P

Er
22 Ocak 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
6 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
3 yıl
Bardak vakumladım ve çenem morardı
3 4 saat önce çay içiyordum çayı bitirdikten sonra bardağı uzun bir süre vakumladım. Az önce aynada farkettim çenemde sanki hacamat yaptırmışım gibi nokta nokta kırmızı şeyler var. Sıkıntı yaratır mı yoksa geçer mi ?
P
3 yıl
i3 10100F gtx 1650 Super 8gb ram yardımınız lazım
bu sistemi almayı düşünüyorum rust bagımlısıyım ama internet cafede oynamak zorunda kalıyordum kendi bilgisayarım kaldırmıyor yeni bilgisayar olarak bunu almayı düşünüyorum rustta ortalama kaç fps alırım ?
P
4 yıl
sinir bozucu bir ses sorunu yaşıyorum yardım lütfen
Kulaklıgım düzgün calısıyor sıkıntı yok bir sürü kulaklık değiştim kulaklıklarda sıkıntı yok realteki kuruyorum ama bir şarkı açtım mesela çok fazla ses cıkınca şarkıda ses 2 saniye kesiliyor çok sinir bozucu bir durum dogru model ve güncel yardımcı olursanız sevinirim formatlık bişeyde yok daha yeni format attım realteki silince böyle bir sorun yaşanmıyor ama o zamanda ses az geliyor :)
P
4 yıl
Gameloop Pubg mobile Emülator Hata
öncelikle merhaba. gameloop üzerinden pubg mobili oynuyorum ama oyunu bırakmıştım hilelerden dolayı aradan zaman geçti bir daha indireyim dedim baya güncelleme gelmiş tabi kurdum filan ama pubg mobil inmiyor nasıl inmiyor dicekseniz pubg mobil indir butonuna basıyorum ama inmiyor gameloop acılıyor ama pubg mobil inmiyor sadece pubg mobil deil gameeloop üzeründeki hiç bir oyun inmiyor indir butonuna bastıktan sonra aradan 2 3 dk geçtikten sonra yükleniyor diye bir yer cıkıyor ve o hiç gitmiyor inmiyor bir tepki vermiyor ve gamelooptan ayarlar acılmıyor lütfen bildiginiz birşey varsa çözüm filan söylerseniz sevinirim bilgisayarım win 7 oyunu sildim geri yükledim herşeyi yaptım ama olmadı yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.