N

Onbaşı
30 Nisan 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
27 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
4 yıl
75 hz monitörü 60 hz\u0027de kullanmak
İyi günler dostlar 75 hz monitörü 60 hz'de kullanıyorum ekran kartım 75 hz desteklemiyor sanırım görüntü biraz puslu görünüyor onun için de biraz keskinlik ayarı yaptım düzeldi gibi ama bilgisayar başında durdukça başım ağrıyor özellikle de cs go oynarken oluyor. göz sağlığım için veya başka herhangi bir sağlıksal problem yaratır mı sizce ? Bilgisi olan dostlarımdan cevap bekliyorum.
N
4 yıl
Win10 Yazılım
Beyler selamlar öncelikle yeni bilgisayar aldım win10 deneme sürümü yüklü win 10 pro aktifleştirebeleceğim en ucuz ve güvenilir ürün linkini alabilir miyim. Konu hakkında tecrübeli kardeşlerimden acil yardım.
N
4 yıl
Acil yardım
Iyi günler beyler yalnızca ofis işlerim için ve film dizi izlemek için bir laptop arıyorum. Laptopla yapacağım maksimum işlem ayda yılda bir arkadaşlarımla cs go'ya girebilirim.
Piyasadaki en uygun fiyatlı laptop hangisidir bu işlemleri sağlayabileceğim
N
4 yıl
Film izlemek için Laptop önerisi
Iyi günler beyler yalnızca ofis işlerim için ve film dizi izlemek için bir laptop arıyorum. Laptopla yapacağım maksimum işlem ayda yılda bir arkadaşlarımla cs go'ya girebilirim. Araştırma yaparken şöyle bir laptop buldum.https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_x543ma-gq665t-celeron-n4000-4-128gb-ssd-uhd-15-6-laptop-transparan-gri-1210763.html

Önerilerinize açığım pahalı olmayan en önemli istediğim ise görüntü kalitesi olarak film izlerken beni tatmin edecek bir laptop arıyorum.
N
4 yıl
Altyapı desteklemiyor ACİL YARDIM
Beyler merhaba yeni taşındığım evimde internet altyapısı bulunmadığı söyleniyor sorgulama sağladığımda ama alt kat komşum ev telefonuyla birlikte internet kullandığını söylüyor. İşim gereği de evden çalışıyorum 10 mbps üzerinde hıza sahip bir internete acil ihtiyacım var nasıl yapabilirim konu hakkında tecrübeli kişilerden cevap bekliyorum
N
4 yıl
1000 tl sistem
Iyi günler dostlar 1000 tl'lik sistem toplama gibi düşüncem var bilgili dostlar tavsiyede bulunursa makbule geçer.
N
4 yıl
Evden yapılabilecek iş önerisi
Merhabalar , malum virüs zamanları dışarıda çalışabilme imkanımız yok evden yapılabilecek güvenilir bir iş varsa bilgilendirirseniz sevinirim.
N
4 yıl
Filmden sıkılmak
Selam arkadaşlar son 1 yıldır ingilizcemi geliştirmek için sürekli yabancı dizi ve film izliyordum fakat son 1 aydır hiç izlemiyorum çok sıkıldım ama izlemem gerekiyor önerdiğiniz film , dizi veya yöntem var mı?
N
4 yıl
Turbox
Iyi günler dostlar malumunuz bilgisayar fiyatları tavan yapmış durumda pc'lere yanaşamıyoruz dahi size sorumhttps://www.hepsiburada.com/turbox-atm900017-intel-i5m-8gb-ram-320gb-hdd-masaustu-bilgisayar-p-HBV0000099T99 sizinle linkini paylaştığım pc ile bu haliyle lol'ü yalnızca orta düşük ayarlarda takılmadan oynayabilir miyim? Veya ilerleyen zamanlarda ekran kartı takıp cs:go oynayabilir miyim? Konu hakkında bilgili dostların cevaplarını bekliyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.