L

Çavuş
29 Kasım 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
5 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
L
18 yıl
ikinci el tdi alırken neye dikkat edilmesi geerkiyor?
beyler ikinci el dizel araba alırken, nelere dikkat edilmesi gerekiyor..yani km.si fazla olan bir arac icin motorun durumunu fln nasıl anlarız...

dizel araclarda sorun cıktıgı zaman onarımı daha pahalıya geldiği için bence önemli bir konu...

yani iyi bir arac almak istiyorsanız fiyatı makul olması için km. si biraz fazla oluyor.böyle olunca da insan düşünüyor yani...bu aracın sorunsuz olduğunu nasıl anlarız diye...
sizler alırken nelere dikkat ettiniz?
L
18 yıl
ir alıcı verici, çok acil yardıma ihtiyacımız var.
arkadaşlar, şu alet ne işe yarıyor bi turlu cozemedık

http://www.datasheetcatalog.com/datasheets_pdf/C/N/Y/7/CNY70.shtml

açılan sayfada CN70 diye parçanın data shheti var...fakat biz bu devrede e-c arası volta 7 volt c-e arası volta 32 volt demiş anlamadık...

bizim amacımız elimizi sensörün üzerine uzattığımızda aldığımız akımı-ya da voltu artırmak...


çok yardıma ihtiyacımız var...şimdiden teşekkürler...
L
18 yıl
Uzmanına bir soru - winrar
Merhaba...

İnternetten indirdiğimiz video dosyaları eğer rarlanmışsa ve bu parçalara halindeyse hani birinci parçayı açmak için tıkladığımızda ikinci part'a ihtiyaç duyuyor ya.İşte ben 2. parça olmadan 1. rardaki video'yu izleyebilmek istiyorum...

Az önce bir counter movie'si indirdim.Eğer güzelse ikinci kısmını da indirecem ama 1. bölümü tek başına izleyemiyorum...Bunun bir yolu var mı acaba?
L
18 yıl
Bu fiyat farkı neden kaynaklanır sizce?
Merhaba..
Bugün gittim ve iki dükkana k750i nin fiyatını sordum.Bu iki dükkan da yanyanalardı bu arada.İlk girdiğim dükkanda bana 700YTL dediler.İkinci dükkanda da 650 YTL KVK garantili dediler.Bundan önce de başka bir yerde 750 YTL demişlerdi..Sizce bu fiyat farkının sebebi nedir?
L
18 yıl
cvt ne vct ne?
bunlar vitesle ilgili terimler ama anlayamadım.ikisi de aynı şeyler galiba...bi yardım
L
18 yıl
dizel ve otomatik vites 30000 ytlye kadar sıfır ya da ikinci el hangi arabayaı önerirsiniz?
Beyler sizden sadece öneri istiyorum...bu fiyata kadar bu özelliklerde hangi arabaları tavsiye edebilirsiniz..
Geçenlerde ford focus tdci otomatik vites görmüştüm ama fordun sitesinde yazmıyor...
L
18 yıl
psipce ta genliği 3v olan bir karedalgayı nasıl yaparım?
slm pspice ta genliği3v olan kare dalga yapamadım.kare dalga kaynağını seçiyorum fakat girilmesi gereken 7 tane değer gösteriyor.ve ne olduklarını bilmiyorum..

pspice değil de şu programla yapsan da ii olur diyeceğiniz bir program varsa söyleyin onda yapalım.şimdiden çok tşkler.
L
18 yıl
opampla voltaj düşüşü yapabilir miyiz?
Beyler elimizde ideal opamplar var..Ve sadece bir v değerimiz.Biz bu v değerini bu opampla düşürebilir miyiz? İstediğimiz kadar direnç ve opamp kullanarak?
L
19 yıl
İntegral soruları-türev de var Matematikçiler buraya
Beyler benim sizlere sormak istediğim bazı integralle ilgili sorular var fakat bundan önce türevle ilgili aklıma takılanlar var?

şimdi bilenler biler integralden çıkarmak için bazen değişken değiştirmeniz gerekir.Örneğin 2.(x^2)=u dersiniz.ve türev alırsınız.4x(dx)=du olur.Şimdi benim bilmek istediğim nokta dx neyin dx 'i.X in türevinin dx'i mi?.Yoksa u nun x'e göre türevinin dx'i mi?



İkinicisi (e^x)'in türevi e^x diyoruz.
e^x=u dersek kitapta (e^x)dx=du diyor.Bu nasıl oldu.Yani dx u dan dolayı mı geldi.

bi de (e^x)/((e^x)+1) in integralini alan çıkar mı?

Şimdiden çok teşekkürler
L
19 yıl
İlk kazamı yaptım!!!!
Evet beylet ilk kazamı yapmış bulunmaktayım.Öyle çok bir hasar yok.zaten kaskomuz da var.
Şimdi benim yarın çiftlik karakoluna gidip ifade vermem gerekiyormuş.İfade verirken nasıl bi tutum izlemeliyim?Olayı da hemen aktarıyım ki ona göre yorumlar gelsin:

Bi otoparkta girişte sağa dönmeye çalışan bi arç ilk başta sağa dönemeyince geri vitese aldı.bende bunu görünce durdum.daha sonra tekrar sağa dönmek için hamle yapaınca bende solunda geçiyim dedim.bu arada kaldırma çok yaklaştığımı düşünüp biraz sağa kırdım.araç yine durdu ve kullandığım araba otomatik vites olmasından dolayı ayağımı frenden çekmemle aracın arka soluna hafif sürtmem bir oldu.yani araç sağa dönmek için hamle yaparken bende solundan geçiyim derken olaylar gelişti.polisler geldi falan işlemler yaptılar.yarın ifade için çiftlik karakoluna gidecekmişiz.orası nerde ve bundan sonra önerebileceğiniz bir şey var mı?


peki bu çiftlik karakolu nerde yafs?eski güvercinlik yolunda diyor.ama bu eski güvercinlik yolu nerde o var bir de şimdi?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.