A

Çavuş
21 Aralık 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
41 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
A
7 ay
Yeni aldığım Vestel Buzdolabı Sesli çalışıyor, normal dediler
Merhaba arkadaşlar, 3 gün önce evdeki buzdolabı arızalanıp tamir ücreti çok yüksek olunca kısa bir araştırma ile Vestel NFK72012 EX GI PRO WIFI 650 Lt No-Frost Buzdolabı satın aldım. ilk kriterimiz büyük hacimdi, ama tabi buzdolabı için ayrılan yere sığması gerekliydi. İkinci kriterimiz de gürültüydü. Bu makine 39db olarak etiketi var. enerji tüketimini çok önemsemedik, seçenekler de azdı zaten. cihaz geldi, kurulum yapıldı, 3.5 saat sonra fişi takıp evden ayrıldım, 2 saat sonra geldiğimde duyduğum uğultu beni şaşırttı, yeni bir buzdolabı nasıl bu kadar gürültülü çalışır diye.. sonra gece oldu, ara ara sesi azaldı ama gece her çalıştığında her odadan duyulan bu uğultu beni rahatsız etti, servisi çağırdım. geldiler, bu inverter motor, normal, yapabileceğimiz birşey yok dediler. Ama ben bu gürültülü dolabı iade düşünüyorum. Bu konuda tecrübesi olan var mıdır?
















A
geçen yıl
Alfa Romeo Tonale (Ana Konu)
Merhaba arkadaşlar, bu başlığı ortak paydalarda buluşmak, tavsiyelerde bulunmak, aksesuar, arıza ya da özellikler hakkında konuşmak üzere açıyorum. Hayırlı forumlar...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.