E

Er
19 Nisan 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
43 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
4 yıl
Facebook Twitterden Link Paylaş Para Kazan
Bu konu hakkinda konusmak icin açtım sizlerden yapan var mı bu işle ugrasan herkes burada neler yaptigini paylassin ki herkes birbirine destek çıksın bilgilendirsin ben dahil
E
4 yıl
Acuna Meydan Okursan Olacağı Belli
Rizelinin Acuna meydan okumasıyla birlikte iki ayağı birden kırıldı
http://https://trmaze.blogspot.com/p/acun-ilcalya-sok.html?m=1
E
4 yıl
Link Kısaltarak Kazanma Taktikleri
Kapanmıştır yalnis paylaşıldı
E
4 yıl
Pubg Güncellemeyle Dehşet Saçıcak🔥
PUBG Mobile'ın yeniliklerle dolu büyük güncellemesş, 24 Nisan'da oyun severlerle buluşacak.

Sitemde mevcut olduğu için burda uzun uzun yazmak istemedim site linkini bırakıyorum detaylarıyla Mobile Pubg yenilikleri

Link:https://ilginckanks.blogspot.com/p/oyun_21.html?m=1
E
4 yıl
Artık Sende Oyun Yapabileceksin Ücretsiz Eğitim
Unity'i Kökten Çöz Ücretsiz Eğitim

Bugün Unity tüm platformlar tarafından desteklenen bir oyun motoru olmasının yanı sıra internet tarayıcıları üzerinde de eklentinin yüklenmesi sonrasında kolaylıkla çalışabilme gibi gelişmiş özelliklere sahiptir.

En iyi Unity Oyunları

1 – Firewatch (2016)

2 – Hearthstone: Heroes of Warcraft (2014)

3 – Hitman Go (2014)

4 – Temple Run (2011) 

5 – Dead Trigger 2 (2013) 

Eğer merakın varsa sitemde tüm detayları ile birlikte Unity'in içeriği mevcuttur

Sitem:https://trmaze.blogspot.com/
E
4 yıl
Kolay Para Kazan (Crypto Veren Siteler)
1)Musluklardan Bedava Bitcoin Kazanmak

Hızlı Bitcoin kazanmanın bir diğer kolay yolu Bitcoin musluklarıdır. Bitcoin muslukları, bir web sitesi veya uygulama biçiminde, yüzlerce BTC’nin bir Satoshi biçiminde, ziyaretçilerin açıklandığı gibi bir captcha veya görevi tamamlaması karşılığında verilen bir ödüllendirme sistemidir. Alternatif kripto para birimleri kullanan musluklar da vardır.
Bu musluklar, captcha’ları çözme, oyun oynama, reklamlara tıklama veya video izleme gibi çok önemli görevleri yerine getirmenizle çalışır. Yaptığınız her görev için biraz Bitcoin kazanırsınız.

Az bi zaman gerektirir ama kazancıda bi o kadar iyidir.

Kazanman için tek gereken kısa bi zaman bu günlerde abri bişeyler yapıyım dedim bende başladım 2 haftada uğraş verdim ve baya iyi kazandım düşük fiyatı olan crypto paralara musluk sitelerinden kastım ve onlar iyi bi miktar olunca bitcoine çevirebilirim ama ben bekleyip baya kazandığım crypto paranın güzel bir değer kazanmasınıbekliyorum sonra çekicem

Kendi sitedemde 2 hafta kadar bi sürede kolay crypto kazanma yöntemlerini paylaştım ufak zaman ayır güzel gelir elde et sorularınız olursa burdan veya sitemden yorum kısmından bana ulaşabilirsiniz

Yöntemleri:https://trmaze.blogspot.com/
E
4 yıl
\"Hayat Ve Sığar\" Projesi
Akıllı Telefonlar İçin Koronavirüs Uygulaması "Hayat Eve Sığar"

Hayat Eve Sığar uygulamasıyla vatandaşların Corona virüsünden korunması amaçlanıyor. Corona risk haritası görevi gören uygulama sayesinde yakınlarınızdaki riskli bölgeleri öğrenebileceksiniz. Aynı zamanda harita üzerinde hastane, eczane, market zincirleri, metro ve duraklar gibi temel ihtiyaç noktalarına kolayca ulaşabilir, evde izolasyon, enfekte kişiler ve riskli bölgelerin yoğunluğuna bakabilirsiniz. 

"Çoğunuz zaten uygulamayı biliyorsunuzdur kendi sitemde detayları ile birlikte paylaştım yorumlarınızı iyi kötü bekliyorum burda yeniyim yalnış olan biseyide bana bildirirseniz hem yardimci olursunuz hemde mutlu edersiniz"

Uygulama İzin Detayları:
https://trmaze.blogspot.com/
E
4 yıl
Ücretsiz A\u0027dan Z\u0027ye Python
✅Herhangi bir işi bilgisayarlara yaptırabilmek için algoritmalar geliştirebileceksiniz.

✔Nesne Tabanlı Programlama ile Apple telefonlarda bulunan ‘Siri’ gibi uygulamalar geliştirebilirsiniz. Bu sayede bilgisayarınıza uzaktan sesli komutbular verebilirsiniz.

✅Oyunların algoritmalarını öğrenip oyun geliştirmeniz mümkün olacak.

Bunlar sadece 3 tanesi ya diğerleri?

Detaylar:https://ilginckanks.blogspot.com/?m=1
E
4 yıl
(YENİ SİTEM)
Yeni site kurdum şuan 2 tane sayfası var ve geliştirilecek siteme göz atıp nelerin eksik nelerin yapılabilmesi gerektiğini bakıp söyler misin bi nevi destek olur musun işinize yarıyacak konularda var

Sitesi olan arkadaşlar gözleminiz benim için çok
önemli?

https://ilginckanks.blogspot.com/?m=1
E
4 yıl
Pubg\u0027den Covid-19 Atağı
Mumbai polisi ise bu süreçte insanları uyarmak için farklı bir yolu seçti. PUBG’deki kırmızı alandan kısa bir video gösteren Tweet, gizli bir anlam da içeriyor.

İşte O Video:
https://trmaze.blogspot.com/
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.