S

Er
02 Temmuz 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
213 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
3 yıl
ayt cografya
orgutler haric calisilacak bi konu var mi?
S
3 yıl
binom çalışacak mısınız?
zaten çok çıkan bi konu değil ve daha geçen sene çıktı kısacık bi konu da olsa çok üşeniyorum bakmaya siz çalışacak mısınız gerek var mı?
S
3 yıl
tm biyoloji
biyolojiye daha yeni basladim ve su an karbonhidrat-protein-yag kismindayim ama bu kisimdan gercekten hicbir sey anlayamiyorum 2 hocadan dinledim ama yok kafamda oturmuyor. 11. sinifta sayisaldim ve bu zamana kadar biyolojim hep en iyi derslerimden biri olmustu ama bu konu bi turlu olmuyor. fizik ve kimyanin cogunlugunu hallettim onlarda bi sorun yok bunda var.

soruma gelelim simdi ben bu konuyu atlasam ve sona biraksam diger konularda cok mu sikinti cekerim? yoksa illa zorla bi yerden daha falan mi dinleyeyim? ne dersiniz
S
4 yıl
sayısalda 425 puan
kaç sıralamaya denk geliyo?
S
4 yıl
silinebilir
S
4 yıl
mezun senesinde aile
mezun senesinde ailenizle nasıl başa çıkıyosunuz şimdiden bıktırdı özellikle annem devamlı daha kötü yapıcağıma dair inançlarıyla imalı imalı konuşuyo açıkça söyle ne söyliyceksen dediğimde suçlu ben oluyorum. daha kötü yapmayı da göze alıyorum azıcık güvenin diyorum yok yani illa göndericek bi yere. etrafımızda gerçekten hep vasat öğrenciler var ve mezuna kalanlar da hep geriye çekiyo salıp çalışmadıkları için ama ben gerçekten daha iyi yapabileceğime inanıyorum.

gerçekten nasıl baş ettiniz ailenizle şimdiden kafayı yemek üzereyim.
S
4 yıl
silinebilir
okuyanlar veya bilgisi olanlar bu bolum hakkinda ne dusunuyosunuz? sene basinda hedefim buydu ama sonra ankaradan bayaa sogudugum ve iibf bolumleri daha yakin geldigi icin vazgecmistim ama bi anda aklima gelince acaba??? dedim
S
4 yıl
problemler fasikülü
çözmede ve mantıkta sorunum yok ama çok hızlanmayı istiyorum bunun için problemlerin ritmi sonrası hangisini önerirsiniz? (çap hariç)
S
4 yıl
rehberlikcim burda cok takilmis galiba
kadin gecen seneye gore tmde 1,5k gelen siralamama bu sene 10k falan gelir ona gore bolum arastir diyo ciddi ciddi??:D
S
4 yıl
ayt tarih
sinavdan once cok iyi tarih yapip sinav esnasinda tarihi batiran var mi hic aranizda... sinavdan once en kotu 8/1 falan yapardim ama sinavda hepsini sallasam daha iyi yaparmisim muhtemelen ve bunu hic aklimdan cikaramiyorum bile bile yanlis isaretledigim sorular var resmen ama burda bakiyorum herkes cok iyi yapmis gibi

kisacasi sinavda tarihte denemelerinden cok cok daha dusuk yapan var mi yoksa benim durumum cok mu ekstrem? ve bu seneki tarihim gecen senekilere gore zorlugu nasildi sizce?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.