangileri kullanılır bana yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkürler.
B
3 yıl
Windows 10 Gerçek Zamanlı Koruma ( Windows Defender ) Kapatma
Merhaba arkadaşlar.
Windows 10 Pro 2004 sürümünü kullanıyorum.
Windows güvenlik duvarını tamamen devre dışı bırakmayı bilen yardımcı olacak arkadaşlar var mı ? "Gerçek zamanlı koruma" yı kapatıyorum yeniden başlatıyorum bilgisayarı tekrar açılıyor otomatik olarak. Ben komple kapamak istiyorum gerçekten kesin çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
B
3 yıl
HandyCafe programında bilgisayarları birbirine bağlamak işlem yapmak
Arkadaşlar HandyCafe programını indirdim kurdum fakat iki bilgisayarı nasıl birbirine bağlayacağım ? Biri ana bilgisayar olacak diğer bilgisayarı kontrol edeceğim ama programda bilgisayarlar çıkmıyor nasıl olacak ?
B
3 yıl
İnternet Kafelerdeki Gibi Evdeki Bir Bilgisayarı Ana Bilgisayar Yapmak
Merhaba arkadaşlar, Benim evimde 2 tane masaüstü bilgisayar var ikisi de ethernet kablosu ile internete bağlı. Benim istediğim şey internet kafeler de olduğu gibi bir bilgisayarı ana bilgisayar yapıp diğer bilgisayarı kontrol etmek. Yani o bilgisayarı süre ile açmak kapatmak vs. Easy cafe diye bir program hatırlıyorum ama kullanmayı bilmiyorum bana lütfen yardımcı olun.
B
4 yıl
Bluestacks 4 Gamepad
Merhaba, Bluestacks 4 'te gamepad ile oynanan oyunları yüklemeden görebileceğimiz bir kısım mevcut mu bilen arkadaşlardan yardım etmelerini rica ediyorum.
B
4 yıl
300 TL\u0027yi geçmeyecek 1080p Webcam önerisi
1080p 60fps Webcam öneriniz var mı arkadaşlar ? Kaliteli fotoğraf çekmesi benim için önemli.
B
4 yıl
Telefon\u0027dan çekilen fotoğrafı saniyede bilgisayarda klasörde görmek
Merhaba, Android (Huawei Mate 20 Lite) telefonumda çektiğim fotoğrafları saniyesinde Windows 10 işletim sistemli bilgisayarımda klasör içerisinde görebileceğim bir program veya uygulama var mı arkadaşlar? Webcam'de böyle bir olanak var çekilen bir fotoğrafı 1 saniyede resimler klasöründe görebiliyoruz fakat benim Webcam'im olmadığı için telefonla yapmak zorundayım. Bende böyle bir şey arıyorum arkadaşlar. Windows 10'da " telefonunuz " diye bir uygulama var fakat ondan tam randıman alamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.