Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1196
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Futbol bölümüne özel konu önerisi
A
8 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhaba,

Futbol bölümünde biliyorsunuz 2 tarz ana konu sistemi var. 1.si gündemin konuşulduğu taraftar konusu 2. si maç günlerinde açılan o maça özel konular.

Bu 2 konunun özelliği taraftarın kendi takımı hakkında rahatça konuşabildiği konular. Yani her taraftar kendi konusunda vakit geçiriyor genelde. Ancak milleti kışkırtmak, trollemek en büyük eğlencesi olan insanlar bu konulara dadanıp milletin huzurunu bozuyor. Cevap cevabı doğuruyor sayfalarca tartışma atışma olup konuda takımı hakkında konuşmak isteyenleri engelliyor.

Neyse çok uzattım. Sadece yöneticilere özel olmak kaydıyla gruplara özel konu açabilme yetkisi verilsin. Örneğin Beşiktaş transfer ve gündem konusunu yönetici açsın ve sadece Beşiktaşlı olanların yazabileceği bir konu olsun. Futbol bölümünde bu tarz bir özerklik gerekiyor lütfen bu önerimi dikkate alın.



I
8 yıl
Yüzbaşı

Bir galatasaraylı olarak fenerbahçe ve beşiktaşın transfer konularına yorum yapmak isterim açıkçası.

Çünkü bu ligin seyir zevkini,şampiyonluk yarışı heyacanını hepsinin transferi beni ilgilendiriyor.

Yani bir topluluğa özel konu açmak forum mantığına aykırı.

Bu konuyu tartışabilmemiz için beni ikna etmeniz gerekiyor

şaka bir yana dert yandığınız konu troller değil mi?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
8 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Hocam düzgün yorumunu yazanlar zaten foruma kalite katıyor fakat forumda troller çoğunluğu oluşturuyor. Zamanında tamamen ayrıydı bölümler hiç yazılmıyordu.
Koca konuya 2 troll geliyor 3 sayfa atışma okuyoruz. Diğer taraftarlar yorumlarını diğer konulara yazabilirler zaten her transfere ayrı konu da açıyorlar. Taraftara özel bir konu olmalı.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ITTF
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.